|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 01 лип, 2023 12:00
Цікаво це в мене Пумба зламалася чи у всіх. На зараз платіж пільгового періоду по кредитці дорівнює повній суммі погашення. Хоча я на цю суму розрахувався тільки пару тижнів тому, до цього картка була поагешена ще за тиждень.
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 12:06
PUnder написав:Цікаво це в мене Пумба зламалася чи у всіх. На зараз платіж пільгового періоду по кредитці дорівнює повній суммі погашення. Хоча я на цю суму розрахувався тільки пару тижнів тому, до цього картка була поагешена ще за тиждень.
Ну так все виглядає правильно - повну суму заборгованості на кінець минулого місяця потрібно погасити до 30 числа цього місяця.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 12:14
ingtrans Щось я туплю. В мене завжди різниця була велика, я в середині місяця гашу і до кінця місяця знов влажу в кредит. Я по виписці 23.06 на 10т розрахувався, + 45 днів грейсу, чи не повинно поно піти на погашення в 08.2023?
-
PUnder
-
-
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 12:18
PUnder написав:чи не повинно поно піти на погашення в 08.2023?
Не повинно. І чому +45 днів грейсу? Грейс до 30 числа (за винятком лютого) місяця, наступного за тим, у якому була оплата. Тобто в найгіршому випадку грейс може бути лише 28 днів. ++ Це я про ВсеМожу пишу. Може у Вас якась інша карта.
-
ingtrans
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 18:34
Почему то в приложении категории кешбека надо каждый месяц обновлять - даже если ты не собираешься их менять, они автоматом не продлеваются. При этом банк никак не напоминает про необходимость их обновления.. ОЧЧЕНЬ НЕУДОБНО
-
Клаус
-
-
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 18:41
Клаус написав:Почему то в приложении категории кешбека надо каждый месяц обновлять - даже если ты не собираешься их менять, они автоматом не продлеваются. При этом банк никак не напоминает про необходимость их обновления.. ОЧЧЕНЬ НЕУДОБНО
Ну, например, хотя бы потому что категории кешбэка из месяца в месяц отличаются. Что касается напоминания, то конкретно по ПУМБ не помню, если ли уведомление, но у некоторых банков бывает приходит пуш.
-
ingtrans
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 22:37
ingtrans написав: Клаус написав:Почему то в приложении категории кешбека надо каждый месяц обновлять - даже если ты не собираешься их менять, они автоматом не продлеваются. При этом банк никак не напоминает про необходимость их обновления.. ОЧЧЕНЬ НЕУДОБНО
Ну, например, хотя бы потому что категории кешбэка из месяца в месяц отличаются. Что касается напоминания, то конкретно по ПУМБ не помню, если ли уведомление, но у некоторых банков бывает приходит пуш.
нУ и пусть меняются...Пусть не касается тех, которые продлены...нету никаких напоминаний
-
Клаус
-
-
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 00:11
Клаус я дуже перепрошую - а кому більше потрібно щоб у вас кешбек активувався - вам чи банку? Ми ж не у дитячому садочку де вихователька нагадує коли треба зробити зарядку, поснідати, поспівати пісень... Невже так важко запам'ятати - кожного місяця 1 числа активувати кешбек вибравши відповідні категорії у ПУМБі, Моні, Абанку, Спорті, Ізі, Акорді, Сенсі, Глобусі. Тим більше ви пишете про нагадування а отже десь з ними вже стикались - тобто якісь банки вам подібні нагадування таки присилають - підозрюю що моня. Тоді ще простіше - зробити за правило - моня прислав нагадування - одночасно активувати кешбек у моні та ПУМБі. Як на мене - проблема з відсутністю нагадувань по пумбу - надумана і не варта обговорень
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 04 лип, 2023 11:48
Alien написав:Як на мене - проблема з відсутністю нагадувань по пумбу - надумана і не варта обговорень
так і у ПУМБи теж є нагадування. Вчора приходив пушик 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 04 лип, 2023 12:26
ПУМБ зробив замовлення валюти для купівлі у відділенні.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
|