ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 256257258259260 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 21:34

Re: ПУМБ

root написав:Так, мені заходила валюта і я її знімав, проблем не виникало. І мені не потрібно знати що зараз саме відбувається, чому банк не справляється з цим. Все просто, якщо я порушую то блокуйте мене, якщо банку мало комісій то міняйте тариф... все просто!

щодо казочок, який у Вас кредитний ліміт по карці ПУМБА?
я тут теж тіпа, поклонник Пумба , в рамочці вісить над ліжечком - але більше 20К не ллють. От Вам і ставлення.
Як там - зараз модно - питання по валюті? МИ ЕЩЕ НЕ НАЧИНАЛИ (с)
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 21:36

vanok ПУМБ буде з валютою в касах ! https://finclub.net/ua/news/natsbank-za ... ankiv.html
vkladchiik

Подякував: 0 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 21:40

root написав:Все просто, якщо я порушую то блокуйте мене, якщо банку мало комісій то міняйте тариф... все просто!

Тогда подсказка банку. С разных зарубежных кошельков, револютчикам и иже с ними валюту выдавать только после 100 заказов, причем заказы от них принимать не чаще чем раз в 3 дня, т.е. реально выдавать через год и все это время их валюту удерживать под 0%. Тех, кто заносил валюту налом, это не должно касаться, им ее отдавать по первому требованию. Чел же (от имени всех своих коллег) согласился. А то он тут нас всех учит и ярлыки вешает, пусть годик подождет. Если я таки чушь сморозил или губу мало раскатал, то можно тарифы по другому написать - безнальщикам отдавать валюту только после окончания войны 😂
Востаннє редагувалось newbie в Вів 06 вер, 2022 22:07, всього редагувалось 2 разів.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 21:52

Goodman написав:щодо казочок, який у Вас кредитний ліміт по карці ПУМБА?

не знаю, не користуюся кредитками, в деяких банках навіть сам в 0 їх перевожу аби не було інцидентів дивних як колись зі мною в привєтанку. В моніку до 24 лютого давали 200+
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 21:54

uaprofi написав:почём накинулись на арбитражистов? это чесной люд. невидимаю рука рынка.

Ага, тестировщики дыр. Наверное банки должны им доплачивать за их выявление, а не нормальные (обычные) клиенты должны за это расплачиваться.

их работа приближает курс к реальным значениям.

Стремное утверждение. Раскручивает и панику поднимает, да.

А реальные значения - это смотря у кого какие цели. Если кто играет на повышение, то это для них. А если кто хочет, чтобы курс не рос, то это против них.
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 22:02

vkladchiik написав:vanok ПУМБ буде з валютою в касах ! https://finclub.net/ua/news/natsbank-za ... ankiv.html

Так вот где собака порылась? Я ж грил, что НБУ тут тоже замешан. А мы ПУМБу и револютчикам кости перемываем. Теперь проблема рассосется? Баксы можно не забирать? Или это револютчикам на один зуб? 😀
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 22:06

vkladchiik написав:vanok ПУМБ буде з валютою в касах ! https://finclub.net/ua/news/natsbank-za ... ankiv.html

там є таке:
НБУ також рекомендує банкам збільшити обсяги завезення готівкової валюти, щоб унеможливити виникнення відповідних труднощів у майбутньому.

Ось і вся причина, по ходу ця трійка "лідерів" просто полінувалась\не схотіла завозити валюту своєчасно та хоч з якимось запасом.
root

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 22:08

Re: ПУМБ

root написав:не знаю, не користуюся

пробач-те , але Вас Пумба тупо не помічає.
Ви нічим не кращий, тітки з вулиці + на тітці Пумба заробляє, а від Вас лише волни у тазіку.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 22:15

Goodman написав:Ви нічим не кращий, тітки з вулиці + на тітці Пумба заробляє, а від Вас лише волни у тазіку.

Світ не зійшовся навколо одних кредиток, в банку є ще куча інших продуктів, банк заробляє на мені нормально, адже не за гарні очі робить для мене преміальний пакет безоплатним та ще й золоті бали дає через мастеркард. Заробіток на кредитчиках то спонсори для банків.
root

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2022 22:17

root написав:Ось і вся причина, по ходу ця трійка "лідерів" просто полінувалась\не схотіла завозити валюту своєчасно та хоч з якимось запасом.

Может и так. Я с них вину не снимаю.

Но все равно перед тем как массово вводить безналичные прием валюты и конвертацию гривны, я бы 3 или более раз подумал, к чему это может привести. К росту или удерживанию курса, поддержке гривны или ее обвалу?

Ну и валютным депозитчикам не надо было делать нервы. Все таки один из основных банковских бизнесов (источник ресурсов).
Востаннє редагувалось newbie в Вів 06 вер, 2022 22:55, всього редагувалось 1 раз.
newbie

Профіль

#<1 ... 256257258259260 ... 669>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор