|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 15 кві, 2026 11:39
andrijk777 написав: ЛАД написав:зі свого досвіду ти розумієш, що ти не зміг би вступити. а з мого досвіду та моїх знайомих - не бачу проблем.
Проблем нет. Но и вступления в ЕС почему-то тоже нет. И пока не очень просматривается.
Проблем немає в Шамана, напевно строчить з-за кордону. В України проблем маса, зокрема корупція. У нас корумповане все - влада, суди, ТЦК, навіть низи. Такої тотальної корупції немає ніде в ЕС. Я не вважаю корупцію прям такою великої проблемою, але в ЕС нас не візьмуть і все, бо це не відповідає вимогам ЕС. 
Коррупция, к сожалению, не единственная проблема.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 кві, 2026 11:44
Мадам Кормышкина и наша палтуснопармезанная невеста есличЁ - "фъюитть" - и в ноаой локации без блэкаутов будують нові кластери. Поруч с тов.пейсателем-кемерофантастом, під вустриці та мадам Клі(ч)ко А нам тут перемогу(чи капітуляцію? чи перемірр'я?) у кузнечно-пресовом цеху ковати. До 60ти. Чи до 50(тис уо наразі зйопнути з цього кластеру)!!!
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 379 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 кві, 2026 11:48
ЛАД написав:Коррупция, к сожалению, не единственная проблема.
Звичайно не єдина. Але її вирішити неймовірно важно. Якщо за 35 років не вирішили, навіть під час війни не вирішили то напевно і не вирішимо.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 кві, 2026 13:52
Трамп
"Китай очень рад, что я навсегда открываю Ормузский пролив. Я делаю это для них, а также для всего мира
Эта ситуация никогда больше не повторится. Они согласились не поставлять оружие Ирану.
Президент Си крепко обнимет меня, когда я приеду туда через несколько недель. Мы работаем вместе с умом и очень успешно! Разве это не лучше, чем воевать???
НО ПОМНИТЕ, мы очень хорошо умеем воевать, если придётся — намного лучше, чем кто-либо!!!"
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 кві, 2026 14:57
andrijk777 написав: ЛАД написав:Коррупция, к сожалению, не единственная проблема.
Звичайно не єдина. Але її вирішити неймовірно важно. Якщо за 35 років не вирішили, навіть під час війни не вирішили то напевно і не вирішимо.
Складно знайти чорну кішку , в темній кімнаті, особливо якщо її там немає... Розберіться в своїх головах 1 Що таке корупція? Це економічне поняття? чи ідеологічне поняття? чи моральне поняття? 2 Як вона впливає на Ваше життя.. Той самий продіжі гарно показав на прикладі ЕКОНОМІЧНОЇ корупції на митниці-хто є БЕНІФІЦІАРОМ цієї корупції і в яких долях. Виявилось Кінцевий споживач отримував до 80% прибутку і по 10% ділили між собою підприємець і митник Чи наприклад досвід волонтерства і виготовлення і постачання військової продукції для ЗСУ... З точки зору ПРАВА - це все корупція Постачаються не вірно розроблені, без виконання узаконених норм і правил , з сумнівних фінасових джерел , часто з порушенням митного і податкового законодавства..... То як Ви хочете ЧЕСНО без КОРУПЦІЇ але мясом з автоматом в окопи? Чи з порушенням усіх нормативів і правил будете бити сухопутною Богданою по морському острову, а корабельним Нептуном по суходолу? Тому ще раз Корупція( особливо якщо вона економічна) це виправлення тупих правил , вигідних виключно тим хто приймає рішення як керувати і ділити.... Тобто корупція ОБХОДИТЬ те що давно мало померти... Якби в совку приватну власність дозволили в 1957 а не в 1988 - то не факт що совок би розвалився.. А так Кооператори до 1988 - бариги і ізгої суспільства, після 1988 поважні члени суспільства які