|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 31 січ, 2026 08:35
PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
-
AlexTk
-
2
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 січ, 2026 09:01
AlexTk, 1) у застосунку: перейти в профіль –> Особисті дані –> Підтвердження доходів; 2) у відділенні банку (не рекомендую, бо процедура для клієнта дуже ризикована).
-
Howl
-
-
- Подякував: 586 раз.
- Подякували: 1148 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 31 січ, 2026 10:39
AlexTk написав:PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
а як це - ліміт на надходження?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 815 раз.
- Подякували: 1719 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 31 січ, 2026 11:35
Shaman написав: AlexTk написав:PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
Див. у додатку: Профіль - Особисті дані - Анкетні дані - Максимальна сума надходжень на місяць.
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 січ, 2026 20:02
AlexTk написав: Shaman написав: AlexTk написав:PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
Див. у додатку: Профіль - Особисті дані - Анкетні дані - Максимальна сума надходжень на місяць.
я б назвав це не ліміт, а довідкові дані. можна ж поповнити на більшу суму? й здається, якщо оборот по картці в межах 3міс ліміту, то типу питань немає бути...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 815 раз.
- Подякували: 1719 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 31 січ, 2026 21:11
Shaman написав: AlexTk написав: Shaman написав:а як це - ліміт на надходження?
я б назвав це не ліміт, а довідкові дані. можна ж поповнити на більшу суму? й здається, якщо оборот по картці в межах 3міс ліміту, то типу питань немає бути...
Так Ви можете називати це як Вам подобається, але я звертався до представника Банку, тому назвав так, як це називається в додатку Банку. І перевіряти чи "можна поповнити на більшу суму?" у мене бажання немає. Але точно можу сказати, що витратити суму більше названого ліміту (хоча й меншу за кредитний ліміт) я не можу. Питання не в назві, а в сумі.
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-