Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Непонятно как будут выплачиваться проценты?... В конце срока или ежемесячно?... На сайте не нашел
По новому депозиту «Сталевий» періодичність виплати %% відбувається щомісячно.
А де умови (всі, точні і однозначні) депо можна знайти в ПУМБ-онлайн? Чи можна при відкритті депо спочатку побачити договір (з умовами), а потім підтвердити відкриття?
Amethyst написав:А де умови (всі, точні і однозначні) депо можна знайти в ПУМБ-онлайн? Чи можна при відкритті депо спочатку побачити договір (з умовами), а потім підтвердити відкриття?
Amethyst написав:А де умови (всі, точні і однозначні) депо можна знайти в ПУМБ-онлайн? Чи можна при відкритті депо спочатку побачити договір (з умовами), а потім підтвердити відкриття?
Це про Сталевий мова, а інші правильно на сайті вказані?
Так. Хочемо тільки відмітити, що в ПУМБ Online, на період дії продукту Сталевий (07.11-30.12), оформлення депозитів Дохідний і Накопичувальний в UAH не доступно, оформлення в USD та EUR - без змін. Крім того, оформлення депозиту Валютний залишається строком на 3 міс., строки на 6 та 12 міс. вилучені.
Здравствуйте! Мне ваш банк заблокировал карту. Как пояснили за то, что было внесение наличных средств с переводом на другой банк. Сумма менее 400000 гривен. Я предоставил документы, которые они запросили, еще 2 ноября, однако ответа нет. Был также в отделение - девушка-менеджер сказала, что могут отвечать и месяц. И что, месяц деньги будут заблокированы?
У меня в этом месяце по ВсеКарте кешбек на проезд в городском транспорте. Купил я один билет на метро в терминале на станции метро. Кешбек начислили. Затем я купил один билет на метро через приложение "Київ цифровий". Кешбек начислили.
И я решил купить пакет из 25 билетов на метро через приложение "Київ цифровий". А кешбек не начислили...