Letusrock написав:А де ті товариші що писали тут "поліцію на фронт не можна, бо хто ж захистить від терористів та маняків"? Виходить що 200 тис поліцаїв у нас в тилу для того щоб у випадку чогось втекти, сховатись у кущах і звонити в КОРД: "Альо, спасітє, памагітє". Дідуля нарізав круги 40-50 хв в районі Голосіївського відділку відстрілюючи людей, поки поліцаї були зайняті втечею або полюванням на особливо небезпечних інсультників у тролейбусах
Доречі, я був менше кілометра від цих подій. Бачили б ви як мене пакували і везли з мигалками на весь київ як терориста ні за що. Просто так. Ці бійці у формі можуть тільки толпою бити дітей і бабусь
Letusrock написав:А де ті товариші що писали тут "поліцію на фронт не можна, бо хто ж захистить від терористів та маняків"? Виходить що 200 тис поліцаїв у нас в тилу для того щоб у випадку чогось втекти, сховатись у кущах і звонити в КОРД: "Альо, спасітє, памагітє". Дідуля нарізав круги 40-50 хв в районі Голосіївського відділку відстрілюючи людей, поки поліцаї були зайняті втечею або полюванням на особливо небезпечних інсультників у тролейбусах
Доречі, я був менше кілометра від цих подій. Бачили б ви як мене пакували і везли з мигалками на весь київ як терориста ні за що. Просто так. Ці бійці у формі можуть тільки толпою бити дітей і бабусь
тобі з твого схрону краще всіх видно. для достовірності своїх висновків повтори його дії - подивимось, скільки ти протримаєшся...
fler написав:Росія не розглядає відновлення переговорів з Україною як пріоритет, і найближчим часом таких планів у Москви немає. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, коментар якого поширило російське державне агентство. На тлі цих заяв Україна продовжує дипломатичні зусилля. Раніше глава МЗС Андрій Сибіга повідомив, що президент Володимир Зеленський готовий до зустрічі з Володимиром Путіним за участю міжнародних посередників, серед яких можуть бути Реджеп Таїп Ердоган і Дональд Трамп.
так що, хто зараз намагається ігнорувати перемовини?..
Но какая разница? - ведь "пидштовхування до готовности" идет полным ходом. И до полного развала осталось недели две-три? 🤔
це я пишу для того, щоб потім різні балаболи не розповідали, що Україна втратила свій шанс, якого не було.
з того, що ти затих, ти підтверджуєш що жодних прикладів, що хтось закликає до вічної війни (окрім зрадофілів) - немає?
й ще тебе спитаю - а на які поступки взагалі пішла Раша в цих перемовинах? бо щось жодної не можу згадати...
тобі з твого схрону краще всіх видно. для достовірності своїх висновків повтори його дії - подивимось, скільки ти протримаєшся...
ви з песікотом одноутробні близнята? Спробуйте хтось з вас хоч раз відповісти на зміст комантаря і не намагатись зачепити коментуючого. Адекватна людина (а не "диванний потужник") написала б щось типу: Так ще жахлива подія яка показала повну некомпетентність нашої поліції, яка зараз служить не для захисту населення а для ослуговування еліт. Це випадок мав би привести до повної відставки керівництва (від міністра до київських керівників), судового вироку для тих поліцаїх що тікали/ховались і повної переатестації поліцейських та їх скорочення мінімум в два рази На таке щось ти здатний, чи продовжиш дурня клеїти?