Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1635616357163581635916360 ... 16390>
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 13:12

M-Audio написав:
  _hunter написав:Из обоза оно, понятное дело, иначе все выглядит, но народная мудрость гласит "плохой РПО лучше хорошего ВП" (за точность цитаты не ручаюсь)

Ну вон Зеленский пытался в РПО играться до 22 года, и к чему это привело? Как раз тот случай, когда ВП и готовность к войне было бы по-любому лучшим решением. Даже если бы нападение всё равно случилось, то бои на Чонгаре и на восточных границах явно предпочтительнее молниеносной потери всего Приазовья и окружения Азова в Мариуполе и сдачи запорожской АЭС.

Именно , це і є -зрада держави
Vadim_

Подякував: 637 раз.
Подякували: 523 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 13:22

Vadim_ написав:
  M-Audio написав:
  _hunter написав:Из обоза оно, понятное дело, иначе все выглядит, но народная мудрость гласит "плохой РПО лучше хорошего ВП" (за точность цитаты не ручаюсь)

Ну вон Зеленский пытался в РПО играться до 22 года, и к чему это привело? Как раз тот случай, когда ВП и готовность к войне было бы по-любому лучшим решением. Даже если бы нападение всё равно случилось, то бои на Чонгаре и на восточных границах явно предпочтительнее молниеносной потери всего Приазовья и окружения Азова в Мариуполе и сдачи запорожской АЭС.

Именно , це і є -зрада держави

Але потужники вважають, що саме з таким керівництвом у нас є якийсь шанс на перемогу.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 13:24

Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди.

З моральної точки зору усі хто в тилу(окрім дітей чи важкохворих) - ухилянти. Кожен може піти на фронт/помагати фронту фізично. Не хоче - ухилянт.
З юридичної точки зору терміну "ухилянт" не існує.
Яка пропаганда працює, чия? Можна конкретні приклади?
Ось Телемарафон - пропаганда, вона працює, точніше працювала. Зараз вже не знаю, не дивлюсь.

Ось я маю проукраїнські погляди. Я в тилу. У тебе також "проукраїнські" погляди, ти в тилу.
Тільки у мене проукраїнські - це в користь українців, людей. А у тебе "проукраїнські" - це на користь держави, України.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:02

andrijk777 написав:
  Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди.

З моральної точки зору усі хто в тилу(окрім дітей чи важкохворих) - ухилянти. Кожен може піти на фронт/помагати фронту фізично. Не хоче - ухилянт.
З юридичної точки зору терміну "ухилянт" не існує.
Яка пропаганда працює, чия? Можна конкретні приклади?
Ось Телемарафон - пропаганда, вона працює, точніше працювала. Зараз вже не знаю, не дивлюсь.

Ось я маю проукраїнські погляди. Я в тилу. У тебе також "проукраїнські" погляди, ти в тилу.
Тільки у мене проукраїнські - це в користь українців, людей. А у тебе "проукраїнські" - це на користь держави, України.

останнє речення - якась вигадка. кажи краще за себе. та й які в тебе проукраїнські погляди? ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...
Shaman

Подякував: 807 раз.
Подякували: 1700 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:05

Shaman написав: ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...

Постійно. :D :D А можна хоч одну цитату?
А ти постійно брешеш.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:09

Shaman написав: та й які в тебе проукраїнські погляди?

Закінчити війну щоб не гинули українці, щоб не калічились, щоб не залишались без домівок. 100% проукраїнські.
А у тебе які? Проросійські напевно - продовжуємо воювати далі. Те ж саме хоче путін.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:25

Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди. шиза? шиза. але дехто, й не одна людина це тут пише, ще й виправдовує ухилянтів - типу що з них взяти, перелякані дурники. для початку, якщо ухилянти перелякані дурники, то нехай мовчать, а не щось тут виступають й намагаються свої проблеми перекласти на інших. по-друге, якщо тил буде лише з переляканих ухилянтів, то всі швидко посипеться - бо ці наші замасковані зрадофіли-іпсошники чомусь мовчать про волонтерів - а це чимала кількість людей в тилу, про тих, хто виробляє зброю, та й багато інших функцій.

