|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 10 гру, 2025 18:30
Banderlog написав: Shaman написав:не забувай додавати - ти повернувся. а сотні тисяч мають навпаки поїхати з дому... й тут вже пишуть зараз вбивства припиняться, а через рік - з подвійною силою. тебе звісно вже не буде.
Сотні тисяч повернуться додому. Кого ти маєш на увазі коли кажеш, що підуть з дому? тих кого мобілізують замість нас ? Наврятчи . Не розумію що тебе муляє "через рік"? Рік миру це рік миру. Вічного миру бути не може, як і вічної війни. Мене не буде? Ну ти підеш  з песікотом 
Я так собі думаю, що ти і далі будешь. Принаймі, до отримання підполковника Бо майор запасу, то таке собі А от підполковник запасу, то вже щось )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 10 гру, 2025 18:36
andrijk777 написав: ЛАД написав:А Зеленского с возможностями США (как и любого другого президента Украины) относительно легко заставить принять практически любые условия.
Я вже писав і не раз - не можуть. Так само як не можуть Кіма, Іранського лідера, Мадуро і т.д. і т.п. І путін фактично також в цьому списку.
Эти ребята от Трампа не зависят. Ни от финансов, ни от поставок оружия, ни от разведданных. В отличие от нас. Финансы он нам уже обрезал. А если обрежет всё остальное + надавит на наших "партнёров"... Так что не надо сравнивать с теми ребятами. 3 варіант = варіанту б) Воювати далі Вже в десятий раз на ті самі граблі. Не надоїло?
Не обязательно. "Трамповские 28 пунктов" только основа для переговоров. И я всё-таки не думаю, что захват всего Донбасса было целью Путина. Почти уверен, что у него есть и другие требования, которые либо всплывут на переговорах с нашим участием, либо тихо будут решены между собой Трампом и Путиным.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 10 гру, 2025 18:48
ЛАД написав:Не обязательно. "Трамповские 28 пунктов" только основа для переговоров. И я всё-таки не думаю, что захват всего Донбасса было целью Путина. Почти уверен, что у него есть и другие требования, которые либо всплывут на переговорах с нашим участием, либо тихо будут решены между собой Трампом и Путиным.
"Тоже мне бином Ньютона" ... Путин хочет всю Украину и не как отдельное государство, а как малоросийский федеральний округ
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 10 гру, 2025 19:32
pesikot написав: Banderlog написав: Shaman написав:не забувай додавати - ти повернувся. а сотні тисяч мають навпаки поїхати з дому... й тут вже пишуть зараз вбивства припиняться, а через рік - з подвійною силою. тебе звісно вже не буде.
Сотні тисяч повернуться додому. Кого ти маєш на увазі коли кажеш, що підуть з дому? тих кого мобілізують замість нас ? Наврятчи . Не розумію що тебе муляє "через рік"? Рік миру це рік миру. Вічного миру бути не може, як і вічної війни. Мене не буде? Ну ти підеш  з песікотом 
Я так собі думаю, що ти і далі будешь. Принаймі, до отримання підполковника Бо майор запасу, то таке собі А от підполковник запасу, то вже щось )
Кися, ты пойдёшь защищать руины Красноармейска от зековскоорковской навалы ценой собственной шкуры или ты идейный дезертир и уклонист(а заодно и будущмй ЗэКа на литиевых рудниках им.тов.Трампа)???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 364 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 гру, 2025 20:19
барабашов написав:Кися, ты пойдёшь защищать руины Красноармейска от зековскоорковской навалы ценой собственной шкуры или ты идейный дезертир и уклонист(а заодно и будущмй ЗэКа на литиевых рудниках им.тов.Трампа)???
Шуба, при диабете, тебе бухать нельзя ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2