ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 379380381382383 ... 667>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Чет 30 бер, 2023 10:39

Re: ПУМБ

подскажите, если поставить "автоматическое продление" депозита - был открыт в прошлом месяце "доходный" под 12% - теперь такого "доходного" нет, есть на месяц "спокойный" 10% и "стальной" 13%. Под какой депозит продлится старый "доходный"?
vililit

Подякував: 12 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 бер, 2023 10:49

vililit написав:подскажите, если поставить "автоматическое продление" депозита - был открыт в прошлом месяце "доходный" под 12% - теперь такого "доходного" нет, есть на месяц "спокойный" 10% и "стальной" 13%. Под какой депозит продлится старый "доходный"?

За "законом Мерфі", скоріш за все, перевідкриється те, що краще банку (і гірше клієнтові). Або взагалі - оскільки такого типу депо більше не існує він може лишитись у стані "чекає дії користувача". Я б на вашому місці не випробував власну удачу, а відмінив пролонгацію і в день закінчення депо оформив би сталевий (я так розумію ви дивитесь якраз у його сторону). Так, при цьому ви втратите відсотки за 1 день. Втім якщо воно пролонгується не так як вам би хотілось - втрати будуть дещо більші. Але якщо є жага до експериментів - можете спробувати. Який не який а досвід буде
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 30 бер, 2023 10:53

Alien
дуже дякую
десь я так собі і думала, але вирішила спитати
vililit

Подякував: 12 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 бер, 2023 12:10

Alien написав:
  vililit написав:подскажите, если поставить "автоматическое продление" депозита - был открыт в прошлом месяце "доходный" под 12% - теперь такого "доходного" нет, есть на месяц "спокойный" 10% и "стальной" 13%. Под какой депозит продлится старый "доходный"?

За "законом Мерфі", скоріш за все, перевідкриється те, що краще банку (і гірше клієнтові). Або взагалі - оскільки такого типу депо більше не існує він може лишитись у стані "чекає дії користувача". Я б на вашому місці не випробував власну удачу, а відмінив пролонгацію і в день закінчення депо оформив би сталевий (я так розумію ви дивитесь якраз у його сторону). Так, при цьому ви втратите відсотки за 1 день. Втім якщо воно пролонгується не так як вам би хотілось - втрати будуть дещо більші. Але якщо є жага до експериментів - можете спробувати. Який не який а досвід буде

Та лааана, Дохідний повинен лонгуватись, під 13% на міс, кажись :)
Ну в чаті Мумби покалякайте
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 501 раз.
Подякували: 1303 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 31 бер, 2023 05:55

Amethyst написав:
  candidat написав:Зачем после оформления всеКарты надо оплатить с нее 100 грн? И это надо одним платежом, или суммарно тоже подходит?
И почему пишут, что на 100 грн пополнить мобильный или оплатить коммуналку. Это просто для примера или принципиально?
И вообще, обязательно ли тратить эти 100 грн? Использую карту только для переводов, т.е. в банкоматы не вставляю, в магазинах не рассчитываюсь. ПУМБ онлайн пишет, что карта активна. Так в чем прикол с этими 100 грн?

Менагеру нужна активность по оформленной карте для повышения KPI.
Вы шоо, не хотите помочь челдобреку? :lol:

Эммм, продолжение истории. Звонят на днях из ПУМБа и интересуются, мол, а чёйта вы на 100 грн не рассчитываетесь? И начинают страшилки какие-то рассказывать, мол, если не рассчитаетесь до 10 апреля, то карточка не активируется.
Но в приложении указано, что карта активна. Переводы работают. В магазинах, правда, не рассчитывался. Имеют в виду, что заблокируют?
Как к этому относиться? Реально эта оплата ничего не значит, и просто, как говорится, берут на понт? Или таки могут какие-то санкции впаять?
candidat

Подякував: 5 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 бер, 2023 06:27

candidat разве что затаят на вас злобу)
хотя зачем-то ж придумали эти активности, теоретически может минимально влиять на кредитный скоринг и процент кэшбека

интересно, кто еще применяет такой прессинг, кроме пумба и привата
Bosstone

Подякував: 812 раз.
Подякували: 298 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 бер, 2023 07:58

Bosstone написав:candidat
интересно, кто еще применяет такой прессинг, кроме пумба и привата
Да кто только не применяет такой прессинг, исключение разве что почившие или с ВА 😀
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: П'ят 31 бер, 2023 13:44

Коли мені дзвонять з такими "пропозиціями", кажу "ні". А на питання "чому?" відповідаю "не хочу". Далі розмова не йде, хіба трохи погроз з того боку. Мовчу, самі кладуть слухавку. Але якщо погрожують нахабно, кажу що ця розмова фіксується з обох боків. Тут вже "не так зрозуміли, на все добре".
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 31 бер, 2023 15:20

В мене такі питання по використанню моб. додатку
1. Якщо натиснути на і до картки, то зявляється інформація про картку, в тому числі пункт "Заява на зарплатню". Але картка у мене якраз зарплатна...
2. Якщо натиснути "поповнити картку", то є один з варіантів "за QR-кодом", якщо вибрати його, то генерується QR-код, який наш додаток не сприймає... Сканер у додатку хоче сканувати тільки фізичну картку (і то не може відсканувати так як цифри номера картки ніяк не виділені на фоні самої картки)...
Hennady

Подякував: 28 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 бер, 2023 17:31

Hennady
в мене і вбудований, і сторонній сканер по qr-коду відкриває поповнення рахунку
Bosstone

Подякував: 812 раз.
Подякували: 298 раз.

Профіль

#<1 ... 379380381382383 ... 667>