Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Djus написав: ВИКЛЮЧЕННЯ • у разі зняття коштів, які були зараховані за договором строкового депозиту фізичної особи протягом 30 днів - БЕЗКОШТОВНО
Що в даному контексті означає "протягом 30 днів"? Тобто якщо гроші впали з депозита на карту, їх протягом 30 днів можна зняти безкоштовно, а далі на загальних умовах?
Andey написав:можу помилятися, але мені наче казали, що неважливо чи це депо чи гроші просто на рахунку, головне щоб повний календарний місяць була сума 500+
Це важливо, бо депозити знімаються без комісії незалежно від строку та суми.
Зняття готівки у касі банка ПУМБ з карткою до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.
Вот я не знаю, как при лимите нбу (100к налик/день) вы можете снять 500к за два раза
Клаус написав:[quote="5629592:ukr00ожу помилятися, але мені наче казали, що неважливо чи це депо чи гроші просто на рахунку, головне щоб повний календарний місяць була сума 500+
Це важливо, бо депозити знімаються без комісії незалежно від строку та суми.[/quote] Зняття готівки у касі банка ПУМБ з карткою до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.[/quote] Вот я не знаю, как при лимите нбу (100к налик/день) вы можете снять 500к за два раза [/quote] Через декілька ПІБ і довіреність
Клаус написав:Вот я не знаю, как при лимите нбу (100к налик/день) вы можете снять 500к за два раза
а что бывает банкам за то, что они выдают одному клиенту наличных свыше 100к грн. в день нестрогий выговор всем стрелочникам (кассиру, итп) ?
Є обмеження на ІПН. Ви наприклад надаєте довіреність на декількох ПІБ ,вам формують документ,де видача проходить не на ваш ІПН. Якщо в довіреності є припис що відкриття карток на ім'я власника рахунку,то вам каса не потрібна,банкомат,але в межах добових лімітів. Це все пояснення виключно для фізосіб не підприємців
Клаус написав:Вот я не знаю, как при лимите нбу (100к налик/день) вы можете снять 500к за два раза
а что бывает банкам за то, что они выдают одному клиенту наличных свыше 100к грн. в день нестрогий выговор всем стрелочникам (кассиру, итп) ?
Є обмеження на ІПН. Ви наприклад надаєте довіреність на декількох ПІБ ,вам формують документ,де видача проходить не на ваш ІПН. Якщо в довіреності є припис що відкриття карток на ім'я власника рахунку,то вам каса не потрібна,банкомат,але в межах добових лімітів. Це все пояснення виключно для фізосіб не підприємців
если не знаете ответы на конкретно заданные вопросы - ну нахрена бесконечно флудить про взагалі?
Напомните плиз, где в тарифах Всекарты и Всеможу или в каком-то отдельном документе или странице на офсайте говорится о наличии/отсутствии комиссии за конвертацию, если валюта операции отличается от валюты счёта?
Ferlakur написав:Напомните плиз, где в тарифах Всекарты и Всеможу или в каком-то отдельном документе или странице на офсайте говорится о наличии/отсутствии комиссии за конвертацию, если валюта операции отличается от валюты счёта?
Ferlakur написав:Напомните плиз, где в тарифах Всекарты и Всеможу или в каком-то отдельном документе или странице на офсайте говорится о наличии/отсутствии комиссии за конвертацию, если валюта операции отличается от валюты счёта?