Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1537015371153721537315374 ... 15983>
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:16

detroytred написав:
  budivelnik написав:
А в реалі завжди і всюди можновладці в конкурентній боротьбі між собою, маніпулюючи!! населенням, виграє-виборює!!! СОБІ владу.
хто з вище перечислених(спеціально виділю синім кольором) не виграв владу?
😁😁😁😁😁
Всі з перелічених (і не перелічених)) виграли-вибороли собі владу в конкурентній боротьбі між собою за владу з іншими можновладцями, маніпулюючи пересічними.

А тепер поясни
Бальцерович з Денсяопіном і Саакашвілі - також виграли.. -але ці ХОРОШІ
а ті погані...

При цьому
Ти закликаєш прийти ХОРОШИХ...
а може в дупу твої заклики, якщо прийде той хто переміг, а переможе той на кого ти впливу не маєш.. і раз ти не мав впливу на його перемогу до перемоги то з якого будуна ти вирішив що після того як хтось переміг він буде про твоє майбутнє дбати?

Мені то пофік.. я за те щоб кожен сам дбав про своє майбутнє
а от як тобі?
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:20

budivelnik написав:
  detroytred написав:Проведення реформ да хоч навіть тим же Порошенком, Зеленським тощо. Змінюється лише мета перебування їх у владі..
Реформи роблять не прізвища а дії...
Потрібно зробити ДІЮ насильної зміни твоєї і лада ментальності...
з совків на капіталістів ( з за нас все зроблять до крім нас для нас ніхто не зробить)
Потрібно змусити змінити своє відношення до сплати податків у 8 млн осіб працездатного населення(так на хвильку у 40% працездатного населення) і привити їм розуміння того що податки платити ОБОВЯЗКОВО...

Як ти це хочеш зробити в короткий період?
Як це робиться вдовгу - я знаю
Ті хто притримуються прогресивних (по відношенню до інших) поглядів ті в процесі своєї діяльності отримують конкурентну перевагу ( як я виграв в тебе) і на протязі десятків років їхсімї реалізовуючи цю перевагу -збільшують свою присутність і зменшують вашу..
а як це зробити в короткий період часу?
Бальцерович - опустив доходи населення в рази на два роки , в півтора рази на 5 років, і тільки через 7 років після початку реформ доходи повернулись до дореформеного рівня (тобто з урахуванням життя пенсіонера, якщо ти вишов на пенсію за 5 років перед реформами , пожив 5 років добре-а потім перетворився в бомжа і помер бомжем
Мао - загнав китай на 20 років в таку дупу, звідки денсяопін витягував ще 20 років... тобто 40 років ( все свідоме,економічноактивне життя) ціле покоління китайців втратило
Сталін на 50 років загнав в гулаг
Енвер Ходжа - на 40 років загнав в дупу всб Албанію , яка до сьогодні є найбільшкриміналізованою частиною Європи...

Тому ще раз
Ти звідки будеш знати який результат реформ ти отримаєш передавши силові ричаги проведення реформ в чужі руки?
Чи ти здурі вважаєш що можна
а - комусь проводити реформи але при цьому
б - ти будеш робити все що робив до того і плювати на тих хто проводить?

Ти по буквам вище перечитай-то.
Про яку "передавши силові ричаги проведення реформ в чужі руки?" --- ти торочиш???
Які додаткові силові ричаги були в Бальцеровича та Ко?
Цілком достатньо існуючих.

Не будуй на вигадках-брехні.
А з "Потрібно зробити ДІЮ насильної зміни твоєї і лада ментальності.." --- шуруй до комуняк. Які хотіли створити свідомих будівельників комунізму.
Бо для ринку (тобто природної свідомості людини на теперішньому етапі розвитку людства та в теперішніх умовах в країнах) АПРІОРІ ринкова-капіталістична свідомость і так Є.
В 90-ті її миттєво отримали практично всі українці.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Які додаткові силові ричаги були в Бальцеровича та Ко?
Цілком - тільки зараз їх не використовують, а якщо воно не використовується то ти їх не відчуваєш, алеж...
Ти ж вимагаєш їх використати ?
Тобто зараз в тебе немає двохкратного падіння пенсії через інфляцію,, бо цей важіль зелені не використовують і в тебе до них претензії
а Бальцерович - використав..
Але так як він був використаний не проти тебе то в тебе попа не болить тому ти такий сміливий.
Бо для ринку (тобто природної свідомості людини на теперішньому етапі розвитку людства та в теперішніх умовах в країнах) АПРІОРІ ринкова-капіталістична свідомость і так Є.
це фуфло фантазія...
8 млн осіб НЕ ПЛАТЯТЬ податків -це совкова чи капіталістична свідомість?
так само фуфлофантазія типу
Всі були на базарі і торгували... значит вони мають капіталістичну свідомість...