тягнуть його на своїх плечах і мають з чого платити податки і розвивати бізнес ( бо люмпен по світогляду пропє все що отримає... навіть якщо це його 50 річна зарплата яку він виграв в лотарею... в кращому випадку цих грошей йому вистарчить на рік/два ПС Тому Якщо в системі Держави правильно поставлене оподаткування, яке ПЕРЕРОЗПОДІЛЯЄ що року 50% створеного, то яка різниця хто отримає більше а хто менше? Головне щоб забрали в Бюджет 50% отриманого Згадайте США Жуліка посадили не за те що він вбив, а за те що НЕ СПЛАТИВ податки з сум отриманих за те що вбивав.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3015 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 кві, 2026 15:08
Shaman написав: _hunter написав: budivelnik написав:В 40 млн країні - варіантів 40млн +1 млн..... Але Варіантів в ТЕБЕ всього дватой яким ти зараз користуєшся і з допомогою якого прийдеш до популо-люмпена на старість Або той який я описую Просто 20 років важко працюєш.... При чому Будете всі сміятись , але в будь-якій країні, якщо людина в якої НІЧОГО немає , схоче кудись піднятись на протязі СВОГО життя - то це мінімум 20 років паханини як віл з постійними обмеженнями і постійними вкладаннями (інвестуваннями у власний розвиток) Все ж просто Якщо хочеш жити як раньтє(не мажор, а як середньостатистичний мешканець держави) То для цього в тебе повинно бути приблизно 500 місячних середніх зарплат капіталу... Тоді вклавши їх на депо під 3% ( це чисті безінфляційні, в реалі розмір депо вищий на величину інфляції) отримаєш в рік 15 середньомісячних зарплат ( за 12 живеш, три поїхати два рази на відпочинок) Тому тепер ти сам думай ЯК ти ЗАОЩАДИШ 500 середньомісячних зарплат по Державі.. Дерзай Тобі ж в Польщі чи німеччині не заважають наші можновладці чи наші бариги , користуйся їх законами. ПС можна трошки полегшити завдання, але розтягнути його в часі. Можна заощадження 500 середніх зарплат розтягнути на парочку поколінь , тобто хунтер починає і збирає 100 , які передає своїм дітям, ті маючи 100 від тата (тобто сходинка для старту вища) заощаджують ще 200 і передають вже 300 своїм дітям... Саме таким алгоритмом і відбувалось все в поляків/шведів.....[.....
Ага: или алкомаркет или такси Я ж о чем: человек _вообще нифига_ даже в среднем бизнесе не понимает, но на серьезных щах пытается в макроэкономику...
людина, яка до бізнесу немає ніякого відношення, повчає людину, яка на практиці зробила далеко не один бізнес - але хунтер та його однодумці не бачать протиріччя та самовпевнено повчають інших 
в хантера навіть клепки не вистарчило зрозуміти про які два варіанти йдеться.. Я писав не про варіанти БІЗНЕСУ я писав про варіанти СВІТОГЛЯДУ перший - лежати на дивані і чекати чуда=потомственний люмпен другий - пахати як віл і тут в нього знову два варіанти якщо він дурень - то паши/не паши -станеш потомственним люмпеном Якщо має клепку хоч в якійсь галузі - може стати багатим... Отже Тільки до цієї точки в нього 75% що він далі люмпена не просунеться і тільки 25% що підніметься вище... І от так покроково, в нього є варіант піднятись в 5%..... але тоді треба заощадити в тому чи іншому вигляді(фінанси/авторські права/майно...) суму еквівалентну 500 середньомісчних зарплат. При цьому країна перебування ролі не грає Просто в Африці він буде вождем який входить в 5% найуспішніших -маючи 100 корів В Україні - 10 млн грн В США - 10 млн доларів....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 кві, 2026 15:51
budivelnik написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:Коррупция, к сожалению, не единственная проблема.
