|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:38
budivelnik написав: detroytred написав:Які додаткові силові ричаги були в Бальцеровича та Ко? Цілком достатньо існуючих.
Цілком - тільки зараз їх не використовують, а якщо воно не використовується то ти їх не відчуваєш, алеж... Ти ж вимагаєш їх використати ? Тобто зараз в тебе немає двохкратного падіння пенсії через інфляцію,, бо цей важіль зелені не використовують і в тебе до них претензії а Бальцерович - використав.. Але так як він був використаний не проти тебе то в тебе попа не болить тому ти такий сміливий. Бо для ринку (тобто природної свідомості людини на теперішньому етапі розвитку людства та в теперішніх умовах в країнах) АПРІОРІ ринкова-капіталістична свідомость і так Є. В 90-ті її миттєво отримали практично всі українці.
це фуфло фантазія... 8 млн осіб НЕ ПЛАТЯТЬ податків -це совкова чи капіталістична свідомість? так само фуфлофантазія типу Всі були на базарі і торгували... значит вони мають капіталістичну свідомість... Ти був в підшефному колгоспі з курсантами ? то у вас селянська ментальність і знання агрономів? ти читав економічні фоліанти? то ти знавець економіки і можеш керувати моїм магазином?
То виявляється нічого нікому передавати в чужі руки не треба. А ти до цього роками брехав... Нііт, чуваче. 90-ті --- це не поїздка в колгосп чи читання книжок про економіку чи просто торгівля на базарі. 90-ті --- це самі повні капіталістичні умови. В повному обсягу, у всій красі. В УСІХ СФЕРАХ. Практично повний вільний ринок А.Сміта. В який ВСІ погрузились по повній і який миттєво змінив свідомість навіть самим гальмівним. Але... не парся, для тебе це заскладно.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:44
detroytred написав:90-ті --- це не поїздка в колгосп чи читання книжок про економіку чи просто торгівля на базарі. 90-ті --- це самі повні капіталістичні умови. В повному обсягу, у всій красі. В УСІХ СФЕРАХ. Практично повний вільний ринок А.Сміта. В який ВСІ погрузились по повній і який миттєво змінив свідомість навіть самим гальмівним.
Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст? Тому ще раз Є дія - всі примусово опинились в капумовах... є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить... ПС навіть реформи Бальцеровича чи Саакашвілі - не перетворили всіх в переконаних капіталістів.... навіть столітня історія Франції/Британії/Німеччини/США і так далі - не знищили в цих країнах соціалістів і комуністів.... а ти хочеш щоб заскорузлі совки які останні 70 років крім совка нічого не бачили - за 5 років перетворились в тих хто розуміє що таке ефективна діяльність в ринкових умовах...
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 05 жов, 2025 18:46, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:44
budivelnik написав: detroytred написав:Я вказую на НЕОБХІДНІСТЬ у можновладця мети розвитку країни РИНКОВИМИ реформами. Як умови.
А я вказую на необхідність кожної людини подбати про себе.. і так як можновладці входять в підмножину люди - то я вказую те саме що й ти... а далі починаються розбіжності я вказую що окрема людина для себе МОЖЕ створити кращі умови і швидше не чекаючи поки якийсь з можновладців перетвориться в правильного... Отже є обовязкове правило для ВСІХ людей Дбай про себе сам... Є додаткове Якщо можновладці тобі не допоможуть - то ти все одно будеш жити краще ніж інші недбальщики Якщо допоможуть - то все одно будеш жити краще ніж середньопересічний А от якщо про себе дбати не будеш , то що правильний можновладець, що не правильний - ти будеш в дупі як воєнпенс. Я правий?
Предметом є ситуація-стан, яка за віконцем. Тобто коли далеко не кожен(( хоче і робить, як ти. І. Дбає. Про. Себе. Отак. Як є. Зараз. І по друге, предметом є не кожен і книжка Кіосакі або твоя пісня про рішення, а ринок-економіка країни, суспільство. То навіщо ти до предметів, які розглядаються, тулиш інші? Твою КІОСАКІВЩИНУ я ніколи не заперечував і не заперечую. А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д. Зрозумів? В чому ти не правий. Це навіть не школа, це вже б яслях зрозуміли.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:48
detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д. Зрозумів?
