|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 кві, 2026 17:07
Letusrock Все лякаєш себе? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2603 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 22 кві, 2026 18:22
Hotab написав:ЛАД Не пойму, что вас так волнует эта проблема?
Мене ця проблема взагалі не цікавить. Мова про інше, і я це визначив з першого повідомлення. Якщо людина має іноземне громадянство, жила все життя за кордоном , то відновлення паспорта України має лише одну мету- отримати переваги цього громадянства. Але переваги (права) громадянина не бувають без обовʼязків. Я не пропагандую таких людей викликати і залучати до захисту. Я про те, що хай такі люди спокійно живуть з іншим громадянством і не піднімають питання прав громадянина України. Бо обовʼязків громадянина України вони виконувати не збираються. Це доречі стосується і бормотання Хантера щодо «давайте мені українську пенсію». Бо це знов намагання отримати від держави, демонстративно втікши від обовʼязків громадянина України. І так, ви незаслужено зневажливо оцінюєте громадянство України і силу українського закордонного паспорту. Щоб це зрозуміти, уявіть (чи почитайте) що у вас російський. Де в світі вам відкриті кордони, іноземні рахунки і тд. Мені зараз кумедно читати, як їх видавлюють з Балкан , а вони при продажу нерухомості навіть не знають що робити з грошима. Рахунки за кордоном їм не відкривають, щоб їх розмістити і спокійно розпоряджатись по всьому світу чи у себе в кацапії.
ИМХО данная ситуация проста как "колумбово яйцо", люди просто хотят не заплатить налог при оформлении спадщины и дальнейшей продажи, вдруг вспомнили что они Украинцы... "все просто"(с)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 939 раз.
- Подякували: 1461 раз.
-
-
Профіль
-
-
1