|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 17 гру, 2025 00:46
Water написав: ЛАД написав: Water написав:.......... Наприклад за вступ до тайожного союзу не було запєрєчєнь, чи потрібно було вступать? Бо вже й грошей були дали.
У вас какие-то перепады. Порой такие, что воспринимается просто как желание потроллить. Какая связь между вступлением в НАТО и вступлением в ТС? Это, вроде, совершенно разные вопросы.
Ні, це також позаблоковий статус. Чи нам тут дозволено вступать, а там- зась? Ким дозволено?
Не притворяйтесь. ТС это экономический союз, аналог ЕС. НАТО - чисто военный союз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 гру, 2025 00:48
sergey_stasyuk555 написав: Water написав:Я тут сьогодні випадково поспілкувався зі знайомим, який трішки в темі стосовно модернізації в рамках так-би мовити всієї країни. 1. Дєнєг нєт. 2. Дуже цікавий проект, але я колись чув у срср шось подібне були зробили у якомусь військовому містечку і воно працювало. Так ось, одна всесвітньо відома фірма-виробник зробила таке собі підземне сховище теплоносія, вони тупо влітку за допомогою теплообмінника накопичують тепло, нагріваючи теплоносій і зберігаючи у чомусь. Потім цей теплоносій гріє гарячу воду, яка йде на опалення в осінньо-зимовий період, а також круглий рік власне гаряча вода. 3. Чи буде в нас реалізовано і де саме він не знає, бо див. п.1. Також це ще тільки перший рік як запустили. Якщо воно піде, в них є ідеї влітку охолоджувать, але це поки-що складно, поки-що тільки нагрів.
нічосє які в тебе опілки в голові...
А ти вже самозабанився? Гугли Vantaa Energy. UPD: Ще Данія за допомогою морської води охолоджує близько 100 тис. будинків.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 248 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 00:49
іксперди-енергетики, скільки в Україні діючих ГАЕС? )) і скільки % споживання електроенергії вони забезпечують? )) про "проблеми" з електроенергією в Австралії: Австралія надаватиме споживачам щонайменше три години безкоштовної сонячної електроенергії щодня згідно нової урядової програми.
дикі люди ці австралійці, не знають що треба тарифи знов множити на 2 ))
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 00:53
Water написав:А ти вже самозабанився? Гугли Vantaa Energy. UPD: Ще Данія за допомогою морської води охолоджує близько 100 тис. будинків.
тобто діючої системи жодної в світі ще немає... зрозуміло. данія щось охолоджує... не ганьбись.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 00:54
ЛАД написав: Water написав: ЛАД написав:У вас какие-то перепады. Порой такие, что воспринимается просто как желание потроллить. Какая связь между вступлением в НАТО и вступлением в ТС? Это, вроде, совершенно разные вопросы.
Ні, це також позаблоковий статус. Чи нам тут дозволено вступать, а там- зась? Ким дозволено?
Не притворяйтесь. ТС это экономический союз, аналог ЕС. НАТО - чисто военный союз.
Шо мені прітворяться, був СНГ, потім ТС, а там й якійсь ОДКБ. Так само й НАТО, яким рішенням і хто нам забороняв туди вступать? У всякому випадку подать заявку на вступ?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 00:54
ЛАД Зеленый тариф в Европе и США не существует. Но проблемы есть.
Там є дещо, що його нагадує. Я ж вам приводив приклад ЧГ. Якщо я вдень скидаю, я створюю особистий позитивний баланс. Ввечері (коли мені зручно і треба) беру з мережі . У нас те саме. Тільки за позитивний баланс по фінішу у нас доплатять. У них він згорить. Так от саме такий підхід не стимулює використовувати енергію тоді, коли є зайва. А стимулює «коли зручно». Те саме і з електромобілями. Навіщо думати коли його заряджати при наявності СЕС, якщо я краще енергію скину, а візьму заряджати коли захочу. І інше питання, якби у мене її в обід не приймають. Мабуть я б заряджався в обід,
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2551 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Сер 17 гру, 2025 01:01
sergey_stasyuk555 написав: Water написав:А ти вже самозабанився? Гугли Vantaa Energy. UPD: Ще Данія за допомогою морської води охолоджує близько 100 тис. будинків.
тобто діючої системи жодної в світі ще немає... зрозуміло. данія щось охолоджує... не ганьбись.
Он с Дании наверно пишет про грандиозные прожекты А там летом плюс 35 с мая Как в Анталии Поэтому надо всё и только ледяной морской водой охлаждать(и качать её по трубе с Гренландии)
Востаннє редагувалось барабашов в Сер 17 гру, 2025 01:02, всього редагувалось 1 раз.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 364 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 01:02
Hotab написав:ЛАД Зеленый тариф в Европе и США не существует. Но проблемы есть.
Тільки за позитивний баланс по фінішу у нас доплатять. У них він згорить.
Ні, він не згорить, за позитивний баланс теж сплачують за цінами енергоринку, тобто вдень ціна мінімальна, у деяких вроді існує мінімальна закупівельна ціна у розмірі 6 ойроцентів.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 01:04
Water написав: Hotab написав:ЛАД Зеленый тариф в Европе и США не существует. Но проблемы есть.
Тільки за позитивний баланс по фінішу у нас доплатять. У них він згорить.
Ні, він не згорить, за позитивний баланс теж сплачують за цінами енергоринку, тобто вдень ціна мінімальна, у деяких вроді існує мінімальна закупівельна ціна у розмірі 6 ойроцентів.
Ну я за всю європу не знаю, ЛАД каже не платять . В ЧГ дійсно не платять, різниця згорить
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2551 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Сер 17 гру, 2025 01:04
Water написав: ЛАД написав: У вас какие-то перепады. Порой такие, что воспринимается просто как желание потроллить. Какая связь между вступлением в НАТО и вступлением в ТС? Это, вроде, совершенно разные вопросы.
1. Альтернатива нато не тайожний союз а одкб. 2. Шо там за теплонакопітєль під військовим містечком? І вчому 3. За 800 ват кожну в розетку, в нас це угробить мережу. Без варіантів.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
2