Я не заперечую інші варіанти. якщо твоїми словами Я вказую що ймовірність успішної реалізації варіантів на яких ти настоюєш - десь в районі 1-10% і це доведено історією 200 країн на протязі останніх 200 років Ймовірність успішного завершення варіанту власного збагачення - вище 50% ( і залежить виключно від власних зусиль на 70% і на 30% від зовнішніх обставин)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:51
budivelnik написав: detroytred написав:90-ті --- це не поїздка в колгосп чи читання книжок про економіку чи просто торгівля на базарі. 90-ті --- це самі повні капіталістичні умови. В повному обсягу, у всій красі. В УСІХ СФЕРАХ. Практично повний вільний ринок А.Сміта. В який ВСІ погрузились по повній і який миттєво змінив свідомість навіть самим гальмівним.
Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст? Тому ще раз Є дія - всі примусово опинились в капумовах... є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...
Те, що ви (5% найуспішніших) дорозвивалися з космосу до курей-зерна-махазин, в той час, коли за 20+ років іспанці, корейці і т.д. з курей-зерна дорозвивалися до Самсунгів-Хюндаїв, то це ВАША, саме ваша відповідальність та досягенння. А найманим.... що працювати на Фонді, що в тебе махазин-таксі-курях... Тільки найманим в ринку Самсунгів-Хюндаїв-Фордів-Боїнгів власники капіталу сплачують більше... А можновладці створили цим найманим інструменти збагачення-накопичення капіталу -- фондовий і т.д. Зате в тебе власна Польща, а у можновладців-управлінців-регуляторів власні Монако.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 05 жов, 2025 18:52, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:52
fox767676 написав: flyman написав:якась говоряща голова казала, може Петра Павла, як тут вище писав хантер
треба моніторити і тримати війська наготові в Одещині\Вінничині не дамо на нашій крові до раю вїхати
хантерів на крові R1a в рай не пустять
-
flyman
-
-
- Подякував: 1614 раз.
- Подякували: 2859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 05 жов, 2025 18:52
budivelnik написав: detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д. Зрозумів?
Ймовірність успішного завершення варіанту власного збагачення - вище 50% ( і залежить виключно від власних зусиль на 70% і на 30% від зовнішніх обставин)
_доказанно_ кем?  Или “збагачення" тут альтернативное имелось в виду? - a la "багатый - тот, у кого доходы - расходы > 0“ 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:03
budivelnik написав: detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д. Зрозумів?
Я не заперечую інші варіанти. якщо твоїми словами Я вказую що ймовірність успішної реалізації варіантів на яких ти настоюєш - десь в районі 1-10% і це доведено історією 200 країн на протязі останніх 200 років Ймовірність успішного завершення варіанту власного збагачення - вище 50% ( і залежить виключно від власних зусиль на 70% і на 30% від зовнішніх обставин)
До чого ти "Зімбавбве" та "КНДР" і Ко до ринкових реформ, як інструменту, стрибка у подальшому розвитку капіталістичних країн, втуляєш? Для чого??? Для єралашика про 200 країн. Замість розгляду: країна-глибокі ринкові реформи-результат. Для чого ти час на 200 років обрав? Замість часу: початок ринкових реформ в країні-час-результат. І вийде: 20-30 років і результат. І буде тобі ймовірність під 90+%. __________________ А твоє *якщо..." --- то це хфантазії ні а чьом. Кейнсіанство тощо ти саме заперечуєш. Отим прирівняням до колгоспізації та Голодомору. Як вершини кумедності заперечення. Не зіскочеш вже 😁
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:06
detroytred написав: budivelnik написав:Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст? Тому ще раз Є дія - всі примусово опинились в капумовах... є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...
Те, що ви (5% найуспішніших) дорозвивалися з космосу до курей-зерна-махазин, в той час, коли за 20+ років іспанці, корейці і т.д. з курей-зерна дорозвивалися до Самсунгів-Хюндаїв, то це ВАША, саме ваша відповідальність та досягенння. Начальник- навіщо справу шєш? ... ти ж знаєш-не мій почерк...З космосу і до академіків на базарах ( або до дикого ринку А Смітта) - це ти з претензіями до ЛАДа...це він і його партія докерувалась. Іспанці совок так і не побудували, їм Франко завадив ( хоча йоська кривавий старався), тому про іспанців-не в тему Корейцям повезло ( йоська загнувся і залишилось тільки пів кореї (північна)) а південня почала реформи на 30 років швидше... так що це також не до мене... detroytred написав:А найманим.... що працювати на Фонді, що в тебе махазин-таксі-курях...