..

Та ніяку зброю ти не виробляєш бо робити руками ти не вмієш :lol:
функції в нього в тилу незамінимі... чесати язиком замість тебе може і Флер. Коли підеш в тцк ухилянт? Може пора вже демобілізовувати людей які з з 22 року воюють? Нє бо лохи які пішли в 22му самі віновати? Ну то міняти не прийдеться, вакансій повно в більшості бригад комлектація до 54 відсотків а замість тебе виробляти зброю буде якийсь безногий інвалід війни.
Ну мож ти особоцєнєн і даж треба буде 2 інваліда щоб виробити ту зброю яку ти робиш.
Будеш чесати язиком патріотічєські лозунги на фронті тут прєдстав собі не хватає оптимістів та і звідси довіри до твоїх слів буде більше.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:26

andrijk777 написав:
  Shaman написав: ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...

Постійно. :D :D А можна хоч одну цитату?
А ти постійно брешеш.

в тебе, коли хтось каже про негаразди Раші, ти постійно кажеш, що Раша ще ого-го. це ти ж недавно розповідав, що економіка Раші лише зростає через війну?..

ти мені наведи хоч один приклад про брехню - чи ще один накидувач, аби збрехати...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:28

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:P.s. БОльшая договороспособность и готовность к уступкам до 24.02.22, думаю, были бы полезнее для Украины чем то, что произошло. Хотя тут высказывались мнения, что "зато мы избавились от балласта, стали сплочённее, стали справжньою Україною" и т.п.

Кумедно. В мене якраз протилежна думка: si vis pacem, para bellum.
Нам треба було готуватися до війни, а не до шашликів - тоді б і війни не було.
Согласен с первой частью.
И писал об этом постоянно - для этого нужна промышленность, причём, не только и не столько пищевая и текстильная (хотя они тоже нужны).
И подготовка к войне занимает не один год. Путин готовился лет 20.
Но вряд ли вы будете спорить, что при любой подготовке наша армия была бы слабее росс. В любом случае у нас намного меньше людских и финансовых ресурсов.
Можно было попытаться добиться паритета, но могу напомнить историю - Союз добивался паритета с США и в общем добился при заметно более слабой экономике. За счёт более низкого жизненного уровня народа. Но в конечном счёте проиграл гонку вооружений, экономика не выдержала.
И я как-то сомневаюсь, что у нас народ был готов затянуть пояса ради создания сильной оборонки и армии. Обо всём этом я писал неоднократно и намного подробнее, чем сейчас. И очень давно, намного раньше 2022 и 2019. Но понимаю, что вы могли этого не видеть, вряд ли у вас есть время читать всё подряд.
Сегодня мы успешно противостоим агрессии благодаря очень значительной помощи Запада, нам ежегодно дают деньги в размере практически ещё одного бюджета, дают оружие, порой даже безвозмездно. До войны такого и близко не было.
Так что вряд ли "тоді б і війни не було".
И поэтому надо было договариваться, хотя бы на основе минских соглашений, которые я не считаю "предательством".

P.s. Но иметь сильную оборонку и армию надо в любом случае. В меру возможностей. А для возможностей надо забыть о бреднях о "великой с/х державе".
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 06 січ, 2026 14:45, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:28

andrijk777 написав:
  Shaman написав: та й які в тебе проукраїнські погляди?

Закінчити війну щоб не гинули українці, щоб не калічились, щоб не залишались без домівок. 100% проукраїнські.
А у тебе які? Проросійські напевно - продовжуємо воювати далі. Те ж саме хоче путін.

а хіба я за інше? я перший тут обговорюю можливі умови миру. в чому ж тоді ми розходимось, а?..

тепер брехло, - де я казав - "продовжуємо воювати далі". збрехав, але звинувачуєш мене - класика демагога. 8)
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 06 січ, 2026 14:33, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1635616357163581635916360 ... 16390>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти