Спробуйте вести бізнес із Райфом
Нові бізнес-клієнти Райффайзен Банку можуть скористатися спеціальними умовами обслуговування в рамках акції, що діє з 1 липня по 30 вересня 2024 р.
Детальніше за посиланням
|
|
![]() Re: Райффайзен БанкСпробуйте вести бізнес із Райфом
Нові бізнес-клієнти Райффайзен Банку можуть скористатися спеціальними умовами обслуговування в рамках акції, що діє з 1 липня по 30 вересня 2024 р. Детальніше за посиланням
![]() Вітаємо 🙂
Дякуємо за очікування на відповідь. Наразі "Райффайзен Онлайн" працює у стандартному режимі та складнощів у роботі не виявлено. Якщо наразі маєте таку проблему, прохання, будь ласка, оновити застосунок або перевстановити (видалити та повторно завантажити на Ваш смартфон). Якщо помилка не зникла, напишіть нам у приватні повідомлення соціальних мережах на офіційній сторінці Банку Facebook чи Instagram. З повагою та турботою, фахівець Ксенія 💛 ![]()
Оце відповідь в стилі цьолго колгоспу - проблема на стороні клієнта! Дійсно зненацька перестала працювати попередня версія, але замість повідомлення, яке вивішують всі нормальні банки при спробі входу :'оновіться будь ласка до останньої версії' - цей просто виріщив повідомити, що система недоступна. ![]() [quote="5738961:RaifHelp"]Amethyst
Зміна тарифу по кредитній картці не впливає на розмір чи доступність кредитного ліміту, реквізити рахунку та інші фактори. Змінюється тільки тариф, та, відповідно, умови обслуговування згідно з обраною тарифною моделлю (наприклад, тривалість пільгового періоду, відсоткова ставка, відсутність кешбеку тощо). RaifHelp, хотів би уточнити, чи можна отак, як описано (тобто без скорингу, перегляду ліміту, перевипуску карти і тп), змінити тарифну модель "Хочу Карта 2.0" на тарифну модель "100 днів"? ![]() Вітаємо 😊
Для можливості зміну тарифного плану по кредитній картці, варто завітати у відділення Райфу з паспортом та ідентифікаційним кодом. По факту змінюється лише тариф, без додаткових оновлень. Звертаємо увагу, при зміні тарифу на "КК 100 днів" пільговий період почне діяти після повного погашення заборгованості по картковому рахунку кредитної картки з дати першої операції покупки. З повагою та турботою, фахівець Ксенія 💛 ![]() Ви так цікаво написали
![]() ![]()
Питав у свого менеджера. Відповідь - так, спокійно можна змінити тарифний план і ліміт (із практики) можна залишити. Також вона мені нагадала, що я вже робив такий перехід свого часу з "100 днів" на "2 кешбеки", але це було давно і подробиць по розміру кредитного ліміту я не пам'ятаю P.S. для себе поки вирішив, що "100 днів" мені менш приваблива, ніж навіть така "2 кешбеки". Почекаємо нових тарифних планів і потім подивимося. Бо зараз тут виходить лише одна "нова" кредитка "100 днів" і одна із зовсім застарілого пулу "Хочу 2.0", в якій немає зовсім ніяких плюшок, тому її практично ніхто не відкриває і її за цією ознакою також можуть закрити ![]() Re: Райффайзен БанкЯкі є відомі підводні камені в тарифах картки Visa Fishka ?
Ознайомився, наче все влаштовує. Але це ж банки ![]()
|
|