|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 28 гру, 2023 06:37
Капець нахабні зомбі у відділеннях сидять: - Закінчився пласти всеМожу, хочу перевипустити. - У нас усі картки тепер ідуть із обов'язковою страховкою 250 грн. - Хочу перевипустити без страховки та додаткових послуг. - А чого не хочете страховку? - Бо я так вирішив. - Тоді банк знімає з себе усю відповідальність, якщо буде шахрайство за карткою. ... - У мене для двох всеКарт показує однаковий IBAN у застосунку. - Не може такого бути! [показую] - Не може такого бути. [дивиться у себе в системі] - Так IBAN'и однакові. - Це мультивалютний рахунок? - Ні, це два різні рахунки з однаковим IBAN. - Як таке може бути? - От так, бо IBAN один, а валюти різні. - Як система вирішує, який із них я хочу поповнити при переказі? - За реквізитами, бо ці реквізити - це не ті реквізити, а інші реквізити. [крізь фейспалм дякую за таку цінну консультацію]
Їх тепер вчать лише гроші з лохів збивати; закони, правила МПС, як працює бекофіс - взагалі 0.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 28 гру, 2023 10:30
klug написав:- У мене для двох всеКарт показує однаковий IBAN у застосунку.
У мене ще прикольніше. Я раніше після вашого повідомлення писав, що у мене для всеКарт UAH і USD ібани різні. А тіки шо перевірив - виявляється у мене однакові ібани у кредитки всеМожу і доларової всеКарти. Але гроші якось доходили завжди куди треба.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 гру, 2023 15:21
Ferlakur написав: klug написав:- У мене для двох всеКарт показує однаковий IBAN у застосунку.
У мене ще прикольніше. Я раніше після вашого повідомлення писав, що у мене для всеКарт UAH і USD ібани різні. А тіки шо перевірив - виявляється у мене однакові ібани у кредитки всеМожу і доларової всеКарти. Але гроші якось доходили завжди куди треба.
Окрім IBAN в усіх переказах ще фігурує код валюти в якій вони виконуються. Так що гроші і далі будуть надходити куди треба.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 гру, 2023 19:58
Aps написав:Окрім IBAN в усіх переказах ще фігурує код валюти в якій вони виконуються. Так що гроші і далі будуть надходити куди треба.
Або БУМБа завтра вирішить продати долярчики з переказу та зарахувати гривеньки, а на усі питання буде відповідати, що на який рахунок слали, на такий і зарахували. Поки не можу зрозуміти їм мотивацію робити такі фінти з рахунками.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 28 гру, 2023 20:38
klug написав:Або БУМБа завтра вирішить продати долярчики з переказу та зарахувати гривеньки, а на усі питання буде відповідати, що на який рахунок слали, на такий і зарахували. Поки не можу зрозуміти їм мотивацію робити такі фінти з рахунками.
Це анріал так помилятися. По факту у рахунка дві ознаки IBAN та код валюти. Але якщо і так. Зарахує в 38 разів більше, після продажу долярчиків. Хіба це погано? )
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 гру, 2023 23:59
не створюєтся платіжне доручення в додатку Пумб діджитал ФОП у всіх так.??? Підтримка працює тільки с 9-00 
-
DIMON1976
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 928 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 гру, 2023 10:55
DIMON1976 Вітаємо! Якщо проблема ще актуальна, просимо надіслати Ваше ПІБ та ІПН у приватні повідомлення, ми з'ясуємо причини помилки.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 гру, 2023 13:28
PUMB как-то можно дистанционно счета ВсеМожу и дебетку закрыть? Чтоб не страдать с этой актуализацией?
-
ramzes4
-
-
- Подякував: 2536 раз.
- Подякували: 316 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 29 гру, 2023 14:34
А до якого числа потрібно провести цю актуалізацію даних?
-
JanIs
-
-
- Подякував: 44 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 гру, 2023 16:34
ramzes4 Вітаємо!
Відповідно до пп. 4.1.5 п. 4.1 Розділу ІІ ДКБО, ініціювати закриття Карткового рахунку та/ або інших рахунків, відкритих відповідно до цього Договору, шляхом звернення до відділення Банку та подання письмової заяви про закриття рахунку за встановленою Банком формою. В день подання заяви про закриття рахунку Клієнт повертає у Банк усі Картки/додаткові картки, емітовані до Карткового рахунку, а також сплачує Заборгованість за Договором (за наявності).
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-