|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 гру, 2025 11:41
katso написав: budivelnik написав: katso написав:В смысле не ехали? Минус 10 млн населения за период 1991-2022, все страны Балтии вместе взятые
Скільки разів тобі таблички перепису населення 1989 і 2001 року показувати? В Україні що в 1989 що в 2001 як було 37+млн населення національністю УКРАЇНЕЦЬ - так і залишилось А от чому в 1989 було 11 млн росіян а в 2001 стало 7+млн росіян - то ти в росіян питай чому вони повиїзжали.
Гы, в смысле "нам врут, население не уменьшилось"? У одного меня есть с десяток выехавших в тот период знакомых? А, я зрозумів вашу думку - це не рахується бо вони зросійщені! То чому ж можновладці тоді жаліються що працівників не вистачає, відкрийте їм кордони нехай усі виїдуть 🤣
серед моїх знайомих виїхати в ті часи -це поодинокі випадки. як наприклад євреї в Німеччину. зменшилося населення - далі що? можна рухатися далі, можна згадувати, як воно колись було...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 795 раз.
- Подякували: 1687 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 14 гру, 2025 11:48
BIGor написав:Брехня, буде перехідний період чи "воєнний стан" з забороною ресурсу М 23-60 виїзжати. виїзжати.
Ясно що навіть підписання миру відразу кордон не відкриє... Ясно що буде якийсь пеерхідний період в 30-100 днів Але по суті Війна закінчиться= Кордони відкриють BIGor написав:Кому будеш наливати алкоголь коли виїде твоя ЦА?
На відміну від паразита який може жити виключно за чужий рахунок - я можу жити за рахунок СВОЄЇ праці.. Тому Якщо зменшиться кількість тих хто купує алкоголь/тютюн... в Державі зменшаться витрати на боротьбу з алкоголізмом і витрати на лікування хвороб повязаних з палінням і алкоголем... Якщо зменшиться кількість тих хто користується таксі... то це ж відбудеться також і з тимим хто надає послуги таксі.... Якщо зменшиться кількість тих хто вирощує хліб... то це ж автоматично зменшить кількість тих хто цей хліб їсть... Тому Повір , фахівець без роботи не залишиться (тим більше що разом з зменшенням ПОПИТУ на працю автоматично буде зменшуватись ПРОПОЗИЦІЯ праці. Висновок Паразити які чітко знають що вони паразити - переживають що кількість людей зменшиться і це автоматично зменшить їх кормрову базу Всі інші(ті які живуть за рахунок створення ВВП) не переживають.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:00
Shaman написав:зменшилося населення - далі що?
Правильна відповідь - шукати того, хто профінансує його повернення.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 916 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:05
UA написав:Кататися на горбу одних й тих же категорій громадян можна обмежений час. Потім вони займуть ворожу позицію. Точніше вже зайнял
спеціально для цього зробили правки в множинне громадянство тепер ви разом з бігором сидячи під парасолькою НАТО зможете обирати в Українську владу фаріонствующих, турбонезламних єврооптимістів у помаранчевих штанішках
-
fox767676
-
-
- Подякував: 423 раз.
- Подякували: 208 раз.
- Попередження: 1
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:05
UA написав: Banderlog написав: Господар Вельзевула написав:Та шкребуть, поглядите в телеге, прямо от дерева отдирают, в которое ухилянт вцепился. И блопосты мобильные опять ставят и в Киеве и в Днепре. Стараются, понимают как вам тяжело.
Нам ще півбіди. Біда в гуляйполі і степногірську. Но в нас в натяжку. Щодо тих кого віддирають... в нас поповнення майже нема, а з тих кого привозять третина тікає на 3й день після того як їх мобілізували в воєнкоматі. Це щитайте ще і якийсь час їх везли... Так шо особо не обнадьожуйтесь
Краще хай тікають, ніж нетронутий БК в полон заносять. Можна просто ящики з патронами та АК лишати при відступі. При такий схемі вийде економія на паливі, харчах та папері.
вирішив же агітувати відкрито? "здавайся, мі нічого не сделаєм"?...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:06
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:зменшилося населення - далі що?
там де добре, й фінансувати не треба, й так лізуть через всі шпарини. тому треба створювати умови. СТВОРЮВАТИ, а не розповідати, що ВСЬО ПРОПАЛО...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:10
Shaman написав:ам де добре, й фінансувати не треба, й так лізуть через всі шпарини. тому треба створювати умови. СТВОРЮВАТИ, а не розповідати, що ВСЬО ПРОПАЛО...
100% згідний з Вами. Але щоб створювати потрібні ресурси, яких в України нема.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 916 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:12
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:зменшилося населення - далі що?
Я не розуміє цієї містичної віри що ХТОСЬ ДЛЯ ТЕБЕ ЗРОБИТЬ ТОБІ ДОБРЕ.... Якщо я щось ПРОФІНАНСУЮ - то в першу чергу буду дбати щоб МОЄ ФІНАНСУВАННЯ (моя робота) покращила МОЄ життя , а не життя тих кого я профінансував... При цьому Роми хочуть бути не привязаними до кокретного місця проживання Мадяри хочуть угорську в школах Росіяни щоб признали велич пуйла... і так далі і тому подібне.. То якщо ОРБАН профінансує щось в Закарпатті - то це буде ДОБРЕ для всіх чи тільки для когось окремо?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:14
flyman написав:Якщо, як пишуть патріоти, "не УКРАЇНЕЦЬ" (напр. "гагауз" згідно хотаба, чи "каракалпак" згідно номерного фокса), то можна офіційно і вільно покинути цю державу?
зверніться до посольства Республіки Узбекистан треба буде здати генетичний матеріал, скласти тест на A1 з каракалпакської і прийти чорному капелюсі далі разом з амбасадою Туреччини (в них є важелі на Україну) запускають процес репатріації
-
fox767676
-
-
- Подякував: 423 раз.
- Подякували: 208 раз.
- Попередження: 1
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 гру, 2025 12:17
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:ам де добре, й фінансувати не треба, й так лізуть через всі шпарини. тому треба створювати умови. СТВОРЮВАТИ, а не розповідати, що ВСЬО ПРОПАЛО...
100% згідний з Вами. Але щоб створювати потрібні ресурси, яких в України нема.
як показує досвід, створюють краще, коли з ресурсами не все так добре. коли все добре - а навіщо щось робити?  цей приклад ілюструє Північна та Латинська Америки. в Північній з ресурсами було не дуже добре, треба було вкалувати. а в Латинській все було набагато краще... фінанси це добре, але це лише допомога. головне бажання - а ресурсів в Україні вистачає...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1