|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 24 тра, 2023 13:47
sens написав: FinTech написав:Так Вам їхати чи шашечки? Рiк не той чи готiвку отримати? Крiм дати щось побачили? Ви запитали, я порадив, напевно ж посилання актуальне i на сьогоднi. Послуга замовлення валюти у контакт-центрi вiдсутня. Необхiдно звертатися у вiддiлення, в якому хочете отримати готiвку (не обов'язково до того, в якому вiдкривали рахунки). Яким чином, телефонувати чи приходити - вже вирiшуйте самi. Ось посилання-пiдтвердження вже цього року, влаштує чи мiсяць не той? Однак, забігаючи наперед, скажу, що посилання завтрашнiм днем все одно не буде, тому що «Сьогоднi в завтрашнiй день не всi можуть дивитися. Точнiше, дивитися можуть не тiльки лиш усi. Мало, хто може це робити» 😉
Є відповідь цього року,вказано що дзвінком до відділення. Вважаю що Клієнт має персонального менеджера,моє питання стосується як звичайну фізособа без додаткових благ у конкретному відділенні. Тому питання було до саме таких клієнтів,а не пошукачів по форуму. Не треба відповідати якщо не по суті питання
По Вашiй логiцi кожний, хто дзвонить у вiддiлення, має персонального менеджера? Чи можливо у Вас талант бачити те, чого немає? Вiдповiдь була саме про звичайну фізособу без усiляких там благ у вiддiленнi. I вона була по сутi питання. Крiм цього, майже те ж саме Вам кажуть зараз й iншi. Однак Ви не шукаєте вiдповiдi, то навiщо тодi запитувати?
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Сер 24 тра, 2023 14:15
Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 24 тра, 2023 15:31
sens написав:Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
То що, посилання на 2017 рiк було актуальним i на сьогоднi? Будь-ласка, звертайтеся 😉
-
FinTech
-
-
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Сер 24 тра, 2023 15:50
FinTech написав: sens написав:Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
То що, посилання на 2017 рiк було актуальним i на сьогоднi? Будь-ласка, звертайтеся 😉
Ок,rufuis
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 24 тра, 2023 18:50
sens написав:Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
Ну вы про депо то и спрашивали. Мужу больше повезло чем вам - ему на другой день менеджер заказала деньги, но оговорилась, что только после 11 можно получить
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 24 тра, 2023 20:11
Кассандра написав: sens написав:Набрав до відділення,слухавку взяла менеджер. Пояснила що тільки кошти з депозиту можливо замовити. Для цього необхідно особисто з'явитись до відділення, звернутися в касу надати піб і свій номер. Сьогодні можуть замовити на понеділок, якщо я встигну до кінця дня. ПриватБанк мені особисто більше довподоби по сервісу. Це моя особиста думка.
Ну вы про депо то и спрашивали. Мужу больше повезло чем вам - ему на другой день менеджер заказала деньги, но оговорилась, что только после 11 можно получить Кассандра, да ладно уже Вам... Мало того, что Ваш муж звонил в ОБ, так ему еще и "больше повезло" - такого не может быть, это не иначе, как у него персмен! А автор же говорил, что речь идет про обычных ФЛ без привилегий 😉
-
FinTech
-
-
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Чет 08 чер, 2023 12:43
На літо дають 17% і ніякої лояльності. Вклад акційний.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 08 чер, 2023 13:24
sens написав:На літо дають 17% і ніякої лояльності. Вклад акційний.
забийте хоча вам може пенсію треба пристроЇти 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1290 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Чет 08 чер, 2023 15:07
Вітаю панове! Хтось знає, як ощад видає готівку з віртуальних карток(валютних у т.ч), поповнити їх як, вистачить якщо я роздрукую реквізити з додатку, чи треба брати довідку з печаткою?
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 чер, 2023 16:53
24589 написав:Вітаю панове! Хтось знає, як ощад видає готівку з віртуальних карток(валютних у т.ч), поповнити їх як, вистачить якщо я роздрукую реквізити з додатку, чи треба брати довідку з печаткою?
Віртуальні картки, що відкриваються до основної для безпечного розрахунку в мережі інтернет. Поповнення/видача лише через основну картку. Цифровi картки, мають окремий рахунок. Поповнення: 1. грн 1.1 за реквізитами карткового рахунку - в регіон. управл., де відкрито рахунок: номер КР - окрім РУ, де відкрито рахунок: ПІБ та ІПН + номер рахунку - відділення ін. банку - інформ-платіжний термінал ОБ 1.2 за реквізитами карти - відділення ОБ якщо через POS-термінал з викор. ПК: наявність ПК якщо через POS-термінал без викор. ПК: номер ПК + термін дії ПК якщо MONEGO: номер ПК - відділення ін. банку - ІПТ/АТМ (з депо модулем) ОБ - ІПТ/АТМ (з депо модулем ін. банку) 2. $/€ лише через вiддiлення банку: номер ПК + термін дії - до 5к грн - без пред’явлення док. - 30к-400к грн - паспорт або ін. док., що посвідчує особу касир має встановити наступні дані та зробити копії документів ПІБ, місце проживання (або перебування); або номер та серія (за наявності) паспорта або ін. док., що посвідчує особу; або ІПН (або відмітка в паспорті про його відсутність/відмову); або дата і місце народження. Видача: 1. грн - в банкоматі за доп. функції "Операції без картки" (Cash by Code) в моб. додатку Ощад 24/7; - через POS-термінал в маг. за доп. сервісу розрахунок в маг. + видача готівки по токену - в банкоматі з NFC-модулем за доп. токену; - у відділенні через POS-термінал без викор. ПК: паспорт та номер картки 2. $/€ лише через вiддiлення банку: паспорт та номер картки Видача в межах лiмiту до 100к грн(екв.)/доба. Гривня без замовлення, $ та € - з замовленням, див. тут i тут.
Востаннє редагувалось FinTech в Чет 08 чер, 2023 22:22, всього редагувалось 1 раз.
-
FinTech
-
-
-
-
Профіль
-
-
26