Я починав з найманого.... Ти чого інших зневажаєш? Думаєш вони не зможуть твого рівня досягнути і так само як ти сидіти на дивані? Може їм подобається найманими працювати ? А ти хочеш щоб вони тобою покерували і пояснили де ти зараз маєш бути на дивані чи на фронті... бо з податків найманих тобі військову пенсію платять а ти в тилу detroytred написав:Тільки найманим в ринку Самсунгів-Хюндаїв-Фордів-Боїнгів власники капіталу сплачують більше...
Хтось заважав до 2022 року поїхати працювати найманим на самсунгів? detroytred написав:А можновладці створили цим найманим інструменти збагачення-накопичення капіталу -- фондовий і т.д.
Прикольно.. інструмент для збагачення можновладці створили... а капіталу який потрібен щоб в цей інструмент інвестувати - в найманих немає... Я правда не зрозумів А хто винуватий що в тебе нічого вкласти? detroytred написав:Зате в тебе власна Польща, а у можновладців-управлінців-регуляторів власні Монако.
Ти свої брудні лапи до моєї Польщі не сунь. Ти пальцем об палець не вдарив щоб собі свою хацапетівку створити... а писок на мою Польщу вже відкриваєш.. Чи не скритий ти комуняка ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 жов, 2025 19:12
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст? Тому ще раз Є дія - всі примусово опинились в капумовах... є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...
Те, що ви (5% найуспішніших) дорозвивалися з космосу до курей-зерна-махазин, в той час, коли за 20+ років іспанці, корейці і т.д. з курей-зерна дорозвивалися до Самсунгів-Хюндаїв, то це ВАША, саме ваша відповідальність та досягенння. Начальник- навіщо справу шєш? ... ти ж знаєш-не мій почерк...З космосу і до академіків на базарах ( або до дикого ринку А Смітта) - це ти з претензіями до ЛАДа...це він і його партія докерувалась. Іспанці совок так і не побудували, їм Франко завадив ( хоча йоська кривавий старався), тому про іспанців-не в тему Корейцям повезло ( йоська загнувся і залишилось тільки пів кореї (північна)) а південня почала реформи на 30 років швидше... так що це також не до мене... detroytred написав:А найманим.... що працювати на Фонді, що в тебе махазин-таксі-курях...
Я починав з найманого.... Ти чого інших зневажаєш? Думаєш вони не зможуть твого рівня досягнути і так само як ти сидіти на дивані? Може їм подобається найманими працювати ? А ти хочеш щоб вони тобою покерували і пояснили де ти зараз маєш бути на дивані чи на фронті... бо з податків найманих тобі військову пенсію платять а ти в тилу detroytred написав:Тільки найманим в ринку Самсунгів-Хюндаїв-Фордів-Боїнгів власники капіталу сплачують більше...
Хтось заважав до 2022 року поїхати працювати найманим на самсунгів? detroytred написав:А можновладці створили цим найманим інструменти збагачення-накопичення капіталу -- фондовий і т.д.
Прикольно.. інструмент для збагачення можновладці створили... а капіталу який потрібен щоб в цей інструмент інвестувати - в найманих немає... Я правда не зрозумів А хто винуватий що в тебе нічого вкласти? detroytred написав:Зате в тебе власна Польща, а у можновладців-управлінців-регуляторів власні Монако.
Ти свої брудні лапи до моєї Польщі не сунь. Ти пальцем об палець не вдарив щоб собі свою хацапетівку створити... а писок на мою Польщу вже відкриваєш.. Чи не скритий ти комуняка ?
Блаблабла. Майже по кожному пункту. Від іспанців, які вказані тобі прикладом реформ, а ти про якийсь не побудували совок поніс.. І до нічого вкласти мені та іншим найманим. Якоїсь зневаги до найманих (коли я сам по суті найманим був. Як і лікарі, вчителі. Найманим на державу, а роботяги наймані на Форда ... і тебе). Та комплексуючі страхи про загрозу твоїй власній Польщі. Пусті дурні рефлексії. На констатацію фактів. Ти сильніше голоси про те, що інші голодранці, тоді точно оті мільйони громадян з рази з меншими статками, ніж в мене, посягнуть на твою власну Польщу 😁😁
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 05 жов, 2025 19:21, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|