А когда по карте Тревел вернут Кешбєк?
А то комиссию за счет 150 грн, седня списали исправно))
|
|
![]() Re: Sense BankА когда по карте Тревел вернут Кешбєк?
А то комиссию за счет 150 грн, седня списали исправно))
![]() Re: Sense BankВітаю. Шановний представник банку, або клієнти Сенс банку підкажіть,чи є можливість дізнатися, яка кількість коштів знаходилася по дням? Тобто якщо я хочу знати, яка кількість коштів була у середині місяця та у кінці, то банк таку інформацію може надати.
![]() Sense Bank
ustinovse Amethyst Бачу що не я один звертався з даною проблемою, відповіді не має. Пане Зоряний Лорде, за для уникнення непорозумінь, враховуючи неможливість викорисання застарілих протоколів 3DS та щоб не вводити кліентів в оману, пропоную виключити пункт меню поповнення іншою картою в веб версії MAB. Як пропозиція? ![]() clk Даний функціонал працює також на поповнення картки з нашого банку тому ми не закриваємо його
Анастасія
![]() _PORT_UA Дивлячись для чого, якщо у форматі довідки, то це нестандартна довідка і буде коштувати 150 гривень.
Анастасія
![]() Чесно кажучи, вже досить давно мене дратував цей глюк, але все ліньки було написати.
Отже, якщо треба оплатити щось картою Сенсу на іншому сервісі, йде запит на підтвердження, починається рахування: "60...59... 58..." Я сподіваюсь, що щось для підтвердження є у додатку Сенсу, заходжу... шукаю.. і немає нічого! Отже я тупо чекаю, поки стає "1... 0", тоді вискакує стандартне підтвердження за СМС-кою, приходить СМС - і все далі нормально. Але хвилину я повинен втикати в екран. Питання: це якось можна побороти? Перевірено більш ніж півсотні разів. Постійно так. Підтвердження у додатку - НЕ-МА-Є! Думаю, пояснив більш ніж зрозуміло. Просто скажіть, що я роблю не так, не там шукаю, або в чому причина.
|
|