15% знижки на банани, яблука та лимони із карткою АТБ від Райфу
https://news.finance.ua/ua/15-znyzhky-n ... -vid-rayfu
з 2 по 15 листопада 2022 року
|
|
![]() Re: Райффайзен Банк 15% знижки на банани, яблука та лимони із карткою АТБ від Райфу
https://news.finance.ua/ua/15-znyzhky-n ... -vid-rayfu з 2 по 15 листопада 2022 року
![]() Re: Райффайзен БанкПрофесійно закрили питання. ![]()
В Сильпо бананы сегодня были по 49,99 против 62,55 в АТБ. ![]() Щодо АТБ - в минулому році у жовтні була аналогічна акція - 15% на яблука та ще щось. Вирішив скористатись. Оплатив АТБ карткою. Ціна лишилась без змін. На моє питання адміністратор залу АТБ лише розвів руками - я за таке не відповідаю - рекомендував звернутись на гарячку АТБ. Там вислухали, визнали що щось пішло не так, створили заявку, попросили вислати фото чека на e-mail (що я і зробив) - але в підсумку ніякого зворотнього зв'язку за результатами розгляду так і не було. Так що акції в АТБ з яблуками можуть закінчуватись по різному.
![]() Re: Райффайзен Банк Новые тарифы "Райфкартка" с 1 декабря.
![]() Re: Райффайзен Банк "Fishback від Райфу повертається за розрахунки картками Visa Fishka та Fishback"
"Також нагадуємо, що діє базовий Fishback за покупки в інших партнерів Fishka." Раніше давали 3% за поповнення ліфчика (в партнерах залишився), невже повернули? П.С. Ще додам: в тарифах з 26.10.2022 картка Fishback "Одержання готівки (власні кошти): - в мережі банкоматів будь-якого банку на території України -- безкоштовно", а на "Одержання готівки (власні та кредитні кошти Банку): - у банкоматах, відділеннях та POS-терміналах АТ "Райффайзен Банк" - 3% + 15 грн - в мережі інших банків (банкоматах, відділеннях та POS-терміналах) на території України - 3% + 15 грн" Кому вірити? ![]() - будут смс по 25 грн - от барыги! ![]() А кстати, сейчас снять в их кассе с Райфкарты(АТБ) большУю сумму - без комиссии, правильно? и какой максимальный месячный лимит снятия? (видимо, суточный =100К)
![]() ![]()
Ага, пуші не вмикаються, скидує на СМС.
Зараз переглядають цей форум: Кочевник і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|