|
|
![]() Re: Sense Bankдля того, чтобы открыть конверт депо, сдав долл. которые есть на карте, надо заказывать наличные долл.?
![]()
Я перепрошую, а що саме ви вважаєте тут за нормальні категорії? Я перестав користуватись картками для оплат за товари та послуги Алли/Сєні ще восени. Будь що що тут пропонується можна знайти в інших банків як мінімум не гірша (я часто краще). Я пам'ятаю як востаннє (восени) мені було достатньо складно обрати 7 категорій з 10 запропонованих. Тому однією менше, однією більше - взагалі ніякої різниці. На моє переконання - програма кешбеку Алли/Сєні є наразі найгіршою з тих, що зараз пропонується "великими" банками. Тому не перейматесь - видаліть вашу цифрову картку з гугл- чи еппл-пею і для отримання кешбеку платіть чимось іншим. ![]() У кожного своя історія...Нормальні категорії - те, що банк пропонує і для мене вони не перекриваються моїми картками інших банків. Тому, коли на рівному місці, просто так у клієнта забирають якусь "цукерку", це засмучує. А відкривати нові картки для кешбеку в якихсь "мінібанках" не хочеться, да просто їхати кудись у Київ у банк не хочеться... ![]() Что-то смузисты снова поломали в приложении.
Задача - открыть валютный депозит за гривню на 3 месяца ("Прибутковий" или "Депозит з валютообміном" - неважно, и там и там одинаково). В приложении такой расчёт - 2673 доллара, 2.5% годовых. Прогноз дохода (до налогообложения) если с капитализацией - $16,51, без капитализации - $18,13. Как так получилось?!
![]()
Згоден. Тут кожному своє. Єдине що хочу сказати - в дуже багато невеликих "кешбечних" банків вже давно нікуди їхати не треба. Ви ж я бачу вмієте користeватись NFC - бо випускали тут віртуальну картку. Я в минулому році відкрив собі таким чином Wincard від Піреусу - хоча до найближчого відділення більше 70 км їхати. У Піреуса кешбек 2% практично на усі самі популярні категорії - чого ви в Менсі не побачите ніколи. Крім того дистанційно відкривав картки Спортбанку, Ізі-банку, Глобуса, - звичайно Моні (але ними теж давно не користуюсь) - це все де кешбек дають реальними грішми. А ще відкривав свого часу БВР - там балами які можна отоварити у сільпо. Тому було б бажання - і можна нікуди не їхати. А Сєня нехай зі своїми горіхами йде куди подалі ![]() ![]() Re: Sense BankБанк ще колишній первомай святкує. Відсотки по валютному вкладу нарахував, але забув виплатити.
Р.S. По грн - виплатив. ![]() lel Наразі не до святкувань😅 Щодо виплати, то уточнив у колег, ніяких проблем зараз не спостерігається і все б мало коректно виплатитись. Виплати точно ще не було ? Можливо не помітили її 🤔
/Андрій
![]() Re: Sense BankAttention! Є важливі зміни в Cash’U
1. Відсоток кешбеку по дебеткам та Хамелеону буде вище аніж за кредиткою 2. Збільшиться кількість запропонованих категорій для статусів, а саме обрати можна: "Новачок" — 2 з 6 "Юзер" — 2 з 7 Фоловер — 3 з 7 "Просунутий" — 3 з 8 Фанат — 4 з 8 "Знавець" — 4 з 9 3. Новий 11-ий статус «Сенсей», який має додаткову категорію «За оплату гаджетами» та дозволяє обрати 7 з 12 категорій. 4. Токенізовані операції відтепер окрема категорія: • Власникам статусів від “Новачка” до “Гуру” — лише якщо оберуть такі операції як одну із доступних категорій місяця. • “Сенсеям” — автоматично увімкнеться бонусною (восьмою) категорією, якщо оберуть свої категорії в конкретному місяці
![]() та да ![]() по валютным % сегодня загадочно... по одному акку выплачено, а по второму акку начислено, но не выплачено.
|
|