|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 04 гру, 2025 09:56
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав: а твої предки ласували сусідськими дітьми? 
ти шуткуєш не над тими речами. й ти сховався від відповіді - яку цифру жертв Голодомору вважаєш достовірною?
я шуткую над вашою дурнуватою пропагандою. Критичного мислення 0. при моїй памяті цифра померлих під час голодомору, раза 4 мінялось. 10 млн це кожен 3й українець в усср вмер од голоду. нереальний показник. Валити той голод на одних росіян не можно. Як і розстріли і гулаг. А щодо засекретили, так в нас зара теж втрати на фронті засекретили і правди ми знати не будем.
в тебе критичне мислення звісно на рівні розбитого лоба  ти не виляй дупою, яку ти цифру вважаєш реальною. й хто тоді відповідає за голодомор, розстріли та ГУЛАГ? особисто сталін? в нас засекретили поточну інфо, бо йде війна - після війни цифри будут відомі. а в них засекречено те, що було 80-90 років тому. розумієш різницю, критичний "мыслитель"? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 794 раз.
- Подякували: 1686 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Чет 04 гру, 2025 10:29
Shaman написав: Banderlog написав:в тебе критичне мислення звісно на рівні розбитого лоба  ти не виляй дупою, яку ти цифру вважаєш реальною. й хто тоді відповідає за голодомор, розстріли та ГУЛАГ? особисто сталін? в нас засекретили поточну інфо, бо йде війна - після війни цифри будут відомі. а в них засекречено те, що було 80-90 років тому. розумієш різницю, критичний "мыслитель"? 
відповідає за голодомор чим?  когось із організаторів і виконавців таки розстріляли в 37- 38, а так, в принципі відповідальності не було. Хто сказав що цифри про українські втрати будуть розголошені після війни?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 04 гру, 2025 10:36
andrijk777 написав: trololo написав: andrijk777 написав:[ Ну де в мене таке є???????? Якісь звинувачення на пустому місці.
у відповідь на обговорення російських злочинів ви звинуватили українців, що не так проголосували, не копали окопи та інше бла бла. це просто перекладення відповідальності. пуйло і кацапи не мали і ніколи не могли мати ніяких виправдань для початку цієї війни. це база. без якої все зводиться до того що "так вам (нам) і надо"
Песікот 2.0 або сам песікот, це вже очевидно. Той постійно співав що то путін у всьому винен. Ні, я не звинувачую українців, я звинувачую конкретно вас! Чому ви ці злочини обговорюєте зараз а не обговорювали 35 років раніше? Нагадаю вам що Комуністична партія, яка і влаштувала Голодомор, набирала в Українському парламенті більшість у свій час!!! - це ФАКТ. Розжую цей факт: він означає що величезна кількість українців(фактично більше половини) в умовному 2000 не вважали це злочином/не вважали що у цьому винні комуністи/не вважали росіян звірями. Вони не винні, вони так вважали. Тому я і питаю - ви коли проснулись - вчора чи сьогодні?
заговорювання зубів, виправдання пуйла, перекручування історії - типова кацапська пропаганда. за гроші чи по дурості не важливо. в бан
-
trololo
-
-
- Подякував: 2708 раз.
- Подякували: 1427 раз.
-
-
Профіль
-
-
1