Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16579165801658116582>
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 18:26

ЛАД написав:
розмір ВВП та середня зп, будивельник прав, не полностью отражают ситуацию, но по ВВП на душу Польша и РФ достаточно близки.

Приравнять вЯликую Рассею и какую-то Польшу по ВВП, за это и партбилет можно на стол положить ))
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 18:41

Hotab написав:

что может більш розвинена Польша по сравнению с "Рашей"?

Доля обійшла, ніколи не був в кацапії. В Польщі ясна справа багато разів.

Сьогодні їхав в Кременчуці з таксистом з Харкова (зразу чомусь згадав ЛАДа), переїхав на початку широкомасштабного.
Людина дуже далека від європейських поглядів, щось там лопотів про Америку яка зіштовхнула лобами славян і підкидає палива в багаття (очевидно мав на увазі гроші і зброю для України).
Але про Росію згадав цікаво.
Каже бував там з десяток років тому. Причому не глибока глибинка, а якесь місто. Каже, що був дуже здивований брудом, пьянством, занедбаністю всього, лінню, не бажанням щось робити для власного комфорту. Відмічав, що «ми» (очевидно харківчани) зовсім інші.
Ну от я його розповідь можу накласти на польське не столичне місто , типу Перемишль, Ржешів. Останній мені взагалі дуже сподобався.
Что есть, то есть.
Был где-то во второй половине 0-ых в Москве. Столица.
Период "вставания с колен". И уже неплохо вставали.
Попал в оттепель. По тротуарам ходить невозможно - кучугуры снега (по-моему, всю зиму вообще не чистили), жутко скользко (ничем не посыпали) и огромные лужи. В Питере, кстати, с этим было значительно лучше.
Но я говорю о возможностях промышленности (и экономики вообще).
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 18:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но я говорю о возможностях промышленности (и экономики вообще).
В педерації були унікальні умови з 2000....
Один відсоток працівників педерації , зайнятий в нафтогазової галузі - генерував 50% ВВП педерації...
Можна було робити що хочеш, але було прийняте рішення
спочатку скласти все у фонди ( крім того що розграбувалось і за що купувалось лояльність населення)
а поті побачивши що економіка стагнує вирішили складене якимось чином запустити в економіку... от тут то й виникла проблема
Населення доходи якого десь на 30% формувались дотаціями за рахунок нафти/газу - настільки розжиріло що не хотіло напрягатись...
От тут то й почалась накачка істерії яка привела до 2014.....
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 18:47

andrijk777 написав:
  _hunter написав:Обсуждалось уже - посмотрите на 65ю и 66ю... - устав области юридически поменять сильно проще, чем конституцию республики.
Да и текст там довольно забавно составлен - трактовать можно двояко:
Пределы территории Запорожской области определяются границами территории Запорожской области, существовавшими на день ее принятия в ...

Дякую. Не знав цього.
Ну так немає проблем тоді з конституцією РФ. Ось чому про Херсон/Запоріжжя не згадують - бо проблеми немає.

как все просто у "эксперта-международника" :mrgreen:

кстати а "приняли" было в "той стране" в каких границах? подробная карта есть?
или может _ровно_ "в административных границах"? тогда это с облцентрами...
ну с свошником и знатоком пи.арской конституции все понятно давно, но по "эксперту-международнику" остаются вопросы...
Прохожий

Подякував: 934 раз.
Подякували: 1464 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 18:50

ЛАД написав:Был где-то во второй половине 0-ых в Москве. Столица.
Период "вставания с колен". И уже неплохо вставали.
Попал в оттепель. По тротуарам ходить невозможно - кучугуры снега (по-моему, всю зиму вообще не чистили), жутко скользко (ничем не посыпали) и огромные лужи. В Питере, кстати, с этим было значительно лучше.
Но я говорю о возможностях промышленности (и экономики вообще).

