Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1631716318163191632016321 ... 16351>
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:02

Banderlog написав:
  Shaman написав:

10-20% - така кількість може залишитися, а більше - подивимось. не певен...

Слухай парторг, щоби говорити обєктивно, давай спершу про те скільки виїде ще, за наступних півроку/ рік.

Давай об"єктивно ...

Ти ще тут ?
Якщо тут, то до чого всі ці балачки.
І так, я пам"ятаю твоє, "якщо до пасхи не буде миру, то по-любому з кумом в СЗЧ у відпустці"

Я вже кілька років поспіль чую, як тут готові виїхати, але виїхали одиниці, з тяжінням до повернутись )
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:12

Schmit написав:Не вдалось Трампу домовитись з мадурою, щоб сам пішов. Довелось ось так.
З ким іще Трамп не може домовитись?, хто ж наступний?
Слава Трампу і НАБУ.

Очень красиво сделал. Молодец.
Но по Тредсу гуляет видео с жириком, где тот предсказывает, что Трампу помогут с Венесуэлой,а им- "решить украинский вопрос".
Жирик довольно точно предсказывал явления и некоторые даты.
Думаю, что Трамп договорился с х... по Венесуэле, а те лишь "выражают озабоченность".
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:15

Banderlog написав:
  Shaman написав:10-20% - така кількість може залишитися, а більше - подивимось. не певен...

Слухай парторг, щоби говорити обєктивно, давай спершу про те скільки виїде ще, за наступних півроку/ рік. А про те скільки повернеться давай чутка потім. :lol: заодно казочки про завезення бангладешців та колумбійців потом. :wink:

святоша, ви побрехеньки, як червоний стяг один одному передаєте? :lol:

серед моїх знайомих не їде вже ніхто - хто хотів, вже поїхали. там де родини за кордоном, а батьки тут - навіть зараз повертаються. такі скоріш повернуться.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 03 січ, 2026 17:19, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 807 раз.
Подякували: 1699 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:17

Schmit написав:
  fox767676 написав:
Президент США Дональд Трамп оголосив, що американські військові схопили лідера Венесуели Ніколаса Мадуро і його дружину.

стають зрозумілими причини предноворічного психозу на рязано-окських скотомогильниках з замахом на життя їх вождя і заявами про силове "усунення українських центрів прийняття рішень"

Не вдалось Трампу домовитись з мадурою, щоб сам пішов. Довелось ось так.
З ким іще Трамп не може домовитись?, хто ж наступний?
Слава Трампу і НАБУ.

Кстати да:
Китайського чиновника засудили до смертної кари, бо той накрав мільярди в готівці та золоті

У 2019 році в Китаї було порушено одну з найбільших корупційних справ у світі — у колишнього голови міста Хайкоу виявили 13,5 тонн золота. Крім цього, слідство вилучило 23 тонни готівки, десятки об'єктів нерухомості, колекцію дорогих автомобілів.

Все це було отримано через хабарі.

— а в этой стране хоть кого-то хоть лет на 10 посадили? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:18

BIGor написав:
  Shaman написав:
  BIGor написав:Цікаво, ти заявляєш що в Україні класна освіта, а потім заявляєш що українці не можуть вивчити А2-В1 в нативному середовищі за 4 роки? Щось тут не так.

я вже питав - який рівень здали особисто ви? бо як виявилося письмова польська теж далеко не проста мова.

а так, вищу освіту повноцінно отримує скільки? ну точно менше 50%. так от, й на В2 - більшість за 4 роки не подолає. В1 - оце цікаво. у вас є хоч якийсь цифри? мені називали, що через рік німецьку на В1 здає лише 20%...

Я особисто приїхав вже зі знанням польської крім письма все В1. Ти щось дуже недооцінюєш розумові здібності українців.

до чого тут оцінюєш/недооцінюєш... є статистика. те, що я знаю, я тобі назвав. є інші цифри - наведи. й ти не відповів - в тебе є сертифікат на В1? бо без письмової мови ти його не отримаєш.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:28

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:10-20% - така кількість може залишитися, а більше - подивимось. не певен...

Слухай парторг, щоби говорити обєктивно, давай спершу про те скільки виїде ще, за наступних півроку/ рік. А про те скільки повернеться давай чутка потім. :lol: заодно казочки про завезення бангладешців та колумбійців потом. :wink:

Які побрехеньки? Народ виїхає з України? Найближчим часом виїзд продовжиться? Найближчий час то скільки? Рік ? Це нормальна тема для розмови
а про те як потом масово повернуться за громадянськими правами і ви з потужним лідером посадите мільярд дерев давай якось через рік. В мене від казочок про світле майбутнє трохи вже підташнює.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:30

_hunter написав:
  Shaman написав:
  BIGor написав:Я особисто приїхав вже зі знанням польської крім письма все В1. Ти щось дуже недооцінюєш розумові здібності українців.

