|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 02 січ, 2026 09:43
Так мы узнали што майор ВВС "Бабакин, онжнеНадяГавченка", сразу описля Занзибару устроился в Киевское ГАИ и теперь принимает экзамен по вождению(на любимом его ГАЗ-53), где перед началом движения надо отрегулировать карбюратор и подёргать за все хомуты в моторном отсеке.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 369 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:24
UA написав:Перед початком руху не перевірив технічну справність автомобіляНе сдав. Наступний.
це як? , кожен водій повинен мати освіту автомеханика? допустим я без такого образования могу даже ремень грм заменить и не музікальнім слухом услішать что что то не так работает ,не все могут и это незнакомая машина СЦ , пусть тогда перед этим дают руководство по эксплуатации от производителя авто, ознакомился, проверил что он рекомендует проверить , поехали.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:42
Vadim_ написав: UA написав:Перед початком руху не перевірив технічну справність автомобіляНе сдав. Наступний.
це як? , кожен водій повинен мати освіту автомеханика? допустим я без такого образования могу даже ремень грм заменить и не музікальнім слухом услішать что что то не так работает ,не все могут и это незнакомая машина СЦ , пусть тогда перед этим дают руководство по эксплуатации от производителя авто, ознакомился, проверил что он рекомендует проверить , поехали.
Як все запущено... Все по ПДР, справність приладів, без яких не дозволяється починати рух. Ви так і теорію завалите
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 8287 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:56
Faceless написав:Vadim_ написав: UA написав:Перед початком руху не перевірив технічну справність автомобіляНе сдав. Наступний.
Як все запущено... Все по ПДР, справність приладів, без яких не дозволяється починати рух. Ви так і теорію завалите
як перевірити гальма не почавши рух?А ЦЕ ГОЛОВНЕ-ГАЛЬМА, візуально не сняв колёса не провериш состояние колодок. как на незнакомой машине проверить когда там менялось масло и тормозная жидкость ?
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 02 січ, 2026 11:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 11:03
И как проверить ручник на ровной поверхности? Лампочки то переключателем прозваниваются. Да ни одна баба так экзамен бесплатно не сдаст.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 369 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 11:10
барабашов написав:И как проверить ручник на ровной поверхности? Лампочки то переключателем прозваниваются. Да ни одна баба так экзамен бесплатно не сдаст.
я у клятих москалів сдал теорию со второго раза , практику с первого , никаких за.бов , і хто тоді вороги у державі...
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 11:12
Vadim_ написав:як перевірити гальма не почавши рух? візуально не сняв колёса не провериш состояние колодок. как на незнакомой машине проверить когда там менялось масло и тормозная жидкость ?
Читайте перелік дій перед початком руху барабашов написав:И как проверить ручник на ровной поверхности? Лампочки то переключателем прозваниваются. Да ни одна баба так экзамен бесплатно не сдаст.
От ж дремучий сексизм. Здають доречі, самостійно і безкоштовно, і часто краще, ніж чоловіки В мене дружина сама здавала без жодних хабарів
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 02 січ, 2026 11:14
Vadim_ написав: барабашов написав:И как проверить ручник на ровной поверхности? Лампочки то переключателем прозваниваются. Да ни одна баба так экзамен бесплатно не сдаст.
я у клятих москалів сдал теорию со второго раза , практику с первого , никаких за.бов , і хто тоді вороги у державі...
Як взагалі можна завалити теорію? Хай краще задрочують, але змусять вивчити ПДР і бути уважними. Ви схоже їх вже геть забули
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 02 січ, 2026 11:21
Faceless написав: Vadim_ написав:як перевірити гальма не почавши рух? візуально не сняв колёса не провериш состояние колодок. как на незнакомой машине проверить когда там менялось масло и тормозная жидкость ?
Читайте перелік дій перед початком руху барабашов написав:И как проверить ручник на ровной поверхности? Лампочки то переключателем прозваниваются. Да ни одна баба так экзамен бесплатно не сдаст.
От ж дремучий сексизм. Здають доречі, самостійно і безкоштовно, і часто краще, ніж чоловіки В мене дружина сама здавала без жодних хабарів
Якшо що то здаю не я , дитина , вже три рази. просто при выезде з майданчика 1242 вы экзамен закончите , своими глазами наблюдал как это было с почьти со всеми, но есть ньюанс , с одной автошколы все почему то сдавали . и заезжали учебные авто на майданчик под ЗНАК запрещающий усім крім авто СЦ
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|