Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1635216353163541635516356 ... 16371>
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:04

Господар Вельзевула написав:
  ЛАД написав:И, кстати, посты барабашова меня не вдохновляют, но откуда следует, что он в Стамбуле?

А это большой секрет,который я давно пытаюсь выведать.
Отрицания тоже нет,следует заметить.
Более того, проскальзывают цифры роста-веса,сравнение кто на кого похож- создается впечатление, что все эти люди мило общаются в закрытом чатике а на людях поливают друг-друга говном.
Летусрок пишет здраво,особенно если учесть, что нонче бронь по телефону снимают аки копперфилды.
Он понимает что за ним-придут.
Впрочем,как и за всеми остальными. Это вопрос лишь времени, достаточно изучить прогрессию мобилизации при длительных войнах, вспомнить историю появления фольксштурма и тд.
Более того, все наши добровольцы,которые там с начала полномасштабки- будут очень рады когда мы к ним присоединимся. В лучшем случае будем зубной щеткой блиндажи драить.
Так что каждый год войны может разрушить жизнь любого. И даже бегунцы могут быть собраны и переданы Украине скопом если Европа увидит что это нужно.
Я уже молчу, что если бы перемирие подписали до НГ, х... не погубило бы нам 300 тонн стратегических запасов олии, а ведь и до сала могут добраться!

в речпорту було повинно вже декілька років стояти декілька Петріотів и 10 Skynex , за деньги Бунге
Vadim_

Подякував: 636 раз.
Подякували: 522 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:06

Faceless написав:
  ЛАД написав:Не зовсім кишеньковий
Та ну?
Та да.

ЛАД написав:Чиї інтереси обслуговують силовики, не знаю, але в першу чергу інтереси того самого "кишенькового президента".
І водночас фсб там гуляє як вдома
Це звідки?

ЛАД написав:Війська йдуть, літаки літають, але біларуси не воююють в Україні.
І? Надання свої територій і ресурсів для нападу на іншу державу це така сама участь в агресії. Чи як ви думаєте, чого я ще в 22 році цю тему назвав саме "напад росії і білорусі".
Почему вы так назвали, не знаю.
"Надання свої територій" это всё же не совсем участие в войне. Насчёт "надання ресурсів" не щнаю. Это каких?
Повторю, сами біларуси не воюють.

ЛАД написав:Культурною політикою нехай переймаються самі біларуси. Навряд чи їм Путін забороняє видавати книжки біларуською.

Звісно то більше їх проблема, але факт в тому, що їх медіапростір повністю підім'ятий російським. Коли в Білорусі були заворушення, з росії на білоруські канали приїздили "спєци" щоб вчити місцевих "як надо пропаганду вєсті".
Они в массе не возражают против "подмятия"? Это их дело.
Приезд "советников" это "дружеская помощь". :) Приезжали по приглашению властей, а не на танках.

ЛАД написав:В Німеччині (і не тільки) президент теж "просто формальна фігура". То й що?

Ви пропустили слово "тепер". Бо проросійська правляча партія, на російських грошах, просунула зміни для концентрації в свої руках влади.
Просунули тепер.
Но "концентрацію в свої руках влади" гораздо проще получить выбрав "нужного" президента и дать ему больше полномочий. У нас в 2014 сделали то же самое (ограничивали власть президента), правда, не до такой степени, в прямо противополоэных целях.

ЛАД написав:Вони копіюють російське законодавство самі чи їх до цього тось примущує? Начебто, самі. То які питання?

Отожбо й начебто. Проросійська партія на російські гроші контрольована російським олігархатом.
Отожюо чи не отожбо, но в их руководстве одни грузины. Ни русских, ни украинцев, ни евреев, вроде, нет.
И их выбрал народ на "демократических выборах". Причём, уже в четвёртый раз.
И, кстати, Саломе Зурабишвили на президентских выборах 2018 хотя и выступала как независимый кандидат пользовалась поддержкой партии "Грузинская мечта".

ЛАД написав:А насчёт Финляндии это уже просто отговорки.

Ну вам не хочеться бачити різниці то нехай "отговоркі".
Може, фінську мову знищили як білоруську?
Може, на фінських ЗМІ радянські пропагандисти російською мовою формували інформаційну політику?
Чи розміщав срср на території Фінляндії військові бази? (я чесно не цікавився)?
Чи працювала поліція Фінляндії настільки тісно з кдб, що виконувала на території Фінляндії прямі розпорядження кдб?
У вас є відповіді на всі ці питання? І чого взагалі порінювати ситуацію з режимом фінляндизації, в яку Фінляндія потрапила після закінчення другої світової, яка для неї обернулася фактично поразкою з необхідністю сплати репарацій?
Насколько знаю, на все вопросы ответ - нет.
И что? Молодцы финны, сами справлялись и не допускали ни антисоветских выступлений, ни антисоветских правительств. И, кстати, порой назначали правительства под значительным влиянием СССР.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:11

Hotab написав:Vadim_

вам показати мої щомісячні декларації зі сплати ПДВ , сумлінна сплата ВЗ, об'еднанної звітності ПДФО та ЄСВ (ти мабуть даже не чув шо то таке) щорічні з податку на прибуток ?

Так

на форумі можна звинувати в усіх гріхах

Чим ви і користуєтесь постійно

посилання може те?
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:24

Vadim_ написав:в речпорту було повинно вже декілька років стояти декілька Петріотів и 10 Skynex , за деньги Бунге

Просто спишут с бельгийского счета ущерб, банкет за счёт РФ. Думаете эти деньги там просто так ? Залог за порчу имущества.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:30

колись

alex_dvornichenko написав:
  Vadim_ написав:в речпорту було повинно вже декілька років стояти декілька Петріотів и 10 Skynex , за деньги Бунге

Просто спишут с бельгийского счета ущерб, банкет за счёт РФ. Думаете эти деньги там просто так ? Залог за порчу имущества.

спишуть, колись, потім, можливо
flyman

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 2872 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:30

pesikot
А ти чим пропонуєш міряти?) Свободою? Більше її стало ?
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:33

Vadim_ написав:
  Hotab написав:Vadim_

вам показати мої щомісячні декларації зі сплати ПДВ , сумлінна сплата ВЗ, об'еднанної звітності ПДФО та ЄСВ (ти мабуть даже не чув шо то таке) щорічні з податку на прибуток ?

Так

на форумі можна звинувати в усіх гріхах

Чим ви і користуєтесь постійно

посилання може те?

Щоранку (на тверезу) дивіться свою пошту. Там перелік ваших видалених повідомлень. Всередині в тілі повідомлені є текст, щоб ви зранку згадали що писали ввечері напередодні.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2556 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:34

alex_dvornichenko написав:

а прибирання и пробки за податки і гроші дніпрян, олія приватної компанії

где Грета Тундберг :( ?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Пон 05 січ, 2026 20:53, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 20:46

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Я не пов'язую патріотизм жінки 60+ з діями дитини 40, я пов'язую її патріотизм с её радостью, что один сын сбежал за границу (думаю, за деньги), а второму удаётся отпетлять от армии.
Я як батько переживаю за дітей...
Тому РАДИЙ що вони не на фронті...
Абсолютно естественное чувство.
Тем более для матери.
Но при этом патриот/-ка должен понимать, что это за счёт других сыновей и матерей.
И уж точно не должен радоваться тому, что сын за деньги сбежал за границу.
И пока сыновья не на фронте должно быть поменьше словесной "незламности".
У меня нет сыновей, но за зятя я тоже переживаю. Мне совсем не хочется, чтобы мои внуки росли без отца.

З іншого боку як ПАТРІОТ зробив все щоб їх користь в тилу була більшою від того що вони могли зробити на фронті...
А вот это уже зависит не от вас.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1635216353163541635516356 ... 16371>
Форум:
+ Додати