Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
feecold написав:Дичак це root постить про коміс по внутрішньобанку і захований момент у тарифі. п.с. Не підходить my information - ну самі, самі, самі, вперед.
Ну по перше я не обзиваюсь і на особистості не переходив, це тільки моя реакція на Ваш текст. Фільтруйте будьласка. А текст там і правда дичина, мова про комісія-кредитка а Ви мені нагнули фінмон )))
Hotab написав:Жодних документів про доходи ПУМБа не просила ніколи. Рахунок юзав для розкидки по картам інших банків. Ну і інколи конвертдепо відкривав.
А який це банк 200 тисяч р2р за один раз випускає?
Hotab написав:Жодних документів про доходи ПУМБа не просила ніколи. Рахунок юзав для розкидки по картам інших банків. Ну і інколи конвертдепо відкривав.
понимаете - у вас наверное и дека соответствующая есть. и деньги соответствующие статусу. а если студент к примеру 30 раз в месяц по 29К туда сюда сделает, как ему єто объяснять? (870К оборота выходит и входит)
А який це банк 200 тисяч р2р за один раз випускає?
Є безготівкові надходження, зняття по операціях не видно . Коли буде спроба зняти, можливо з'являються 999999 в застосунку