|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:02
UA написав: pesikot написав:А що Умєров скаже ? Умєров сидить за кордоном, вичікує та думає - чи обійдеться чи вже не повертатись
Умєров не сидить. Він співпрацює з ФБР, та дає свідчення.
Тобі особисто з ФБР доклад надіслали ? )) Чи це інфа з тієї сторони ? )
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 18 лис, 2025 20:08, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:04
pesikot написав: UA написав: pesikot написав:А що Умєров скаже ? Умєров сидить за кордоном, вичікує та думає - чи обійдеться чи вже не повертатись
Умєров не сидить. Він співпрацює з ФБР, та дає свідчення.
Тобі особисто з ФБР доклад надіслали ? )) Чи ще інфа з тієї сторони ? )
Візуально побачив
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:24
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:50
anduzenko написав: Letusrock написав: ЛАД написав:stm
Не зовсім, донори донатять великі суми і контролюють, прості супердупермегасупер диванні патріоти поєднуються в мільйони маленьких донатів. Результат фсб цікавить і ніх.я незрозуміло... ))) Це приклад як не зовсім з голови йде движ. Допоки один, навіть якщо це Джордж Вашингтон з найголовнішим білєм століть, його легше прирізати у темному кутку, коли це велика (не подавляючи більшість, Зе обрали не 73%, а менше половини всіх хто може голосувати) то вже ім'я не має значення, ідея скоріш за все буде трендом на десятиліття і Міндічгейт тому доказ, внє поля зору найліпші друзі, це початок і товстий натяк що ЛіКуан роль настала, бо можуть і не лише про Карлсона, а далі про Алі Бабу видавати на загал )))Ну вы и накрутили! Я восхищён. Даже не буду пробовать разобраться.
Коли мій малий у віці 2 років "грав Бетховена" на клавіатурі при відкритому Word то в нього виходили більш осмислені тексти
Не мог бы кто-то из поклонников сей юзер-ши прокомментировать магна опус? Faceleless, Хотаб, Флер?
що саме цікавить? чому народ не розуміє? хз, може вік, в закарпатського - просто тупість чи вас зацікавило, хто такий Алі-Баба? не будемо засмучувати раніше часу, почекаємо відповідних плівок  чи не можете зрозуміти, як система побудована на багатьох мережевих зв'язках стабільніша за адміністративну вертикаль? так й є, але щоб адекватно пояснити - треба знати ваш рівень розуміння цього питання.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1678 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Вів 18 лис, 2025 21:03
pesikot написав:Юленька і коррупція - це як ти і Онуфрій ) PS. Респи мають всі шанси злетіти з політичного Олімпу на найближчі роки
ти думай що з Україною буде в найближчі роки?.. а респи... скоріш за все залишаться, трамп тільки предтеча. Важно не що думаю про юлю я чи ти. Нас забули спитати) Компроміс буде між трампом і путіном. і я не сказав, що це юля, я сказав хтось з бют.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 22:15
_hunter написав: M-Audio написав:Накладається ще й як. Бо із колоди незчислених прав держслужбовця іноді висмикується, наприклад, право надіслати боржнику повідомлення на адресу, яка десь колись зустрічалась в листуванні, і він подумав, що то і є адреса боржника. Або на адресу, яка колись давно була адресою боржника. І все. Боржник взагалі не в курсі, а на його дім вже накладено обтяження і готується продаж з аукціону. Були реальні випадки, коли власник перше, так би мовити, повідомлення про те, що відбувається, отримував прямо на своєму порозі від нового власника, що купив будинок на аукціоні і прийшов привітати свою нову власність.
А можно какую-то ссылку -- уровня BBC/ABC (а не ОБС)?.. А то звучит как бред: адрес взяли из переписки - один, а дом продали - другой. При этом подпись федерального судьи умудрились непойми как получить...
Погугліть наприклад про історію сім"ї Макклоські - незважаючи на дії повністю в відповідності "Castle Doctrine" та "Stand your Ground" - навіть сім"ї адвокатів виявилось простіше "визнати вину" та заплатити штраф щоб отримати "помилування", ніж відстоювати свої права. Федеральну прокуроршу таки відсторонили за чисто формальними підставами, але не "посадили". А щоб отримати назад свою незаконно конфісковану зброю їм знадобилось ~5 років... А про Марвіна Хімеєра та Killdozer взагалі соромно не знати...
-
candle645
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лис, 2025 22:30
Півмільйона (!) жителів так званої «днр» сидять без світла, тепла та з катастрофічними перебоями водопостачання — це 65% населення окупованої Донеччини.
Зупинилися котельні та станції водоочищення, що призвело до перебоїв з опаленням та водопостачанням у житлових будинках та соціальних об’єктах. Окупаційна влада оголосила режим надзвичайного стану.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1