Ти був в підшефному колгоспі з курсантами ? то у вас селянська ментальність і знання агрономів?
ти читав економічні фоліанти? то ти знавець економіки і можеш керувати моїм магазином?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:29

Виграш можновладців - це одне.
Їх мета у владі - це інше.

Я вказую на НЕОБХІДНІСТЬ у можновладця мети розвитку країни РИНКОВИМИ реформами.
Як умови.

А не вказую на прихід можновладця по прізвищу такому-то і що в нього є така мета.
І тим паче не закликаю.
Ну що ти знов вигадуєш???

Ти знов про "Мені то пофік.. я за те щоб кожен сам дбав про своє майбутнє
Всоте питаю: що є предметом? Ти, я чи все ж таки ринок країни (суспільство, країна)?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:35

detroytred написав:Я вказую на НЕОБХІДНІСТЬ у можновладця мети розвитку країни РИНКОВИМИ реформами.
Як умови.
А я вказую на необхідність кожної людини подбати про себе..
і так як можновладці входять в підмножину люди - то я вказую те саме що й ти...
а далі починаються розбіжності
я вказую що окрема людина для себе МОЖЕ створити кращі умови і швидше не чекаючи поки якийсь з можновладців перетвориться в правильного...

Отже є обовязкове правило для ВСІХ людей
Дбай про себе сам...
Є додаткове
Якщо можновладці тобі не допоможуть - то ти все одно будеш жити краще ніж інші недбальщики
Якщо допоможуть - то все одно будеш жити краще ніж середньопересічний
А от якщо про себе дбати не будеш , то що правильний можновладець, що не правильний - ти будеш в дупі як воєнпенс.

Я правий?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:38

budivelnik написав:
  detroytred написав:Які додаткові силові ричаги були в Бальцеровича та Ко?
Цілком - тільки зараз їх не використовують, а якщо воно не використовується то ти їх не відчуваєш, алеж...
Ти ж вимагаєш їх використати ?
Тобто зараз в тебе немає двохкратного падіння пенсії через інфляцію,, бо цей важіль зелені не використовують і в тебе до них претензії
а Бальцерович - використав..
Але так як він був використаний не проти тебе то в тебе попа не болить тому ти такий сміливий.
це фуфло фантазія...
8 млн осіб НЕ ПЛАТЯТЬ податків -це совкова чи капіталістична свідомість?
так само фуфлофантазія типу
Всі були на базарі і торгували... значит вони мають капіталістичну свідомість...

Ти був в підшефному колгоспі з курсантами ? то у вас селянська ментальність і знання агрономів?
ти читав економічні фоліанти? то ти знавець економіки і можеш керувати моїм магазином?

То виявляється нічого нікому передавати в чужі руки не треба.
А ти до цього роками брехав...

Нііт, чуваче.
90-ті --- це не поїздка в колгосп чи читання книжок про економіку чи просто торгівля на базарі.
90-ті --- це самі повні капіталістичні умови. В повному обсягу, у всій красі. В УСІХ СФЕРАХ. Практично повний вільний ринок А.Сміта.
В який ВСІ погрузились по повній і який миттєво змінив свідомість навіть самим гальмівним.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:44

detroytred написав:90-ті --- це не поїздка в колгосп чи читання книжок про економіку чи просто торгівля на базарі.
90-ті --- це самі повні капіталістичні умови. В повному обсягу, у всій красі. В УСІХ СФЕРАХ. Практично повний вільний ринок А.Сміта.
В який ВСІ погрузились по повній і який миттєво змінив свідомість навіть самим гальмівним.
Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні
Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта
Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст?

