Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Для мене Ощад пробив чергове дно. Вирішив відновити активність по картам. Сплатити комуналку за газ. Львів газу у переліку, не знайшов. Зато знайшов старі шаблони. Вони в них як єдина квитанція на адресу. Познімав всі зайві галочки крім однієї (газ), пробую сплатити, при цьому сума до оплати на вказана, відлуп - не достатньо коштів. Дивлюсь історію спроба зняти фактично за всю ту квитанцію, але не за всю. Ну і саме головне сума на карточці зменшилася на 3 грн. Дзвоню в підтримку. Відповідь: так платити не можна тільки окремо по постачальнику, якщо його немає то за реквізитами. На питання за що зняли три грн - за невдалу спробу платежу. Перший раз з таким стикаюсь.
pavyak а у чому сенс платити комуналь у ощаді? Ну я ще розумію там ПУМБ, спорт чи Вєрка від Тасі де є кешбек... А тут? Це що така супер-збочена форма садомазохізму?
Alien написав:pavyak а у чому сенс платити комуналь у ощаді? Ну я ще розумію там ПУМБ, спорт чи Вєрка від Тасі де є кешбек... А тут? Це що така супер-збочена форма садомазохізму?
Можливо ви праві. Але 7 грн , це для кешбеку ні що. І я так раз на пів року підтримував активність карти (мій комфорт), більше таких подарунків робити не буду. Все інше пішло через Пумб. Ну і газ я заплатив вже Вєркою. Ну і на останок, чому я в ощаді, до 24,02,22. була зарплатна карта, з того часу підприємство на простої через війну, а ми ж віримо в перемогу, от і не закриваю.
Alien написав:pavyak а у чому сенс платити комуналь у ощаді? Ну я ще розумію там ПУМБ, спорт чи Вєрка від Тасі де є кешбек... А тут? Це що така супер-збочена форма садомазохізму?
Можливо ви праві. Але 7 грн , це для кешбеку ні що. І я так раз на пів року підтримував активність карти (мій комфорт), більше таких подарунків робити не буду. Все інше пішло через Пумб. Ну і газ я заплатив вже Вєркою. Ну і на останок, чому я в ощаді, до 24,02,22. була зарплатна карта, з того часу підприємство на простої через війну, а ми ж віримо в перемогу, от і не закриваю.
Нічого кращого окрім комуналки немає для мобільності рахунку ,тим паче що сума може бути люба , наприклад зробити оплату карткою в іншому додатку
оформлення у зручному чат-боті, підвантажте документи просто через Дія реквізити картки отримайте в SMS щоб розраховуватись, додайте її в Apple/Google Pay знімайте готівку у банкоматі з функцією «Зняття готівки без картки» у додатку знадобиться пластиковий носій картки – просто дозамовте у відділенні для випуску пластику автоматично - при офомленні в боті підвантажте фото документів вручну, без Дія
Основні тарифи
Валюта
UAH/USD/EUR
Цифрова картка
безкоштовне миттєве оформлення (з можливістю оформлення пластикової картки)
оформлення у зручному чат-боті, підвантажте документи просто через Дія реквізити картки отримайте в SMS щоб розраховуватись, додайте її в Apple/Google Pay знімайте готівку у банкоматі з функцією «Зняття готівки без картки» у додатку знадобиться пластиковий носій картки – просто дозамовте у відділенні для випуску пластику автоматично - при офомленні в боті підвантажте фото документів вручну, без Дія
Основні тарифи
Валюта
UAH/USD/EUR
Цифрова картка
безкоштовне миттєве оформлення (з можливістю оформлення пластикової картки)
Перекази з картки на картку
безкоштовно (до 20 000 грн/міс)
Зняття готівки в банкоматах
безкоштовно (до 20 000 грн/міс)
Зняття готівки в касі
безкоштовно 2 рази/міс, понад ліміт – 1%
Видача готівки за кордоном
1,5% + 35 гр
Вона не зовсім безкоштовна. Одразу при оформленні пише- Плата за СМС інформування 10грн. Може можна перейти на інше безкоштовне інформування?
yama написав:Із зарплатки зняття готівки в чужих банкоматах комісії нема ? Сам відповім до 30 тис в місяць без комісії у всіх банкоматах включаючи рідний ощад
Є інд.умови. поясню. ЗП більше 100к. Є ліміт в день, безкоштовно ліміт на зняття на всю місячну зп та премія