|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 лют, 2026 17:18
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:Коли зв’язок зникає: не судний день, але серйозний дзвінок ✍️ Це ще не судний день. Але після вже незліченної кількості обстрілів стало очевидно: система зв’язку в Україні почала сипатися. Не раптово, не несподівано, а саме так, як і мало статися за цих умов.
(c) голова підкомітету з питань кібербезпеки Олександр Федієнко Ти почав цитувати зелених ...
Я не ділю людей на зелених і порошенківців чи ригів тим більше , що частіше за все це одні і ті ж люди. 
Ой не бреши, то гріх ... )) Ригів ти любиш, як і зелених зараз почав любити От Пороха ти не ненавидиш, всємі фібрами своєї душі )) Тільки не кажи, що ти європеєць, то суть тебе з східної сторони
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 лют, 2026 17:20
Banderlog написав: katso написав: Wirująświatła написав:Армія Віра мова. Чи ти не патріот?
Це гасло не патріотів а вооргів, які сплять та й бачать коли українці за мову та віру чубиться почнуть. Один нік чого вартий та сяє патріотизмом - в мене на клаві й буков таких нема... головне, що ті хто проповідує армовір самі говорять російською, дітей тримають за кордоном і від армії тікають як чорт від ладану. Да, забув. Вони іще й до церкви не ходять. 
Приклади можеш навести ? Чи як завжди, тільки триндиш ... ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 лют, 2026 17:35
Banderlog написав:🤔 Операторам варто готуватися до сценарію, коли електроенергію взагалі перестануть постачати. Не на чотири години. Не на три. Навіть не на одну годину на добу. Просто не буде. І приклад тому той самий Херсон.
Бандерлог, оператори не сипляться, зв'язок бува і у мене відсутній і таксі не викликати у них жіпіес лягає. Але воно потім все гаразд. Можна питання з цікавості, я щось не чула щоб герой України церковного патріархату ЛАДу генератор хоч би передав, а у інших церков чула. Мабуть скромність ) а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лют, 2026 17:41
Banderlog написав:Військовослужбовцям в Україні заборонено... Релігійні обмеження: Не можна використовувати службові повноваження для релігійної пропаганди
Banderlog написав:Да, забув. Вони іще й до церкви не ходять. 
Що це, як не релігійна пропаганда ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 лют, 2026 17:42
stm написав: Banderlog написав:🤔 Операторам варто готуватися до сценарію, коли електроенергію взагалі перестануть постачати. Не на чотири години. Не на три. Навіть не на одну годину на добу. Просто не буде. І приклад тому той самий Херсон.
Бандерлог, оператори не сипляться, зв'язок бува і у мене відсутній і таксі не викликати у них жіпіес лягає. Але воно потім все гаразд. Можна питання з цікавості, я щось не чула щоб герой України церковного патріархату ЛАДу генератор хоч би передав, а у інших церков чула. Мабуть скромність ) а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Яке гарне питання ... Чекаю, коли він відповість, що "з драної кози, хоч клок шерсті" )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 лют, 2026 18:03
pesikot написав: Banderlog написав:Військовослужбовцям в Україні заборонено... Релігійні обмеження: Не можна використовувати службові повноваження для релігійної пропаганди
це факт а не пропаганда. Вони безбожники а деякі по слухам ще й ворожбити. Православна церква не підтримує ворожбитство та гомосексуалізм. Та не розділяє людей на українців росіян юдеїв чи греків.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 08 лют, 2026 18:13
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:Військовослужбовцям в Україні заборонено... Релігійні обмеження: Не можна використовувати службові повноваження для релігійної пропаганди
це факт а не пропаганда.
Яка тобі різниця, хто куди ходить ... Тому, твоя фраза "до церкви не ходять" - це релігійна пропаганда ) А тобі цього не можна робити, ти сам про це написав ) Вітаю, ти сам вийшов на себе ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 лют, 2026 18:17
stm написав: Banderlog написав:а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Так збирає. Но я майже не приймаю. Отримав літню форму і 2 пари нормальних чобіт весною 23. Та посилку перед Різвом в січні цього року з копченими продуктами, носками, хімічними грілками душами і придністровським вином - букет молдавії. Жіночої ласки і тепла не загорнули 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 08 лют, 2026 18:26
Banderlog написав:Так збирає. Но я майже не приймаю.
"майже не приймаю. " Але Banderlog написав:Отримав літню форму і 2 пари нормальних чобіт весною 23. Та посилку перед Різвом в січні цього року з копченими продуктами, носками, хімічними грілками душами і придністровським вином - букет молдавії.
Контрабас дуже зігрів твоє серце )) Тільки, питання було в іншому ... Як ти вином борониш Україну ? )) Як тобі вино допомагає в засобах з"вязку ? ) Banderlog написав: Жіночої ласки і тепла не загорнули 
Ти ж писав, що любиш бухати та любитись, невже жіночку собі в ЗСУ не знайшов ? От не вірю )) Невже не знайшов собі воєнно-польову жонку ? З тобою все настільки погано ? ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 лют, 2026 18:26
Banderlog написав: stm написав: Banderlog написав:а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Так збирає. Но я майже не приймаю. Отримав літню форму і 2 пари нормальних чобіт весною 23. Та посилку перед Різвом в січні цього року з копченими продуктами, носками, хімічними грілками душами і придністровським вином - букет молдавії. Жіночої ласки і тепла не загорнули 
І ще питання. А з якими міжнародними організаціями співпрацює парафія? Воно ж віруючи мають бути сильною громадою, міжнародною бажанно. Тому що 100$ це завжди 100$ )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|