хитрО хитрО
❗️рф обсуждает с США использование замороженных активов рф на восстановление территорий, пострадавших в ходе боевых действий, после заключения мирного договора между рф и Украиной, – путін.
|
|
похоже речь идет про территории которые находятся под контролем раши..
хитрО хитрО
Ну молодчинка же! - всего один день переговоров - и сделка в кармане
1 Є реальне життя.. В реальному житті ПЛАТИТЬ ВСІ податки той хто створив продукт на якому заробив.... 2 Є фантазії навколо оповідань податкових кодексів і трактувань чиновників які ці податкові кодекси писали..... Вас особисто що цікавить? оповідання чиновника - тоді ви праві чи реальне життя - тоді ваші трактовки це трактовка лоха якого розвели з допомогою букв.... Хочете реально зрозуміти - розкладіть в себе в голові... Працівник , нехай працює сам на себе і створює продукт з нуля до кінцевої ціни.. Створив продукт продажною ціною в 120 грн... Вирішив собі заплатити ЗГІДНО чинного законодавста. Покроково Спочатку мусить сплатити з 120 грн - 20 грн ПДВ ( так він ОТРИМАВ продавши за 120 грн свій товар ) В нього залишилось 100 грн Тоді він зобовязаний сплатити з ТОГО що ЗАЛИШИЛОСЬ -22% ЄСВ , це ще 18 грн... Тобто якщо Ви як покупець сплатили 20 ПДВ , то ви виходить і цей збір платили ? Залишилось 82 , з яких треба сплатити пдфо+вз=23% це ще 19 грн - ці гроші також входять в ціну товару і також податки -ви їх також платили ? чи не платили бо вони називаються прямими? І залишилось 63 грн... В мене питання Ви заявляєте що заплатили 20 грн ПДВ а чим відрізняються від 20 грн пдв 18 грн єсв 19 грн пдфо+вз 63 грн зарпалта на руки Вмикайте логіку чим? тільки тим що в кодексі який написав чиновник цей податок описаний іншими словами? А по суті Людина створила на 120 - заплатила в Бюджет 20+18+19=57 і собі залишила 63. Все Ніяких прямих , не прямих , ще раз щоб отримати 63 - людина мусить заплатити 20 пдв Якби її отримання не залежали від пдв - то можна було б заявляти що вона не платить але вона не може не сплатити 63 на руки = 12,6 ПДВ 18 Єсв = ____3,6 пдв 19 пдвфо+вс=3,8пдв Всього________20 грн пдв Дійшло чи й далі мені будеш пояснення чиновників тулити?
Давайте еще раз уточним - автор утверждений не я . Я привожу утверждения, указывая источник. Увы, у меня нет возможности узнать мнение лиц, обозначенных в диалоге как "чиновники" относительно аргументов оппонента. Может быть на заявление, что они разводят лохов, будет дан ответ - это точка зрения персонажа из анекдота на эти 2% и живу.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||