ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 499500501502503 ... 664>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 77
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
23
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 77
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 16:50

mogicanin1986 написав:
  Amethyst написав:
  mogicanin1986 написав:...ліміт 400к рахується за календарний рік? Тобто на початку нового року старий ліміт списується і рахується новий?
Є обов'язковий для перевірки ліміт на готівкові (в т.ч. і р2р) операції в 400К/міс.
І у кожній банці є ще і свій (секретний) ліміт на внутрішній фінмон, який залежить від Анкети клієнта.
До речі, викупить собі статус ВІПа (Пакет Персона у Мумби) і, думаю, зможете собі виставити ліміт під 1 лімон... ну а чоо :wink: :wink:
Мені от постійно приходить пропоз на Персону у аплікуХу

Нещодавно сагітував маму стати клієнтом Пумб так взагалі анкету не сказали заповнювати, тільки фото з паспортом і видали Всекарти, питань ніяких не було про дохід, мама пенсіонер.

Ну всьоо -- намалювали мамі дохід 5К/міс, і от як спробує зняти з депо більше 50К/міс, то буде писати пояснення звідки гроші :roll:
Ото якщо плануєте юзать мамусин екк на 100..150К міс, то можна спробувати оформити в застосунку кредліміт, там обов'язково буде оновлення Анкети. Думаю, що кредитку мамі не дадуть, а от Анкетку оновите :)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 498 раз.
Подякували: 1288 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 20:31

Re: ПУМБ

Amethyst, я ось у застосунку банку натискав кнопку отримання кредитного ліміту. Банк відмовив мені в ліміті, але я не побачив оновлення своїх даних у системі. Наприклад, я в банку обслуговуюсь за паспортом-книжка старого зразка, а в Дія в мене закордонний тільки.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 20:41

Howl написав:Amethyst, я ось у застосунку банку натискав кнопку отримання кредитного ліміту. Банк відмовив мені в ліміті, але я не побачив оновлення своїх даних у системі. Наприклад, я в банку обслуговуюсь за паспортом-книжка старого зразка, а в Дія в мене закордонний тільки.

Блін, я вже маю ліміт, але теж натиснув, пройшов оновлення даних через Дію: робота, з/п, адреса...а ліміт не підвищили і загальний теж не надали, і 5К нашару теж не дали. Запит в УБКІ був...І шо це тоді таке було. Глюк шолі :(
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 498 раз.
Подякували: 1288 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 21:37

Howl написав:Amethyst, я ось у застосунку банку натискав кнопку отримання кредитного ліміту. Банк відмовив мені в ліміті, але я не побачив оновлення своїх даних у системі. Наприклад, я в банку обслуговуюсь за паспортом-книжка старого зразка, а в Дія в мене закордонний тільки.

Як побачити в додатку оновлення своїх даних у системі?
mogicanin1986

Подякував: 12 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 22:04

а подскажите кто пробывал изменить - в додатку "налаштування" --- "анкетні дані" их там можно только подтвердить или есть возможность и изменить?
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 22:29

Amethyst написав:теж натиснув, пройшов оновлення даних через Дію: робота, з/п, адреса...а ліміт не підвищили і загальний теж не надали, і 5К нашару теж не дали. Запит в УБКІ був...І шо це тоді таке було.
Ну я це вже пройшов :D
При натисканні на кнопку отримати кредитний ліміт запускається скорінг із запитом до БКІ, якщо банку щось не подобається, то надасть заповнити анкетку...

mogicanin1986 написав:Як побачити в додатку оновлення своїх даних у системі?
Замовив виписку по рахунку, там зазначені дані паспортного документа.

uaprofi написав:а подскажите кто пробывал изменить - в додатку "налаштування" --- "анкетні дані"...
Нещодавно завезли розділ. Треба опробувати. Кнопка оновити там є, але там можна оновити інфу про роботодавця (назву), посаду на роботі, початок роботи, сукупний щомісячний дохід (чистий) і загальна сума операцій за квартал (вказується нахождения за місяць) + тип цих надходжень. Оновлюється без підпису тощо.

ps Amethyst, навіть анкетні дані в розділі "Налаштування\Анкетні дані" не оновилися.
Howl

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 22:46

Howl написав:
uaprofi писал(а):
а подскажите кто пробывал изменить - в додатку "налаштування" --- "анкетні дані"...

Нещодавно завезли розділ. Треба опробувати. Кнопка оновити там є, але там можна оновити інфу про роботодавця (назву), посаду на роботі, початок роботи, сукупний щомісячний дохід (чистий) і загальна сума операцій за квартал (вказується нахождения за місяць) + тип цих надходжень. Оновлюється без підпису тощо.

в том то и дело что, после попадания в раздел "анкетні дані" - там нельзя изменить ЗП и сумму операций за квартал. Нажимаю кнопку "оновити дані" а там только можно вписать е-майл, куда отправят "договор".
кто пробовал там где то на следующим шаге можно будет поменять ЗП? или этим фактически будет просто подтверждена показанная информация?
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 22:50

uaprofi, сначала указывается адрес электронной почты, на который ничего не приходит (могли добавить верификацию, что адрес указан правильно :D), потом переходишь на другой екран с вводом другой информации. В общем, данные обновляются без SMS, Дія и прочих фоток доков. Всё с твоих словах и доступно это делать несколько раз.

ps Поддержка сообщает, что раздел в разработке. Возможно, по добавлению обновления паспортных данных.
Howl

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 12:59

Привіт пумбівці :)

Підкажіть лайвхаки як правильно користуватись кредиткою всеможу щоб не попастись на % Я так розумію погашення онлайн з інших карток чи банків не катить? Тільки готівкою в касі чи терміналах?
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 13:03

root написав:погашення онлайн з інших карток чи банків не катить?
чому ви так вирішили? Катить, % немає
otshelnick1

Подякував: 16 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

#<1 ... 499500501502503 ... 664>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість