Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Йшли роки... а банк все ще й досі не дозволяє в новоствореному шаблоні камуналки який підтягнув по IBAN редагувати призначення платежу. ПУМБ вперто вирішив що те поле клієнт сам не повинен заповнювати... Що декілька років тому я про це тут писав, але зараз віз і нині там. Нашо ви таке робите?
Як скажите, привєтбанк підтягує теж, і майже вірно, але дає правку зробити. Тож я зміг відрегувувавти так як саме цього просить отримувач, Казначейство. А у вас підтягує просто стандартну лабуду якусь. Вони після такого не знайдуть мій платіж.
PUMB, питання щодо картки всеМОЖУ (не online). Якщо в цьому році робив перевипуск пластику з іменного на іменний (не по строку дії), потім випускав додаткову віртуальну картку, яку анулював (залишив тільки пластик), то зараз я можу зробити безкоштовно перевипуск пластикової картки й випустити додаткову віртуальну?
Howl написав:Не по всім платежам ПриватБанк таке дає зробити.
Я і не сперечаюсь та і не рекомендую прівєтабнку, не є активним їхнім користувачем, але от для проби саме цей платіж у них пройшов правильно. Пробував також сенс, моню, укрсіб, райф... там ще все гірше