Banderlog написав:Та головне щоб додавив мирну угоду, припинились вбивства і люди нарешті повернулись додому до своїх сімей. А те що корупціонерів та соросят відлучать від корита... то тільки накраще
Да. Но ему надо спешить, он медленно все делает. Вы читали про "трекинг военнообязаных" ? Лень выкладывать ссылку. Как- то там собираются отслеживать для противостояния СЗЧ. Думаю, телефон можно просто выкинуть. Как и какой-нибудь браслет или кулон. Куда трекер крепить к тушке?
Banderlog написав:Та головне щоб додавив мирну угоду, припинились вбивства і люди нарешті повернулись додому до своїх сімей. А те що корупціонерів та соросят відлучать від корита... то тільки накраще
Да. Но ему надо спешить, он медленно все делает. Вы читали про "трекинг военнообязаных" ? Лень выкладывать ссылку. Как- то там собираются отслеживать для противостояния СЗЧ. Думаю, телефон можно просто выкинуть. Как и какой-нибудь браслет или кулон. Куда трекер крепить к тушке?
Наверное уже всё. Они пойдут до конца. К сожалению, до нашего
Да. Но ему надо спешить, он медленно все делает.
Трамп посреди нас А маловерам по вере будет их не слышат стук железных копыт то и свет мира последними узрят брали бы пример у секты стерненка, хотя бы и лжепророка
сосискин - охвостье мелкобуржуазной реакции верный слуга украинского капитала бросивший свой народ в тяжкую годину испытаний но продолжающий систематически одурачивать доверчивых политически дезооринтированных обывателей давно пора ставить вопрос о борьбе с такими господинчиками всеми доступными рабочему классу средствами
Господар Вельзевула написав: Думаю, телефон можно просто выкинуть. Как и какой-нибудь браслет или кулон. Куда трекер крепить к тушке?
не фантазуйте нема такої задачі ловити , інакше тікатимуть з зброєю. Сзч ловлять лиш випадково.
Пан Бандерлог! Я вас умоляю. Ладно бы прочитать такое от какого-то лишенца.Но вы считаете что я способен фантазировать?
"фіксація в "Імпульсі" прибуття до військової частини з трекінгом усього, що відбувається з військовослужбовцем.
"Це також буде основою для фіксації аномалій із самовільним залишенням частини — для того, щоб мати інструменти та підхід, який ґрунтується на даних, щоб попереджувати або запобігати усім цим крокам щодо СЗЧ", - резюмував Берестовий. "
Banderlog написав:Ну розкажи мені як воно є ? В мирнограді і покровську?
Пишуть, що там зосереджено 150 тис. кацапів. Мясом нас не здивувати. Спробуємо поглянути на все з іншого боку. Вже казали, що рф набагато більше вразливіша за Україну. Головним чином тому, що все тримається на нафто-газовій галузі. Весь світ спостерігає, як рф втрачає ринки збуту. Однак, є ще деякі речі, крім санкцій і військових дій. "За останні 30 років глибина сезонного протаювання вічної мерзлоти (ВМ) у росії зросла з 45 до 70 см, що призвело до деформації понад 40% забудови та поставило під загрозу критичну інфраструктуру в Арктичних регіонах.Вони генерують 10% ВВП росії та 20% її експорту. У цих регіонах видобувається 90% природного газу, 18% нафти, 90% нікелю та кобальту, 60% міді та 100% алмазів. Російська економіка вже втрачає трильйони рублів через танення вічної мерзлоти та зростання кількості екстремальних природних явищ." Тобто економіка рф непогано руйнується ще й природним шляхом, а оскільки запобігти цьому немає коштів (бо все йде на війну), то темпи руйнувань лише прискорюватимуться. Я не до того, що треба почекати (поки там все розвалиться природньо), а до того, що треба використовувати ці вразливості.