|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 вер, 2025 18:09
flyman написав: _hunter написав:В Непале прямо сейчас происходит довольно интересный эксперимент с возвратом к прямой демократии...
а якщо це показове розкручування британського шпінделя з натяком Індії?
Все может быть: на удивление быстро самоорганизовались. И на удивление быстро именно эксперимент закончили: уже выбрали Премьера (хотя в самом начале шли посты "нафига нам эти кровопицы - мы сейчас Народное Правление организуем!")...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 вер, 2025 18:12
Hotab написав:Рашисти цілеспрямованно наносять повторні удари по рятувальникам .
Хантеровський «обоз».
Я что-то пропустил - и МЧС под управление ЗСУ передали? 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 вер, 2025 18:54
Ну нифига себе какие новости пошли! -- неужто действительно готовятся все это дело прекращать? -- не прошло и трех лет, как Генпрокурор повідомив, що влітку 2025 року ухвалив рішення провести перевірку обґрунтованості надання статусу інвалідності працівникам прокуратури. За її результатами звільнили 57 прокурорів зі статусом інвалідності, 56 прокурорів - з адміністративних посад, на розгляді перебуває 228 дисциплінарних скарг.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 вер, 2025 18:54
_hunter написав: Hotab написав:Рашисти цілеспрямованно наносять повторні удари по рятувальникам .
Хантеровський «обоз».
Я что-то пропустил? - :
Баварського бокалюшку? и МЧС под управление ЗСУ передали? :shock
Дурнішого питання не придумати. Воюють СОУ. А в них входить як ЗСУ, так і МНС, І ще багато хто. І більшість з них ще і воюють безпосередньо. В мянімірку бігунця воює якась частина ЗСУ і більше ніхто. Накатим баварського !!
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Вів 16 вер, 2025 19:07
Hotab написав: _hunter написав: Hotab написав: Рашисти цілеспрямованно наносять повторні удари по рятувальникам .
Хантеровський «обоз».
Я что-то пропустил? - и МЧС под управление ЗСУ передали? 
Воюють СОУ. А в них входить як ЗСУ, так і МНС, І ще багато хто. І більшість з них ще і воюють безпосередньо.
СОУ - это "кто"? -- ССО? Всеравно не сходится: С 25 апреля 2014 года деятельность службы направляется и координируется Кабинетом министров через министра внутренних дел Украины
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 вер, 2025 19:43
_hunter написав: ЛАД написав: _hunter написав:.............. >>> Можно уточнить, в чём у них прямая демократия? Создали в Дискорде "группу страны" и там голосуют...
Ссылку на новость можно? >>> Швейцария давно практикует Вы это нарочно делаете?.. ОК: "всеообщими открытыми голосованиями - БЕЗ ПРОСЛОЕК в виде министерств/рад/парламентов/..."
Референдумы в Швейцарии проходят без "прослоек". Вы этого не слышали?
>>> Ссылку на новость можно? Уже нет смысла: эксперимент можно считать законченным - выбрали PM... >>> Вы этого не слышали? Вы, в свою очередь, не слышали этого? Правительство предоставляет народу подготовленные проекты законов.
Разницу между выборами и принятием законов не видите? Если вы выборы называете "прямой демократией", то это во всех странах. От того, что непальцы организовали выборы в "группе страны" в Дискорде, они не стали "прямее". А проект закона всё же кто-то должен разработать.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 16 вер, 2025 19:45, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5354 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 16 вер, 2025 19:44
budivelnik написав:Єдине що ти можеш побачити за віконцем - цуе порівняння картинки з різних віконець... А от ЗРОЗУМІТИ чому картинки різні, якщо ти не приймав участі у створенні картинок -ти не можеш. От і виходить Пробуєш аналізувати те в чому не розбираєшся...
Па сєкрєту: тут цим займаються майже всі... Обговорюють, починаючи з Ковіду і закінчуючи геополітикою. Коли буде обговорюватися створення магазину, таксі тощо --- отоді і блистай своєю практикою та досягненнями. А поки ти про розвиток країни, ринку співаєш а-ля кожен до дзеркала..., збільшити кожному на 10% та іншу відсеб'ятину, то я буду прислухатись до викладеного в кейнсів-бальцеровичів-куанів-фрідменів.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 16 вер, 2025 19:49, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 вер, 2025 19:47
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав: Ссылку на новость можно? >>> Швейцария давно практикует Вы это нарочно делаете?.. ОК: "всеообщими открытыми голосованиями - БЕЗ ПРОСЛОЕК в виде министерств/рад/парламентов/..." Референдумы в Швейцарии проходят без "прослоек". Вы этого не слышали?
>>> Ссылку на новость можно? Уже нет смысла: эксперимент можно считать законченным - выбрали PM... >>> Вы этого не слышали? Вы, в свою очередь, не слышали этого? Правительство предоставляет народу подготовленные проекты законов.
Разницу между выборами и принятием законов не видите? Если вы выборы называете "прямой демократией", то это во всех странах. От того, что непальцы организовали выборы в "группе страны" в Дискорде, они не стали "прямее".
Я там чуть выше писал: они постулировали в самом начале, что не будет "прослоек" - министров/правительств/парламентов/... - будет сплошное народное управление и всеобщее счастье. Но, как я написал - все, расходимся - эксперимент закончился.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 вер, 2025 19:52
Letusrock написав:У Польщі дах будинка розвалив не дрон, а ракета з винищувача, — Rzeczpospolita
та ніхто нікуди вже не їде, розходимся
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 16 вер, 2025 19:53
Banderlog написав: ЛАД написав:Banderlog, это как раз тот ответ, которого я и ожидал. Поэтому и написал: особо не бачу смислу його разоблачати як і арестовича. Для мене це говоряща голова. Взагалі ці блогери, активісти і медійні волонтьори... це і є іпсо, спосіб гадить нам в мозги.
Все блогеры говорящие головы. Просто у некоторых из них больше информации. Послушав, можно сделать какие-то выводы. И среди них попадаются умные. Тоже не мешает послушать. Конечно, всё надо фильтровать. Но даже из советских газет можно было получить довольно много информации.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5354 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-