Господар Вельзевула написав:Днепр очухивается быстро, пока не весь,но в целом не блекаут-а говно. Кацапы педики криворукие. В целом подготовленному очень комфортно, раздражают лишь особи, выгребшие в 8 утра весь хлеб в ларьках, догребающие в 10 утра поддоны с водой в маркетах и самое страшное-опять устраивающие очереди на АЗС. Без жидких углеводородов будет хреново.
а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
flyman написав:а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
Ума не приложу зачем ему было позорится. Ладно там блазень и его свора, с своими прогнозиками, на тех и так клейма нет,а тут-уважаемый человек. Ну думаю его ввели в заблуждение-все то порешали, но кое-кто решил полезть в залупу и испытать судьбу.. Кстати,пан Флайман,возвращаясь к наукам. Все это вот-дроч. Эти войны, политика-это все приходит и уходит. Мир разивается наукой, учеными, и был такой ученый-Дарвин. Вот цитата одного военного: "Країну успадкують діти дезертирів та ухилянтів. Це варто прийняти як данність. Найкращі люди в основному вже загинули і до кінця війни, вірогідно, загинуть й ті, що залишились, — 24-річний військовий з позивним Дітріх" Дарвин прав. Выживают наиболее приспосабливаемые.
flyman написав:а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
Ума не приложу зачем ему было позорится. Ладно там блазень и его свора, с своими прогнозиками, на тех и так клейма нет,а тут-уважаемый человек. Ну думаю его ввели в заблуждение-все то порешали, но кое-кто решил полезть в залупу и испытать судьбу.. Кстати,пан Флайман,возвращаясь к наукам. Все это вот-дроч. Эти войны, политика-это все приходит и уходит. Мир разивается наукой, учеными, и был такой ученый-Дарвин. Вот цитата одного военного: "Країну успадкують діти дезертирів та ухилянтів. Це варто прийняти як данність. Найкращі люди в основному вже загинули і до кінця війни, вірогідно, загинуть й ті, що залишились, — 24-річний військовий з позивним Дітріх" Дарвин прав. Выживают наиболее приспосабливаемые.
То есть, ты ничего не понял из блекаута в Днепре ...
Яка це добра половина українців чи чернігівців (я так не зрозумів) воювала за европу ?
Чи ти зі своїми румунами переплутав ? Які, до речі, спалили Корюківку
це в мене за європу воювало половина предків, а в тебе всі за московитську орду
З одного боку, ти за перемоги СРСР, з іншого - у тебе половина предків були за Гітлером
Однією дупою на два сідла не сядешь )
PS. Дуже було смішно читати від тебе, який за московитську церкву хоче ноги ламати, щось про московитську орду )))
це тому що ти недалекий тому тобі смішно і сарказму ти не розумієш. В Нормально мені сидиться, це ти постійно пересмикуєш історію і шукаєш в ній виправдання для сучасності. А мені нормально шо напіврумун / напівукраїнець, одесит марінеску- герой. Немуляє абсолютно. Чого ж половина за гітлера з тієї половини і за антонеску воювали) а з другої в червоні армії були. Тебе не муляє що сирський щирий росіянин? вся проблема в тім шо в тебе світогляд дупи, яка хоче вмоститись на стілець Тільки без ссср в тебе того стільця в часи 2ї світової нема і ти провалюєшся в пустоту.
Banderlog написав:---==== pesikot ===--- Ти знову відкрито брешеш )
Яка це добра половина українців чи чернігівців (я так не зрозумів) воювала за европу ?
Чи ти зі своїми румунами переплутав ? Які, до речі, спалили Корюківку ---=== ===--- це в мене за європу воювало половина предків, а в тебе всі за московитську орду
З одного боку, ти за перемоги СРСР, з іншого - у тебе половина предків були за Гітлером
Однією дупою на два сідла не сядешь )
PS. Дуже було смішно читати від тебе, який за московитську церкву хоче ноги ламати, щось про московитську орду )))
це тому що ти недалекий тому тобі смішно і сарказму ти не розумієш. В Нормально мені сидиться, це ти постійно пересмикуєш історію і шукаєш в ній виправдання для сучасності. А мені нормально шо напіврумун / напівукраїнець, одесит марінеску- герой. Немуляє абсолютно.
Для сарказму у тебе повинен бути розум, а розуму у тебе немає, від слова "зовсім" Є відбрехування ) які ти називаешь "сарказмом"
Тому для тебе Маринеско, який відправив цивільних на дно - герой
Тобі насрати на цивільних, від слова "зовсім" Але тоді не пиши, що ти православний
Або Маринеско герой, або хрестик )
PS. Для тебе і "Путін хоче миру", який вбиває українців Це теж такий собі "сарказм" ?
У берегов Турции атакован очередной танкер из российского теневого флота. 7 января дрон атаковал нефтяной танкер ELBUS в Черном море в 30 милях от побережья Турции (провинция Кастамона). Судно под флагом Палау направлялось в российский порт Новороссийск для загрузки нефтью. В результате атаки повреждена верхняя часть танкера, пишет газета Ortadoğu. Атака произошла вчера между 08.57 и 11.18 по Гринвичу. Сейчас танкер находится на рейде турецкого порта Инеболу.
Тобі насрати на цивільних, від слова "зовсім" Але тоді не пиши, що ти православний
балаболка, Марінеску потопив німецькі військові транспотники на яких крім військових були і цивільні. Ціль була легітимна. І відповідала законам і звичаям війни в той час. Чи ти думаєш що коли американці бомбмбили дрезден то не були героями бо цивільні загинули? А льотчики балтійського флоту які в серпні 41 летіли бомбити берлін теж не герої?
балаболка, Марінеску потопив німецькі військові транспотники на яких крім військових були і цивільні. Ціль була легітимна. І відповідала законам і звичаям війни в той час. Чи ти думаєш що коли американці бомбмбили дрезден то не були героями бо цивільні загинули?
Маринеско - молодець по цивільним, американці по Дрездену - не молодці ?
Я правильно зрозумів ? ))
Ти знову намагаєшься однією дупою на двух конях всидіти ...
PS. Рашисти знову б"ють по цивільним, то вони теж молодці ? Чи як ? ))
pesikot написав:Маринеско - молодець по цивільним, американці по Дрездену - не молодці ?
Я правильно зрозумів ? ))
усі герої. І ті втрати серед цивільних були допустимі. Чи ти гадав шо ти цивільний того по тобі бити не можно, а по мені можно? так я чогось несогласєн що це більший злочин