до чого тут оцінюєш/недооцінюєш... є статистика. те, що я знаю, я тобі назвав. є інші цифри - наведи. ......

То какие-то цифры, очень похожие на спец-выборку: какая разница - что происходит за год? — порядочная куча народу выехала почти 4 года тому...

так давай спитаємо людину, яка втекла кілька років тому - який в тебе сертифікат є? "руська розмовна", й все?

для слоупоків поясню - якщо людина здала на сертифікат, неважливо на який рівень - то далі будеш платити сам - й за курси, й за здачу. й як гадаєш, багато цим займаються? я вже не кажу, що більшість просто не хоче вчити - те, що на розмовному отримали, тим й живуть. ти знаєш, що є люди, які виїхали 4 роки тому, навіть отримали сертифікат - той же В1 - а в джобцентрі потребують перекладача. якби ти був в Німеччині, ти би це все знав й так. тому де ти є, чим ти займаєшся - окрім того, що проросійську пропаганду на форумі просуваєш...

я ще більше скажу - я ж кажу очевидні речі, які більшість не хоче визнавати. якщо я зараз піду здавати руську/українську - то не певен, що здам на В2. читати/слухати/розмовляти так - а граматика - я мало що пам'ятаю. в іноземній навпаки - там найважче слухання та мовлення
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 03 січ, 2026 17:38, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:34

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:Слухай парторг, щоби говорити обєктивно, давай спершу про те скільки виїде ще, за наступних півроку/ рік. А про те скільки повернеться давай чутка потім. :lol: заодно казочки про завезення бангладешців та колумбійців потом. :wink:

Які побрехеньки? Народ виїхає з України? Найближчим часом виїзд продовжиться? Найближчий час то скільки? Рік ? Це нормальна тема для розмови
а про те як потом масово повернуться за громадянськими правами і ви з потужним лідером посадите мільярд дерев давай якось через рік. В мене від казочок про світле майбутнє трохи вже підташнює.

чомусь від казочок про "руський світ" та "третій Рим" тобі нормально.

серед знайомих я не бачу системного виїзду - навіть 18-22. може через рік якась частина після закінчення школи поїде. ще раз кажу, хто хотів, вже поїхали - навіщо їм чекати?..
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:35

Banderlog написав:Які побрехеньки? Народ виїхає з України? Найближчим часом виїзд продовжиться? Найближчий час то скільки? Рік ? Це нормальна тема для розмови

Пан Бандерлог! При всем уважении. А вам то что? Хай валят нахрен, мне лично нытье надоело, открыть кордон-и выпхать копняками, валите к чертовой матери.
Кто ХОЧЕТ- тот давно выехал. И выедет. Хоть раком станьте- за 4 года стругануть целенаправленно троих-и к дойчам на отдельную хату и бабло если кроме как полового органа других аргументов нету.
Кстати, таких знаю. А те что поумнее- так третьего достругали и рубят бабло, пока конкуренты с дома нос боятся высунутся.Панами ходят!
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 17:44

Господар Вельзевула написав:
  Banderlog написав:Які побрехеньки? Народ виїхає з України? Найближчим часом виїзд продовжиться? Найближчий час то скільки? Рік ? Це нормальна тема для розмови

Пан Бандерлог! При всем уважении. А вам то что? Хай валят нахрен, мне лично нытье надоело, открыть кордон-и выпхать копняками, валите к чертовой матери.
Кто ХОЧЕТ- тот давно выехал. И выедет. Хоть раком станьте- за 4 года стругануть целенаправленно троих-и к дойчам на отдельную хату и бабло если кроме как полового органа других аргументов нету.
Кстати, таких знаю. А те что поумнее- так третьего достругали и рубят бабло, пока конкуренты с дома нос боятся высунутся.Панами ходят!

Обратите внимание на характерные признаки гибридизации рязано-окских гаплогруп с ашкеназко-днепровскими - духовный нигилизм и дегуманизация сограждан на социал-дарвинистской почве. "Настругать" в отношение самого светлого что есть у человечества. "Натругали" уже "господарников"- догрызают страну как клопы
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 03 січ, 2026 17:44, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 424 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

#<1 ... 1631716318163191632016321 ... 16351>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, Господар Вельзевула, ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор