Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
root Вітаємо! Нам приємно, що Ви цікавитесь продуктами та послугами нашого Банку. Visa Fishka дозволяє не лише користуватися як платіжною карткою, а й отримувати приємні бонуси за розрахунки на АЗК ОККО: 🔸Pulls 95 та Pulls Diesel +2 грн/л балами; 🔸бензин та дизельне паливо +1 грн/л балами; 🔸газ +50 коп/л балами; 🔸покупки в магазинах та кафе на АЗК ОККО +5% від суми покупки балами. Зазначимо, що плата за обслуговування відсутня, комісія за зняття готівки та поповрення картки не стягується. SMS - інформування на фінансовий номер безкоштовне, інформування операцій від 100 грн по всіх операціях по рахунку на фінансовий номер - 39 грн на місяць. За бажанням таке інформування можна не підключати. Більше інформації про тарифи знаходиться у вільному доступі на сайті Банку та їх можна переглянути за посиланням: https://raiffeisen.ua/storage/files/rai ... 062024.pdf. З повагою і турботою, фахівець Інна.
Питання до представника банку. Як за допомогою Райффайзен Онлайн, MyRaf чи ще чогось, отримати виписку по рахунку, щоб дізнатися звідки мені прийшли гроші. В усіх варіантах виписок по платежам СЕП я бачу тільки призначення платежу, суму та дату.
vasyatko Вітаємо! Сформувати виписку в Райффайзен Онлайн можна наступним чином: 1.Зайти в меню «Рахунки» 2.Натиснути на потрібний рахунок 3.Обирати пункт «Виписка» 4.Гортаєте в низ та обираєте «Усі транзакції» 5.Вказуєте дату та тип операції (наприклад: Поповнення) 6.Застосувати 7.Відправити на електронну пошту. (в правому верхньому куточку). Виписка в додатку MyRaif формується так: 1.Зверху в правому куті оберіть рахунок, по якому потрібна виписка 2.Оберіть "Історія операцій" - "Переглянути всі" 3.Оберіть "Період" за який цікавить виписка та можна обрати "Категорію операції". В обох випадках Ви можете бачити деталі операцій. Для більш детального уточнення можете звернутися до Чату Райффайзен Онлайн чи MyRaif, наші колеги радо допоможуть. З повагою і турботою, фахівець Інна.
RaifHelp Дякую. Я розумію, що колл-центр має дати позитивну відповідь, навіть якщо її нема. Але на мій погляд тут краще промовчати, ніж змушувати досить лояльного клієнта перевіряти це. У вас нема в жодній зі згаданих вами виписок інформації яка допомогла би відповісти на питання "звідки ?". Тобто IBAN, назва, ЄДРПОУ/ІПН відправника коштів. Нічого окрім дати, суми та призначення.
vasyatko написав:RaifHelp...У вас нема в жодній зі згаданих вами виписок інформації яка допомогла би відповісти на питання "звідки ?". Тобто IBAN, назва, ЄДРПОУ/ІПН відправника коштів. Нічого окрім дати, суми та призначення.
так це ж ВеЛикИй секрет!! ФінМон ще й буде ВІД ВАС вимагати квиташку відправника як підтвердження, що це до вас було направлено ці гроші від 3-ї особи Тобто вам обов'язково треба потурбуватися заздалегідь про таку квиташку від самого відправника
ПС. Я от знаю тільки одну банку, що сама малює в квиташці отримувача всі рек-ти відправника -- УкрСіб. У всіх інших банках щось подібне може бути ну от по внутрібанку ( іноді ФІО пересилається при р2р (від Ощада, Моні))
Фінмон, це святе, якщо це спрощує йому життя, то я без цієї фічі переживу. У мене всі приходи з рахунків в інших банків від себе + додав з/п з роботи за сумісництвом. Думав перевести основну, але бачу, що не варто, бо точно не зрозумію, кого з бухгалтерів хапати та питати "де мої гроші". Цікаво, що по найболючішим для фінмону p2p в цій же виписці я бачу від кого прийшли гроші.
vasyatko написав:Фінмон, це святе, якщо це спрощує йому життя, то я без цієї фічі переживу. У мене всі приходи з рахунків в інших банків від себе + додав з/п з роботи за сумісництвом. Думав перевести основну, але бачу, що не варто, бо точно не зрозумію, кого з бухгалтерів хапати та питати "де мої гроші". Цікаво, що по найболючішим для фінмону p2p в цій же виписці я бачу від кого прийшли гроші.
Агаа, треба привчати своїх контрагентів, щоби вони і в Призначенні вказували типа: Відправник Пупко Василь Петрович... От Алка ж сама в Призначення домальовує ІПН і ПІБ відправника з ІБ
Вчора повівся і перевів депозит з ПУМБу. 'Вільний' був а тут аналогічний відкрив 'Зростаючий' а тепер не можу нормально користуватись, вчора не давало довго зняти кошти, сьогодні теж але вже пише до 10:00 чекай, не працює )) Мабуть не доля.
10 настала, але вже попередження орієнтовний час відновлення 11:00. Перепрошуємо за незручності!