Есть прямая зависимость между "почистить тротуары" и возможностями экономики

Если тротуары не чищены, то все возможности промышленности - это воевать с соседями. Убивать, грабить и насиловать

Вместо того, чтобы у себя почистить тротуары
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 19:34

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:И что может більш розвинена Польша по сравнению с "Рашей"? Только без красивых слов?
Я привёл примеры обраиного. А вы сможете привести примеры "більшої розвинутості" Польши?

И так далее.
В каждом посте или искажение слов собеседника, или демагогия, или просто ложь.
И на всё это отвечать?

а розмір ВВП та середня зп вже не є ознакою розвиненості? ;)

те, що в Раші ще є радянські залишки не означає її розвиненість. все, що ви назвали, без імпорту Раша не створить - й імпортує вона критичні елементи.

"без імпорту США не створить - й імпортує вона критичні елементи".
Сегодня этого, скорее всего, не сможет сделать ни одна страна.
Глобализация, сэр, о которой вы часто вспоминаете.

розмір ВВП та середня зп, будивельник прав, не полностью отражают ситуацию, но по ВВП на душу Польша и РФ достаточно близки.

тільки в Раші є нафта та газ, а в Польщі немає. а так ВВП близький. точніше не набагато менше, бо Раша програє. а що там по зп?

та навіть, що в Україні вважається депресивним регіоном? якщо порівняти з Тувою? з Рубльовкою порівнювати не будемо - в Україні немає стільки, щоб вкрасти :lol:

а що по США - не зрозумів? що США не зробить - Patriot? F-35? хоча чого - сучасні методи атаки руських - пішки, на ослах, на мотиках - це все США не вміє :oops:

здається коли була останню сутичка американців з руськими в Сирії - після кількох питань "точно немає руських" - "ні, немає, це не ми" - був лише фарш та під сотню зниклих безвісти... 8)
Shaman

Подякував: 811 раз.
Подякували: 1718 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 19:39

pesikot написав:
  ЛАД написав:

Приравнять вЯликую Рассею и какую-то Польшу по ВВП, за это и партбилет можно на стол положить ))

якщо ще з'ясувати, що близько - це на 10-20% менше, то й фінансування можуть урізати. :lol: а так десь на рівні Казахстану або Естонії...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 20:18

Прохожий написав:
  andrijk777 написав:Дякую. Не знав цього.
Ну так немає проблем тоді з конституцією РФ. Ось чому про Херсон/Запоріжжя не згадують - бо проблеми немає.

ну с свошником и знатоком пи.арской конституции все понятно давно, но по "эксперту-международнику" остаются вопросы...

Так, у мене майже завжди все просто.
На тому рівні що мені потрібно я питання вивчив. Виявив що проблеми немає.
Мені ваші питання не цікаві, приблизну відповідь я знаю, але озвучувати не буду, вам напевно потрібно звернутись до "эксперта-международника", реального :mrgreen:
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 21:04

andrijk777 написав:
  Прохожий написав:
  andrijk777 написав:Дякую. Не знав цього.

Так, у мене майже завжди все просто.
На тому рівні що мені потрібно я питання вивчив. Виявив що проблеми немає.
Мені ваші питання не цікаві, приблизну відповідь я знаю, але озвучувати не буду, вам напевно потрібно звернутись до "эксперта-международника", реального :mrgreen:

ще один - "відповідь я знаю, але озвучувати не буду" :lol: як вас всіх одним словом назвати? :oops:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2026 21:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ближче до Ірану. Авіаносна ударна група США прибула на Близький Схід — CNN

аятолам треба напрягтися? ;)

а взагалі, як тут дехто рекомендує - треба зважати на думку сильних держав. може їм час визнати - все ядерну зброю не створюємо, гроші направляємо на підтримку економіки. чого вони так не роблять? чи це лише для України існує правило прогинатися під всіх? :shock:
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 26 січ, 2026 21:24, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 16579165801658116582>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти