Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
JanIs написав:Підкажіть, у кого як в застосунку працює розділ кешбек? У всіх довго вантажиться?
Стандартно. Зовсім не довго.
JanIs написав:Та чому зараз при сплаті онлайн не запитує введення смс паролю?
Конкретизуйте про яку саме сплату мова? Переказ коштів у додатку? Банк бачить наскільки типовою є для вас така операція, аналізує з якого саме пристрою ви її виконуєте і якщо - операція відповідає певним критеріям встановленим банком - - проводить її без ОТР. При сплаті в інтернеті - знаю що приходить пуш з проханням підтвердити оплату в додатку відбитком пальця. По суті це аналог ОТР
Вчора платив комуналку - відразу нараховувався кешбек і відібражався у відповідному позділі у додатку по кожній операції. Сьогодні заплатив - нічого не нарахували і не відобразили Чи я один такий щасливчик? Теребенькати горячку, щоб нарахували руцями?
1finanсier написав:Вчора платив комуналку - відразу нараховувався кешбек і відібражався у відповідному позділі у додатку по кожній операції. Сьогодні заплатив - нічого не нарахували і не відобразили Чи я один такий щасливчик? Теребенькати горячку, щоб нарахували руцями?
Мені нещодавно забули нарахувати партнерський кешбек від MOYO. Написав на minfin.com.ua в розділі "Питання банку", питання вирішилося за півтори доби.
1finanсier написав:Вчора платив комуналку - відразу нараховувався кешбек і відібражався у відповідному позділі у додатку по кожній операції. Сьогодні заплатив - нічого не нарахували і не відобразили Чи я один такий щасливчик? Теребенькати горячку, щоб нарахували руцями?
Мені нещодавно забули нарахувати партнерський кешбек від MOYO. Написав на minfin.com.ua в розділі "Питання банку", питання вирішилося за півтори доби.
да, пумб туго с этим мне не начисилились баллы Бильше, тоже думал не доллжны, но при повторонй покупке начисилилсь... короче работает как повезет