|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:37
akurt написав:Ну ось не впевнений, що там, де мова йде про Еміграцію та заробітчанство - це працює. Зовсім не впевнений.
купить то что положенно по закону и не положено  ,но надо много бумаг и адвоката
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:45
flyman написав:Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс.
Просто парадайз якийсь, халва-халва-халва. От тільки чого ти постійно сидиш в темі Еміграція, заробітчанство якщо все так разпрекрасно?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 1901 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:49
BIGor написав:Цікаво інше - скільки українців можуть виплатити житло в Україні?
Середня іпотека в США - 20 років, середня тривалість проживання в одному будинку - 12 років. Тобто виплачують будинок повністю і продовжують в ньому жити дуже мала кількість людей. Більшість продають так і не виплативши іпотеку, та купують щось інше в залежності від потреб та зміни цін на свою стару нерухомість. Але банк при цьому завжди буде в прибутку, навіть якщо ціна на будинок впаде, на відміну від власника.
-
2587715
-
-
- Заблокований
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 12:11
2587715 написав: Water написав: 2587715 написав:забийте в пошук на ютубі - switzerland night
Це я й коментувать не буду. Людина, яка дивиться чіюсь нічну поїздку і робить якісь висновки... Скажу просто- вночі люди сплять. Подивився 6 хвилин, де він їде зрозумів приблизно, але в даному випадку це не дуже важливо. Цеж нада таке, це жарт року. Я думав кореєць на газу в таксі в USA це жарт року, але ти перевершив сам себе.
В тих старих хатинках неможливо жити. Дерев'яне житло це на 10-20 років - потім треба зносити. Їх тримають як пам'ятки і місцевий колорит. А живуть переважно в блочних 4-поверхівках штибу хрущів та сталінок, тіки файно оштукатурених, які ви, щоправда, ніколи не зустрінете на туристичних буклетах, на відміну від хатинок. Water написав:яка дивиться чіюсь нічну поїздку і робить якісь висновки...
Ну якщо ютуб бреше, то яких доказів ви хочете?
трошки в тему закинутих будинків by system design
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2871 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 02 січ, 2026 12:13
BIGor написав: flyman написав:Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс.
Просто парадайз якийсь, халва-халва-халва. От тільки чого ти постійно сидиш в темі Еміграція, заробітчанство якщо все так разпрекрасно?
не постійно, а час від часу заглядаю тому що в мене був (і є план) жити в теплу пору десь тут, а коли в північній півкулі холодна пора року, десь там, як варінт на Філіпінах чи іншій ПСА, можливо Пд.Америка Це як житло на КРЖН і дача. Але трошки по іншому.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 02 січ, 2026 13:13
flyman написав: BIGor написав: flyman написав:Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс.
не постійно, а час від часу заглядаю тому що в мене був (і є план) жити в теплу пору десь тут, а коли в північній півкулі холодна пора року, десь там, як варінт на Філіпінах чи іншій ПСА, можливо Пд.Америка Це як житло на КРЖН і дача. Але трошки по іншому.
Класний план, філіпінську вже почав вчити?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 02 січ, 2026 13:31
flyman написав: BIGor написав: flyman написав:Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс.
І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись потім питають про податки, я дома!
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 13:37
саме головне правило у спілкуванні в США (і не тільки)
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 02 січ, 2026 16:00
Vadim_ написав:І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись
Можливо ти вищий сорт і ти непризовний, тому тобі і так кошерно жити при війні? Не думав про це?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 02 січ, 2026 16:46
В нас гарний колектив з гарними думками. Ось я прочитав вище фразу: «Середня іпотека в США - 20 років, середня тривалість проживання в одному будинку - 12 років. Тобто виплачують будинок повністю і продовжують в ньому жити дуже мала кількість людей.» і очі відкрилися: я все життя жив неправильно! Я змінював не тільки квартири/будинки в різних районах міста (у Львові жив в трьох різних локаціях), а й континенти… і змінював кожні 8 (вісім років). А десь нещасні цілих 12 живуть на одному місці. Жах. Я тільки тепер допетрав, що самий правильний спосіб життя веде мій товариш з дитячого садка (разом були і в дитячому садку, і в школі, і в університеті!!!!). Ну дійсно: стабільність, якій можна заздрити: - після закінчення університету отримав розподілення в досить відоме місто під назвою Київ. - там познайомився з дівчиною трохи старшою за себе і як чесна людина - після того, що було, одружився, щоби чесно можна було дивитися в очі тещі, яка пустила в прийми в свою отриману за часів дорогого Леоніда Ілліча трикімнатну квартиру в панельному будинку на лівому березі Дніпра. - чоловіком він виявився вірним, тому після народження двох дочок «на ліво» не ходив, а зайняв посаду заступника директора в невеликому підприємстві. - дочки виросли якось швидко, дочки хороші і тому кожна не линдала десь, а привела в квартиру бабусі по одному чоловіку; - нарешті життя отримало стабільність: в 3-к квартирі жили: власниця, дочка власниці, чоловік дочки власниці, дві дочки і два зятя. - інформація трохи не точна: власниця, дочка власниці, чоловік дочки власниці, дві дочки дочки власниці, два зятя і дві дочки від тих зятʼів. - ніхто не грався в ту бздуру під назвою «іпотека». Навіщо ж лізти в якусь кабалу? - мій однокласник/одногрупник робив хитріше та економніше: після роботи на посаді заступника директора о 18:00 не спішив повертатися додому, а проводив час до 21:00 в пивному барі серед надійних друзів, які радили не спішити повернутися в стабільну хату: по-перше, обидва зятя повинні виконати програму «кукен-квакен», а - по-друге - жінки прибрати в кухні, звільнивши місце на підлозі для мого однокласника.
Ну дійсно, навіщо пнуться в житті? Воно що, останнє і треба кудись бігти та на щось сподіватися? А я тепер відчуваю себе повним телепнем…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4101 раз.
- Подякували: 1523 раз.
-
-
Профіль
-
-
1