|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 05 бер, 2026 22:21
andriy_z написав:на суму від 1.5 млн доларів
Усього-то треба було трохи докинути  Я б залюбки вчергове покритикував банк-спонсор сво, але подивитися у "Річні депозитні ставки" виглядає не просто логічно, а навіть інтуїтивно на цьому історичному етапі, коли треба перечитати усі зноски із зірочками і навіть зноски до зносок, щоб скласти хоч якесь уявлення, що саме пропонують. P.S. у відповідь на Ваше незадоволення банка опустила максимальну ставку до 1%.
-
klug
-
-
- Подякував: 386 раз.
- Подякували: 1280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 06 бер, 2026 06:14
andriy_z, робіть офіційне звернення до банку. Уваги до нього буде набагато більше.
-
Howl
-
-
- Подякував: 589 раз.
- Подякували: 1150 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 06 бер, 2026 10:41
klug написав:але подивитися у "Річні депозитні ставки" виглядає не просто логічно, а навіть інтуїтивно на цьому історичному етапі, коли треба перечитати усі зноски із зірочками і навіть зноски до зносок, щоб скласти хоч якесь уявлення, що саме пропонують.
Жодної зірочки на цій сторінці немає, для чого мені знати/дивитись річні ставки, я вже обрав 3 місяці і знаю, що час від часу в банку бувають акції з нормальними відсотками, тут теж повівся.
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2026 10:47
andriy_z Добрий день. Нам щиро прикро, що під час відкриття депозиту та спілкування з підтримкою у Вас склалося негативне враження від сервісу Райфа. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже інформація має бути прозорою, а відповіді уважними і коректними. Ми дуже хочемо перевірити відображення ставок у застосунку та детально розібратися у Вашому зверненні. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення у Facebook або Instagram. Там ми зможемо отримати необхідні дані, передати ситуацію фахівцям та надати Вам чітке пояснення. З повагою і турботою, фахівець Оля.
-
RaifHelp
-
- Представник банку
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-