Тому ще раз
Є дія - всі примусово опинились в капумовах...
є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...

ПС
навіть реформи Бальцеровича чи Саакашвілі - не перетворили всіх в переконаних капіталістів....
навіть столітня історія Франції/Британії/Німеччини/США і так далі - не знищили в цих країнах соціалістів і комуністів....
а ти хочеш щоб заскорузлі совки які останні 70 років крім совка нічого не бачили - за 5 років перетворились в тих хто розуміє що таке ефективна діяльність в ринкових умовах...
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 05 жов, 2025 17:46, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:44

budivelnik написав:
  detroytred написав:Я вказую на НЕОБХІДНІСТЬ у можновладця мети розвитку країни РИНКОВИМИ реформами.
Як умови.
А я вказую на необхідність кожної людини подбати про себе..
і так як можновладці входять в підмножину люди - то я вказую те саме що й ти...
а далі починаються розбіжності
я вказую що окрема людина для себе МОЖЕ створити кращі умови і швидше не чекаючи поки якийсь з можновладців перетвориться в правильного...

Отже є обовязкове правило для ВСІХ людей
Дбай про себе сам...
Є додаткове
Якщо можновладці тобі не допоможуть - то ти все одно будеш жити краще ніж інші недбальщики
Якщо допоможуть - то все одно будеш жити краще ніж середньопересічний
А от якщо про себе дбати не будеш , то що правильний можновладець, що не правильний - ти будеш в дупі як воєнпенс.

Я правий?

Предметом є ситуація-стан, яка за віконцем.
Тобто коли далеко не кожен(( хоче і робить, як ти.
І. Дбає. Про. Себе. Отак. Як є. Зараз.

І по друге, предметом є не кожен і книжка Кіосакі або твоя пісня про рішення, а ринок-економіка країни, суспільство.

То навіщо ти до предметів, які розглядаються, тулиш інші?
Твою КІОСАКІВЩИНУ я ніколи не заперечував і не заперечую.
А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д.

Зрозумів?
В чому ти не правий.
Це навіть не школа, це вже б яслях зрозуміли.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:48

detroytred написав:А от ти нею заперечуєш кейнсіанство і т.д.

Зрозумів?
Я не заперечую інші варіанти.
якщо твоїми словами
Я вказую що ймовірність успішної реалізації варіантів на яких ти настоюєш - десь в районі 1-10% і це доведено історією 200 країн на протязі останніх 200 років
Ймовірність успішного завершення варіанту власного збагачення - вище 50% ( і залежить виключно від власних зусиль на 70% і на 30% від зовнішніх обставин)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 жов, 2025 17:51

budivelnik написав:
  detroytred написав:90-ті --- це не поїздка в колгосп чи читання книжок про економіку чи просто торгівля на базарі.
Якщо ти з головою разок окунувся в лайно - ти лайно ? Ні
Так само і з торгівлею чи ринком А Смітта
Якщо тебе макнули в той ринок-а ти залишився переконаним ждуном - то ти капіталіст?

Тому ще раз
Є дія - всі примусово опинились в капумовах...
є результат - тільки 5% змогли стати успішними капіталістами... інші попеклись і пішли вибирати тосю яка за них все вирішить...

Те, що ви (5% найуспішніших) дорозвивалися з космосу до курей-зерна-махазин, в той час, коли за 20+ років іспанці, корейці і т.д. з курей-зерна дорозвивалися до Самсунгів-Хюндаїв, то це ВАША, саме ваша відповідальність та досягенння.

А найманим.... що працювати на Фонді, що в тебе махазин-таксі-курях...
Тільки найманим в ринку Самсунгів-Хюндаїв-Фордів-Боїнгів власники капіталу сплачують більше...
А можновладці створили цим найманим інструменти збагачення-накопичення капіталу -- фондовий і т.д.

Зате в тебе власна Польща, а у можновладців-управлінців-регуляторів власні Монако.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 05 жов, 2025 17:52, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1537015371153721537315374 ... 15983>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор