Йду з посади Голови Служби безпеки. Залишаюсь в системі СБУ реалізовувати асиметричні спецоперації світового рівня, які й надалі будуть завдавати ворогу максимальної шкоди.
Впевнений, що сильна і сучасна спецслужба – запорука безпеки нашої держави. На це спрямовані зміни, які впроваджує Президент України у сфері оборони, і я дякую йому.
Вірю в справедливий мир та розквіт України.
З великою вдячністю за підтримку – колективу Служби, всім бойовим побратимам та народу України. Вічна шана тим, хто віддав життя за наше майбутнє.
[quote="5921221:sashaqbl"] За викрадення Мадуро все рады, потому что половина надеется, что Трамп украдет х...,а вторая половина-блазня Я же думаю что это все договорняк, и Трамп начнет раздавать люлей в своей части мира, покинув нас напризволяще.
Господар Вельзевула написав:За викрадення Мадуро все рады, потому что половина надеется, что Трамп украдет х...,а вторая половина-блазня Я же думаю что это все договорняк, и Трамп начнет раздавать люлей в своей части мира, покинув нас напризволяще.
Щодо х... - кишка тонка. Якщо в тебе є ядерна зброя - Трамп ссить хоч щось робити. Є приклад Кіма. Щодо Зеленського - теж трошки кишка тонка. Трампу для цього надо плацдарм - тобто потрібна підтримка союзників, Європа на це не піде, потрібно створити достатній тиск, щоб серед військового керівництва створилась опозиція Зеленському, яка допоможе його викрасти. Бо я не вірю що у Венесуелі була чисто військова операція. Більш ніж впевнений, що місцеві військові надали згоду на викрадення Мадуро. Інакше б транспортні вертольоти не літали так над Каракасом. Тому вангую, що далі знову полізуть до Ірану.
Господар Вельзевула написав:За викрадення Мадуро все рады, потому что половина надеется, что Трамп украдет х...,а вторая половина-блазня Я же думаю что это все договорняк, и Трамп начнет раздавать люлей в своей части мира, покинув нас напризволяще.
Щодо х... - кишка тонка. Якщо в тебе є ядерна зброя - Трамп ссить хоч щось робити. Є приклад Кіма. Щодо Зеленського - теж трошки кишка тонка. Трампу для цього надо плацдарм - тобто потрібна підтримка союзників, Європа на це не піде, потрібно створити достатній тиск, щоб серед військового керівництва створилась опозиція Зеленському, яка допоможе його викрасти.
Хіба Зеленський був наркоторгівцем ? Щоб його викрадати
Я розумію, що тобі не подобається Зеленський, як і мені Але писати маєчню, то вже занадто
ЛАД написав:Знаю женщину. Ах... какая патриотка. На словах. Но у неё 2 сына. Оба более чем призывного возраста (примерно 40 лет). Один, не знаю точно уж каким образом, сбежал из Украины в самом начале войны летом 2022, второй в Украине, но всячески уклоняется от мобилизации. И она радуется этому, не видя никакого противоречия со своим патриотизмом.
Якщо сину 40 - то жінці 60+ Повязувати патріотизм жінки 60+ з діями дитини 40....-це різні сімї. Чи ти звик що в комуніста вся сімя має бути комуністичною бо інакше партквиток треба покласти.
ЛАД написав:Знаю женщину. Ах... какая патриотка. На словах. Но у неё 2 сына. Оба более чем призывного возраста (примерно 40 лет). Один, не знаю точно уж каким образом, сбежал из Украины в самом начале войны летом 2022, второй в Украине, но всячески уклоняется от мобилизации. И она радуется этому, не видя никакого противоречия со своим патриотизмом.
Якщо сину 40 - то жінці 60+ Повязувати патріотизм жінки 60+ з діями дитини 40....-це різні сімї.
Семьи-то разные - но радость-то от "ухылянтства" - у патриотыни Но мы снова возвращаемся к старому вопросу: "должны ли во время ВП иметь право голоса не военнообязанные граждане?"...
Я не пов'язую патріотизм жінки 60+ з діями дитини 40, я пов'язую її патріотизм с её радостью, что один сын сбежал за границу (думаю, за деньги), а второму удаётся отпетлять от армии.
_hunter написав:Но мы снова возвращаемся к старому вопросу: "должны ли во время ВП иметь право голоса не военнообязанные граждане?"...
Навіщо ставити питання для короткого періоду історії? Може розширимо? Який розмір податків має сплачувати громадянин щоб а - користуватись виборчим правом б - мати право БЕЗКОШТОВНОГО пересікання кордону
ЛАД написав:Я не пов'язую патріотизм жінки 60+ з діями дитини 40, я пов'язую її патріотизм с её радостью, что один сын сбежал за границу (думаю, за деньги), а второму удаётся отпетлять от армии.
Я як батько переживаю за дітей... Тому РАДИЙ що вони не на фронті... З іншого боку як ПАТРІОТ зробив все щоб їх користь в тилу була більшою від того що вони могли зробити на фронті...
Тому давай вже Труси-Хрестик ТИ ПАТРІОТ ? Тоді виходить ТИ радий що все що шкодить педерації допомагає Україні. А раз так то повинен ПРОСИТИ США ще й айтол розігнати сраною мітлою, з мотивацією що тоді ТОБІ на голову впаде менше шахедів і швидше закінчиться удари бомбами по Харкову..
Я правильно описав твій партіотизм?
ПС При цьому , я НЕ ВПЛИВАЮ на їх рішення по ЇХ життю. Це їх життя і їх відповідальність , тому може виявитись що вони в ЗСУ ( як основна частина їх друзів і однокласників) і я НЕ БУДУ ЦЬОМУ ПЕРЕЧИТИ.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 05 січ, 2026 19:44, всього редагувалось 1 раз.