оце ж воно?
|
|
Re: ПУМБшановний ПУМБ! немає слів.
вирішив перевипустити картку, бо закінчився термін. замовив фізичну картку, вартість 150 грн. запропонували списати або з дебетової, або з кредитової. я звісно обрав з кредитової. але тепер дивлюсь деталі кредиту й що бачу? 150 грн - не у пільговому періоді. по-перше, дивно що власну комісію не можуть врахувати в пільговій період. а якщо не враховуєте, то тоді вже не пропонуйте за рахунок КРЕДИТУ (ніякого попередження, що це не в пільговому періоду звісно не було). чекаю на коментар представника... upd й що з дизайном картки? новий зелений як на мене набагато гірший попереднього червоного. про шрифт написання ПУМБ взагалі мовчу Shaman будь-які платежі в ПУМБ онлайн ідуть з рахунку, комунальні/мобільний зашили як у пільговому, а решту (в т.ч. комісії банку) - ні.
зручно еге ж, ПУМБ що скажете? бонусом іде те що вам спочатку потрібно погасити ВСЮ заборгованість по картці, а вже потім відсотки на ці 150.
А може не знижувати? Просто не використовувати весь ліміт. Банки ж оцінюють саме використаний/непогашений КЛ, а не просто наданий. В мене в кінці 24го було 100К. Ліміт був увесь використано, і раптом банка знижує ліміт до 20К... Без пояснень. Тобто треба мені загасити оті -80К, правда в грейсі.. Ото я 2 місяці тільки гасився. А потім десь з літа 25го банка по 5..10К/міс, а з грудня вже по +30К/міс накидує ліміту. В мене ніяких змін в фінстані за останні 5 років не відбувається, от тільки війна, курс росте, мемоХрандум і відбувся перерозподіл з депо на ОВДП. Але банка типу працює з клієнтом. Причому ота їх розстрочка б'ється окремими договорами (з маленькими сумами по 2..5К) в УБКІ, що може і заважати самій КІ -- рейтинг постійно 400..410. Shaman
Вітаємо! Залежно від виду кредитної картки тарифи можуть відрізнятися. За карткою всеМОЖУ Standard за таку операцію з кредитних коштів Ви не сплачуєте комісію, але вона не входить у пільговий період. За карткою всеМОЖУ Online операція входить до пільгового періоду, але Ви сплачуєте комісію. Всі тарифи Ви можете переглянути на нашому сайті: Або ж Ви можете поставити будь-яке питання нашим фахівцям на гарячій лінії або чат-підтримці. Номери гарячої лінії: +38 044 290-7-290 (по Україні та з-за кордону) +38 050 290-7-290 (для абонентів Vodafone) +38 096 290-7-290 (для абонентів Київстар) +38 093 290-7-290 (для абонентів lifecell) Або здійсніть онлайн дзвінок на сайті Банку (прогорніть до низу та натисніть Зателефонувати online) Щоб написати в чат-підтримку в застосунку ПУМБ на "Головній" в правому верхньому куті натискаєте на зображення профілю - "Написати в чат". Також, ми взяли до уваги Ваше зауваження та передали його до відповідальних спеціалістів для розгляду ♥
|
|