Ощадбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 3738394041 ... 104>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Ощадбанк 2.5 5 23
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
22%
5
2- Погане. Некомпетентне.
26%
6
3- Задовільне. Хотілося б краще.
39%
9
4- Добре. Як і повинно бути.
4%
1
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
9%
2
Всього голосів : 23
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 13:47

sens написав:
  FinTech написав:Так Вам їхати чи шашечки?
Рiк не той чи готiвку отримати?

Крiм дати щось побачили?
Ви запитали, я порадив, напевно ж посилання актуальне i на сьогоднi.

Послуга замовлення валюти у контакт-центрi вiдсутня. Необхiдно звертатися у вiддiлення, в якому хочете отримати готiвку (не обов'язково до того, в якому вiдкривали рахунки). Яким чином, телефонувати чи приходити - вже вирiшуйте самi.

Ось посилання-пiдтвердження вже цього року,
влаштує чи мiсяць не той?
Однак, забігаючи наперед, скажу, що посилання завтрашнiм днем все одно не буде, тому що
«Сьогоднi в завтрашнiй день не всi можуть дивитися. Точнiше, дивитися можуть не тiльки лиш усi. Мало, хто може це робити» 😉

Є відповідь цього року,вказано що дзвінком до відділення. Вважаю що Клієнт має персонального менеджера,моє питання стосується як звичайну фізособа без додаткових благ у конкретному відділенні. Тому питання було до саме таких клієнтів,а не пошукачів по форуму. Не треба відповідати якщо не по суті питання

По Вашiй логiцi кожний, хто дзвонить у вiддiлення, має персонального менеджера?
Чи можливо у Вас талант бачити те, чого немає?
Вiдповiдь була саме про звичайну фізособу без усiляких там благ у вiддiленнi. I вона була по сутi питання.
Крiм цього, майже те ж саме Вам кажуть зараз й iншi.
Однак Ви не шукаєте вiдповiдi, то навiщо тодi запитувати?
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:15

Замовлення готівки

Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 15:31

sens написав:Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
То що, посилання на 2017 рiк було актуальним i на сьогоднi? Будь-ласка, звертайтеся 😉
FinTech

Профіль

26
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 15:50

FinTech написав:
  sens написав:Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
То що, посилання на 2017 рiк було актуальним i на сьогоднi? Будь-ласка, звертайтеся 😉

Ок,rufuis
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 18:50

Ну вы про депо то и спрашивали. Мужу больше повезло чем вам - ему на другой день менеджер заказала деньги, но оговорилась, что только после 11 можно получить
Кассандра

Подякував: 30 раз.
Подякували: 234 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 20:11

Кассандра написав:

Ну вы про депо то и спрашивали. Мужу больше повезло чем вам - ему на другой день менеджер заказала деньги, но оговорилась, что только после 11 можно получить

Кассандра, да ладно уже Вам...
Мало того, что Ваш муж звонил в ОБ, так ему еще и
"больше повезло" - такого не может быть, это не иначе,
как у него персмен! А автор же говорил, что речь идет про обычных ФЛ без привилегий 😉
FinTech

Профіль

26
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2023 12:43

Все для перемоги

На літо дають 17% і ніякої лояльності. Вклад акційний.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2023 13:24

sens написав:На літо дають 17% і ніякої лояльності. Вклад акційний.

забийте
хоча вам може пенсію треба пристроЇти :mrgreen:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 499 раз.
Подякували: 1290 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2023 15:07

Вітаю панове! Хтось знає, як ощад видає готівку з віртуальних карток(валютних у т.ч), поповнити їх як, вистачить якщо я роздрукую реквізити з додатку, чи треба брати довідку з печаткою?
24589

Подякував: 0 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2023 16:53

24589 написав:Вітаю панове! Хтось знає, як ощад видає готівку з віртуальних карток(валютних у т.ч), поповнити їх як, вистачить якщо я роздрукую реквізити з додатку, чи треба брати довідку з печаткою?

Віртуальні картки, що відкриваються до основної для безпечного розрахунку в мережі інтернет.
Поповнення/видача лише через основну картку.

Цифровi картки, мають окремий рахунок.

Поповнення:
1. грн
1.1 за реквізитами карткового рахунку
- в регіон. управл., де відкрито рахунок: номер КР
- окрім РУ, де відкрито рахунок:
ПІБ та ІПН + номер рахунку
- відділення ін. банку
- інформ-платіжний термінал ОБ
1.2 за реквізитами карти
- відділення ОБ
якщо через POS-термінал з викор. ПК:
наявність ПК
якщо через POS-термінал без викор. ПК:
номер ПК + термін дії ПК
якщо MONEGO: номер ПК
- відділення ін. банку
- ІПТ/АТМ (з депо модулем) ОБ
- ІПТ/АТМ (з депо модулем ін. банку)
2. $/€
лише через вiддiлення банку:
номер ПК + термін дії
- до 5к грн - без пред’явлення док.
- 30к-400к грн - паспорт або ін. док., що посвідчує особу
касир має встановити наступні дані та зробити копії документів ПІБ, місце проживання (або перебування); або номер та серія (за наявності) паспорта або ін. док., що посвідчує особу; або ІПН (або відмітка в паспорті про його відсутність/відмову); або дата і місце народження.

Видача:
1. грн
- в банкоматі за доп. функції "Операції без картки" (Cash by Code) в моб. додатку Ощад 24/7;
- через POS-термінал в маг. за доп. сервісу розрахунок в маг. + видача готівки по токену
- в банкоматі з NFC-модулем за доп. токену;
- у відділенні через POS-термінал без викор. ПК: паспорт та номер картки
2. $/€
лише через вiддiлення банку:
паспорт та номер картки

Видача в межах лiмiту до 100к грн(екв.)/доба.
Гривня без замовлення,
$ та € - з замовленням, див. тут i тут.
Востаннє редагувалось FinTech в Чет 08 чер, 2023 22:22, всього редагувалось 1 раз.
FinTech

Профіль

26
  #<1 ... 3738394041 ... 104>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість