Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 1568156915701571

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 16:59

Driver написав:
  Sense Bank написав:
  root написав:А де можна подивитись свій анкетний місячний ліміт на надходження ? В мене по ходу перевищення відбулось.

У застосунку цей ліміт не виведений, але ви можете звернутися до агентів підтримки, вони підкажуть ✅

З повагою, Володимир 💎

Sense Bank,
у меня вчера тоже появилась такая необходимость.
Обратился в чат в ССА. Сотрудница тех.поддержки сначала сказала, что "нет возможности узнать этот лимит", а затем вернулась и назвала некоторую сумму.

1) почему вы утверждаете, что этот лимит можно узнать у тех.поддержки, а тех.поддержка его не говорит? У вас опять правая рука не знает, что делает левая?

2) та сумма, которую мне в итоге назвали, выглядит странно. В том смысле, что я не помню, что когда-либо такую указывал в вашем банке. Помню, что указывал меньшую, чем названная (когда дела шли не очень), и помню, что указывал бОльшую (когда дела были норм).
Можно ли на всякий случай перепроверить, какую сумму я реально указывал последний раз?

Все правильно вам сказав Володимир. Дізнатись суму можна через підтримку, просто агент в чаті трішки не зорієнтувався, про що вже було проговорено👌

Щодо вказаної суми, то відпишу вам у особисті її розмір.

*Андрій
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 186 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 17:15

Sense Bank написав:
  Driver написав:
  Sense Bank написав:у меня вчера тоже появилась такая необходимость.
Обратился в чат в ССА. Сотрудница тех.поддержки сначала сказала, что "нет возможности узнать этот лимит", а затем вернулась и назвала некоторую сумму.

1) почему вы утверждаете, что этот лимит можно узнать у тех.поддержки, а тех.поддержка его не говорит? У вас опять правая рука не знает, что делает левая?

2) та сумма, которую мне в итоге назвали, выглядит странно. В том смысле, что я не помню, что когда-либо такую указывал в вашем банке. Помню, что указывал меньшую, чем названная (когда дела шли не очень), и помню, что указывал бОльшую (когда дела были норм).
Можно ли на всякий случай перепроверить, какую сумму я реально указывал последний раз?

Все правильно вам сказав Володимир. Дізнатись суму можна через підтримку, просто агент в чаті трішки не зорієнтувався, про що вже було проговорено👌

Щодо вказаної суми, то відпишу вам у особисті її розмір.

*Андрій

Щось схоже, що у ваших агентів масова дезорієнтація. На початку тижня я також звертався в чаті і мені також відповіли, що подивитися той ліміт у агентів немає можливості,а коли я наполіг, що інші її колеги можуть це зробити, ваша агентка взяла час на роздуми, а потім передала мене напевно на інший рівень підтримки, і там вже інший хлопець назвав мені суму мого ліміту.
То ж, може проведете інформування серед агентів, що вони таки мають технічну можливість побачити анкетний місячний ліміт надходжень клієнта.
1finanсier

Подякував: 391 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

#<1 ... 1568156915701571
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор