холява
шановний, вкотре нагадую - зникнути з мого поля зору у ваших безпосередніх інтересах
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе маніпулятивне згущення фарб.. 1 70% житла України знаходиться в містах , а там роботу можна знайти 2 30% житла України знаходиться в селахі чомусь подібному, але кацо стверджує що агрохолдинги процвітають , значить і в цьому випадку можна знайти роботу по місцю проживання 3 А тепер проста табличка яка показує є чи немає у нас проблеми населення/житла/роботи і так далі.. Отже Як правило на 2 мешканців країни - один працює В середньому на мешканця 22м2 житла В середньому до війни густина населення була 15000м2 на особу таким чином якщо на кожних Виїхавших____Знищено робочих місць_____зменшення території_____Знищено житла 2 особи______________1______________________30 000м2______________44м2 То для тих хто залишився-нічого не змінюється. ПС Знищені в основному неефективні шахти , які БУДУТЬ замінені Зеленою енергетикою це ефективніше і дешевше ніж відновлювати весь ланцюжок шахта-ТЕС Якщо закрити 100км2 території сонячними панелями (наприклад над дорогами щоб не забирати орні землі, або лісові/степові/водні) - то це дасть 50% від сьогоднішнього рівня генерації, тобто буде 50% АЕС , 50% СЕС(ВЕС) , так треба буде ще подбати про накопичувальні системи для водню (електроліз надлишків енергії, можна використовувати як ємності існуючі газотранспортні гілки які вивільняться від транспортування педераційного газу в Європу) Так що чим і кому зайнятись - у нас буде і крім сільського господарства....
Брехня - іди почитай як по якій черзі йде наслідування майна. Ну і які переспективи життя і кар'єри у молоді в умовному Крижополі чи Жмеринці? У мене в оточенні це менше 20% середньомісячного доходу якщо працюють двоє. Якщо людина сама працює - то дійсно буде трошки важко, але і у Києві у нас не у всіх є своє житло, і в Києві теж в тебе буде уходити 100% заробітної плати на оренду якщо ти сам. Re: Напад росії і білорусі на Україну
а флюгер-оппортунист бетон чтобы понравиться диванному быдлу будет дальше писать что "к-ц-ы все с**ли у украинцев" я все ваши трехгрошовые душонки насквозь вижу, холява поэтому не надо мне угрожать, даже зауваулированно - костей не соберете ваше индуктивное жлобство погубило Мою Украину но я не дам вам ее добить Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 15 гру, 2025 10:36, всього редагувалось 2 разів.
З огляду на однокласників і одногрупників моєї дитини, а також на дітей моїх знайомих і друзів, можу сказати таке. У кого є можливість, ті сидять на дупі рівно і нікуди не ломляться. Ломляться переважно у двох випадках: 1) ті, у кого за кордоном є родичі (друзі, кохані), тобто є де жити або є якась підтримка на всяк випадок; 2) ті, хто вступає до універу, бо там дають місце в гуртожитку. Сучасні молоді люди нікуди не поспішають. Вони прекрасно себе почувають у батьківській хаті, на батьківській шиї та їм пох чи нападе пітун знову через 5 чи скільки років. Одружуватись і народжувати дітей ці молоді люди теж не поспішають. Їм і так зручно, навіщо себе обтяжувати. У них інше мислення, дуже відмінне від старшого покоління. Первинно діти і один з подружжя. По факту на момент смерті бабуся/дідуся у їх дітей вже є власне житло , бо їв десь 50+/- А внукам 20+/- Так що є реалії а є фантазії.. такі самі як в умовному Рудольштадті Німеччини , чи в Rust Belt США... Чи в тебе як потрапив в закордон так відразу велкам ту Монако? А в чому моя помилка ? я написав 50 до 120% середньомісячного, ти пишеш 20*2=40%.... Чи ти баба яга яка завжди проти?
Это вы сейчас про 10-16+-, наверное? Да еще и Ж? Бачу що періодично потрібно писати одне і те ж з того що тут писав ще в 2009 році
Про ТРИ покоління 1 Завжди в родині є ПЕРШЕ покоління, яке змінює майбутнє родини ( автоматично гроблячи СВОЄ сьогодні) Це покоління, яке покидає батьківський дім і переїзжає в місце з вищими доходами... Простий розрахунок показує Квартира=2млн грн(+/-)=100 середніх зарплат Отже це ПЕРШЕ покоління, працюючи 35 років повинне а - відкласти 100 зарплат щоб купити власне житло це 20% ВСІХ доходів, бо 6 років дружина не працює по догляду за народженням двох дітей б - заплатити 20% доходів сімї за оренду.... Тобто ПЕРШЕ покоління витрачає 40% заробленого на те щоб зачепитись 2 Потім йде друге покоління.. Воно також має відкласти 20% щоб купити власне житло , але при цьому може не знімати житло в оренду і жити з батьками 3 І тільки ТРЕТЄ покоління , може отримати в спадщину житло яке звільнить ПЕРШЕ покоління, а тому витрати на себе трєтього покоління при однакових затратах праці будуть вищими на 40% від першого покоління і на 20% від другого.... Тому Бути ПЕРШИМ -важко. Тому заробляти на Захід їде багато хто Жити -набагато менше, бо ніхкому не хочеться бути ПЕРШИМ поколінням ПС це стосується і бізнесу в тому числі Перше покоління заробляє капітал не маючи капіталу Друге збільшує капітал маючи стартовий від першого, третє може просто жити як рантьє на доходи від існуючого капіталу.
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||