Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Другий день безуспішно намагаюсь відкрити доларовий деплозит в додатку. Вчора дзвонив ввечері на сапорт, дівчина дуже оперативно відповіла на всі питання, потім задала мені питання з опросника і пообіцяла, що все буде ок. Але, на жаль сьогодні все ще депозит не відкрився, написав в чат. ОСь тут мене протримали довго, це був Дмитро, задавали питання з паузами по 10 хвилин, потім просили скріншоти, і нарешті, в фіналі почали задавати питання з того ж опросника, що вчора. Коли я їм пояснив, що це вже було, пообіцяли що за 10 днів опрацюють мої відповіді і швиденько закриоли мій запит як вирішений, так, що я навіть оцінку не зміг поставити. Я так розумію, проблема із-зв того, що в 2025 я закрив в ФОП, а у вас ці дані ще не актуалізовані, хоча дівчина з підтримки одразу побачила це десь у себе. Акція по відсотках за ці 10 днів однозхначно мине.
RaifHelp, ото я зробив 14 покупок і шоо? Як зрозуміти, шо умови по 14 покупкам ВЖЕ виконані і залишилося тільки почекати 20 лютого, шоби таки отримати той святковий кешбек?