чет последнее время часто стали слетать настройки мобайла.
приходится все настраивать с пином включительно.
у всех так или это у меня приколы?
|
|
Re: Sense Bank чет последнее время часто стали слетать настройки мобайла.
приходится все настраивать с пином включительно. у всех так или это у меня приколы? Re: Sense BankНіяких проблем не спостерігав. Є питання щодо пакету Блек, бо подумую перейти на нього. Віза чи мастер? Щось свербить в голові, коли тут поміняли шляхи конвертації, то мастер став менш вигідним, чи то я собі придумав? Для доступу в лаунжі треба виконувати умови по витратами з картки? Якщо брати в пакеті дві карти, то для безкоштовного користування потрібно виконувати умови по кількості покупок з кожної карти чи рахують на все разом на один пакет? Arom Привіт, я Оля,тепер я ваша нова помічниця)
Така помилка може виникати, якщо ви видаляєте застосунок та встановлюєте його знову. Тому рекомендую після перевстановлення застосунку, перевіряти смс-інформування по картці. Ваша Оля🧚
Re: Sense Bank внєзапно наша Оля каже що налаштування вашого рахунку зберігається в кукісах. прикольно ))))
Re: Sense Bank Оля, а гусік переживе націоналізацію? Стане справжнім українським качуром, чи нє?
Надіслано від мого SM-G780G, використовуючи Tapatalk korovas2
Реве та стогне Дніпр широкий Сердитий вітер завива Що таке гусік, що таке качур Новенька Оля геть не зна🙈
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||