Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ромасик написав:КБ за свои будет больше чем за кредитные
Це просто хотілка чи щось тіпу інсайда?
Ну я ж написав
Alien написав:Прислали повідомлення у додатку що вже з 1 листопада "отримуй вищі % кешбеку за оплати дебетною всекартою"
Те що в лапках цитата. Як розцінити "вищі %" - як вищі ніж зараз чи вищі ніж за кредитні - хто зна. Може бути і так і так. А як в реалі - взнаємо у вівторок
yuri_m написав:Как закрыли веб версию "кабинета", кредитка ПУМБ сразу же и отправилась отдыхать на полку. Теперь оплата в магазинах и прочие коммуналки платятся с карт других банков.
Не улавливаю связи. И не только я
Ну да, ладно бы не давали кешбэк от банка, как мне уже второй месяц.
Alien написав:Те що в лапках цитата. Як розцінити "вищі %" - як вищі ніж зараз чи вищі ніж за кредитні - хто зна. Може бути і так і так. А як в реалі - взнаємо у вівторок
Виправився, +
а так да, чекаємо вже скоро дізнаємось Я тоді і кредитку їхню недолугу закрию.
Doda написав:Прошу допомоги: як додати квитанцію нового постачальника в комунальні послуги?
Написати пiдтримцi банкiвськiй офiцiйнiй + продублювати представнику на форумi, додавши скан або фото квитанцiй. При цьому зауважте що процес додавання може бути не просто довгий, а дуже довгий. Хоча були i успiшнi випадки додавання комунальникiв протягом кiлькох днiв - втiм були i випадки коли додавання постачальника комунальних послуг у банку займало пiв-року i бiльше. Тому морально будтье готовi, що швидко це зробити може i не вийде