Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Щодо АТБ - в минулому році у жовтні була аналогічна акція - 15% на яблука та ще щось. Вирішив скористатись. Оплатив АТБ карткою. Ціна лишилась без змін. На моє питання адміністратор залу АТБ лише розвів руками - я за таке не відповідаю - рекомендував звернутись на гарячку АТБ. Там вислухали, визнали що щось пішло не так, створили заявку, попросили вислати фото чека на e-mail (що я і зробив) - але в підсумку ніякого зворотнього зв'язку за результатами розгляду так і не було. Так що акції в АТБ з яблуками можуть закінчуватись по різному.
"Також нагадуємо, що діє базовий Fishback за покупки в інших партнерів Fishka."
Раніше давали 3% за поповнення ліфчика (в партнерах залишився), невже повернули?
П.С. Ще додам: в тарифах з 26.10.2022 картка Fishback https://raiffeisen.ua/storage/files/tariff-26102022.pdf - "Одержання готівки (власні кошти): - в мережі банкоматів будь-якого банку на території України -- безкоштовно",
а на https://raiffeisen.ua/storage/files/tar ... k-site.pdf - "Одержання готівки (власні та кредитні кошти Банку): - у банкоматах, відділеннях та POS-терміналах АТ "Райффайзен Банк" - 3% + 15 грн - в мережі інших банків (банкоматах, відділеннях та POS-терміналах) на території України - 3% + 15 грн"
А кстати, сейчас снять в их кассе с Райфкарты(АТБ) большУю сумму - без комиссии, правильно? и какой максимальный месячный лимит снятия? (видимо, суточный =100К)
А кстати, сейчас снять в их кассе с Райфкарты(АТБ) большУю сумму - без комиссии, правильно? и какой максимальный месячный лимит снятия? (видимо, суточный =100К)
так если вы выбираете пуши - то бесплатно ... тут так же как у аллы
так если вы выбираете пуши - то бесплатно ... тут так же как у аллы