Складно знайти чорну кішку , в темній кімнаті, особливо якщо її там немає... Розберіться в своїх головах 1 Що таке корупція? Це економічне поняття? чи ідеологічне поняття? чи моральне поняття? 2 Як вона впливає на Ваше життя.. Той самий продіжі гарно показав на прикладі ЕКОНОМІЧНОЇ корупції на митниці-хто є БЕНІФІЦІАРОМ цієї корупції і в яких долях. Виявилось Кінцевий споживач отримував до 80% прибутку і по 10% ділили між собою підприємець і митник Чи наприклад досвід волонтерства і виготовлення і постачання військової продукції для ЗСУ... З точки зору ПРАВА - це все корупція Постачаються не вірно розроблені, без виконання узаконених норм і правил , з сумнівних фінасових джерел , часто з порушенням митного і податкового законодавства..... То як Ви хочете ЧЕСНО без КОРУПЦІЇ але мясом з автоматом в окопи? Чи з порушенням усіх нормативів і правил будете бити сухопутною Богданою по морському острову, а корабельним Нептуном по суходолу? Тому ще раз Корупція( особливо якщо вона економічна) це виправлення тупих правил , вигідних виключно тим хто приймає рішення як керувати і ділити.... Тобто корупція ОБХОДИТЬ те що давно мало померти... Якби в совку приватну власність дозволили в 1957 а не в 1988 - то не факт що совок би розвалився.. А так Кооператори до 1988 - бариги і ізгої суспільства, після 1988 поважні члени суспільства які тягнуть його на своїх плечах і мають з чого платити податки і розвивати бізнес ( бо люмпен по світогляду пропє все що отримає... навіть якщо це його 50 річна зарплата яку він виграв в лотарею... в кращому випадку цих грошей йому вистарчить на рік/два ПС Тому Якщо в системі Держави правильно поставлене оподаткування, яке ПЕРЕРОЗПОДІЛЯЄ що року 50% створеного, то яка різниця хто отримає більше а хто менше? Головне щоб забрали в Бюджет 50% отриманого Згадайте США Жуліка посадили не за те що він вбив, а за те що НЕ СПЛАТИВ податки з сум отриманих за те що вбивав.
Нічого не зрозумів. Взагалі то контекст розмови - вступ в ЕС.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 кві, 2026 16:16
andrijk777 написав:Нічого не зрозумів. Взагалі то контекст розмови - вступ в ЕС.
1 Не дивно 2 Нікого не цікавить боротьба з тим що допомагає пришвидшити економічний розвиток 3 Якщо мета поставлена не вірно - то правильно прийти не вийде Перевожу Якщо корупція зменшує перерозподіл ВВП на 1% (тобто ті хто створюють залишають в своєму розпорядженні на 1% більше ніж мали на це право) - , а власне нехлюйство погіршує власне майбутнє в рази - то боротьба з корупцією це просто зайві витрачені зусилля не туди де треба. ПС те що ЄС виставляє нам ці умови - то варто згадати , що первинне ЄС в себе виконала( їх економічний розвиток в рази кращий ніж в нас) тому для ЄС -корупція це суттєво Для нас - це навіть не насморк в порівнянні з раком.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 кві, 2026 16:21
Сейчас был интересный звонок. От агентства Рейтинг. Характеризует качество социологии, точности определений и не только. Опрос был на тему бездомности, насколько критична эта проблема и увеличилась ли она благодаря войне. Я сначала решил, что это о людях, которые потеряли жильё - разрушено или осталось в оккупации. Но первые же вопросы вызвали у меня сомнения и я начал уточнять, правильно ли я понимаю термин "бездомность". Относится ли это к потере жилья или речь просто о бомжах, которые живут на улице. Считаются ли бездомными те, кто потерял жильё и живут в школах, гостиницах и т.п. местах, предоставленных им государством для временного проживания. Это всё-таки разные темы. Девочка-интервьюер, понятно, ответить мне не смогла, поэтому быстренько свернула разговор, поблагодарила меня и попрощалась.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 кві, 2026 16:44
Xenon написав::mrgreen: Трамп
"Китай очень рад, что я навсегда открываю Ормузский пролив. Я делаю это для них, а также для всего мира
Эта ситуация никогда больше не повторится. Они согласились не поставлять оружие Ирану.
Президент Си крепко обнимет меня, когда я приеду туда через несколько недель. Мы работаем вместе с умом и очень успешно! Разве это не лучше, чем воевать???
НО ПОМНИТЕ, мы очень хорошо умеем воевать, если придётся — намного лучше, чем кто-либо!!!"
Каг бы, для Китая пролив и не был закрыт ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2