Как тут не вспомнить: " А мой дед боролся, чтобы не было бедных". Умиляет его возмущение тем, что в Австрии пенсионеры могут себе позволить позавтракать в кафе за 10 евро. Они "егоїстичні і аморальні". И приводит в пример наших пенсионеров, которым "не за що жити" и, соответственно, завтракать за 10 евро = 500 грн они себе не могут позволить даже рзз в месяц. Вот это, по его мнению, нормально. Я уж не говорю о том, что когда он говорит о слабости Европы на примере полиции, то он видимо забывает, что полиция и армия всё же несколько разные организации. И совсем не буду о его классификации левых и правых. О классическом понимании этих понятий он не слышал? Или забыл?
ОНОВЛЕНО. Одеська область пережила одну з наймасованіших повітряних атак РФ – впродовж ночі окупанти пошкодили об'єкти цивільного призначення, енерго- та промислової інфраструктури, повідомив Кіпер о 09:03.
"Внаслідок ворожої атаки без електропостачання залишилися всі тягові підстанції міста, робота трамваїв та тролейбусів тимчасово призупинена", – написав Лисак у Telegram.
У більшій частині Одеси нема тепло- та водопостачання. Цілодобово працюють пункти незламності, також підзарядити гаджети можна в магазинах торгових мереж "Таврія-В", "Обжора", "Точка", "Копійка", "Сільпо".
Лікарні Одеси переведено на автономну роботу від альтернативних джерел живлення, забезпечено запас води та палива.
"Вночі та вранці ворог здійснив масовану ракетно-дронову атаку, зокрема, на енергетичну інфраструктуру південних областей України. Внаслідок цього – на ранок знеструмлена значна кількість споживачів на Одещині (включно з частиною міста Одеса) та Миколаївщині. Правобережна частина Херсонщини знеструмлена повністю", – йдеться у дописі.
От які "гарні" були менти, так до фіга дописів ...
А ось про це написали fler, prodigy та я доповнив ...
hxbbgaf написав:Знущаються зі старих людей як хочуть. Дали пенсіонерам ту 1000, так не дали субсидію. Люди одразу ту 1000 платять за комуналку, так їм на пошті рахують комісію 15 гривен за кожен копійчаний платіж у кілька гривень! Люди не знають, платять частину кожного платежу і за кожен нараховують і з кожного гривень 200 йде комісія на рівному місці, щоб смілянський отримував зарплатню мільйон на місяць! Отака влада..
Сплачуйте через ПУМБ, там кешбек за оплату комуналки.