|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 лют, 2026 16:50
sashaqbl написав: pesikot написав:Я прямо не знаю, як це коментувати ... Тобто, що тобі не подобається - ти відкидаєш ?
Алгебру в школі вчив? Проміжки зростання і спадання функцій?
Це відмазка.... Або маніпулювання... Крім функції ще є система рівнянь... Ти взяв ОДНУ функцію (зміна км2, при чому самостійно обрізав діапазон там де тобі подобається) і не хочеш її розглядати в контексті системи рівнянь які розглядають інші функції , при чому ці інші також мають вплив на загальний результат ( і не факт що захоплені кілометри сильніше впливають на війну ніж втрата від цін на нафту, чи вичерпання резервів...)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 лют, 2026 16:58
pesikot написав: sashaqbl написав: budivelnik написав:Я хапаю чи ти звузив викинувши 2022 рік?
Динаміка в межах років - це нормальна. Так 22 можна викинути. Бо він не відповідає загальній тенденції. Наразі динаміка така, як в моїй цитаті. Якщо за 26 зміниться - тоді можна буде викинути 23 і 24 і розглядати нову динаміку по підсумках 25 і 26.
Я прямо не знаю, як це коментувати ... Тобто, що тобі не подобається - ти відкидаєш ?
так і коментуй за 4 роки обвалу економіки рф не відбулось. Залежність від торгівлі газом і нафтою з заходом переоцінена. Захід перестав бути пупом землі. Експорт РФ у 2025 році продемонстрував зниження на 3,7–4,3% (приблизно $412 млрд за рік) через падіння цін на енергоносії, при цьому основа — мінеральні продукти — склала 53,9–54,9% загального обсягу. Попри загальне падіння, зріс експорт металів (+17-19%), хімпрому (+21-22%) та машин (+25%), а основними партнерами стали азійські країни. Основні статті експорту РФ (2025 рік): Мінеральні продукти (нафта, газ, вугілля): ~54–55% у структурі ($225 млрд за 11-12 міс.), експорт впав на 14–15%. Метали та вироби з них: $66–74 млрд (зростання на 17–19%). Продовольчі товари та с/г сировина: $35–40 млрд (зниження на 8–10%). Продукція хімічної промисловості: $30–33 млрд (зростання на 21–22%). Машини, обладнання та транспорт: $24–29 млрд (різке зростання на 23–26% на тлі низької бази). Деревина та целюлозно-паперові вироби: ~$10 млрд (зростання на 4–5%). Ключові тенденції 2025: Азійський фокус: Азія забезпечує понад 70% зовнішнього торгового обороту. Зниження нафтогазових доходів: Щомісячні доходи від викопного палива впали, наприклад, у жовтні 2025 року до $524 млн на день. Скорочення торгівлі з ЄС: Імпорт з Росії до ЄС впав у понад 5 разів порівняно з періодом до 2022 року. Ввп на душу населення в Україні 7 т доларів в росії 17. Такшо їм ще до нашого рівня падати і падати. А враховуєчи що населення в них в 5 раз більше... Заки товстий схудне худий здохне.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:14
budivelnik написав:Це відмазка.... Або маніпулювання... Крім функції ще є система рівнянь... Ти взяв ОДНУ функцію (зміна км2, при чому самостійно обрізав діапазон там де тобі подобається) і не хочеш її розглядати в контексті системи рівнянь які розглядають інші функції , при чому ці інші також мають вплив на загальний результат ( і не факт що захоплені кілометри сильніше впливають на війну ніж втрата від цін на нафту, чи вичерпання резервів...)
Ти постійно наводиш захоплену площу як аргумент. Я просто показав у динаміці, що не все так райдужно, як ти розказуєш. Хочеш можем розібрати будь який інший фактор, на твій вибір.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:35
sashaqbl написав: pesikot написав:Я прямо не знаю, як це коментувати ... Тобто, що тобі не подобається - ти відкидаєш ?
Алгебру в школі вчив? Проміжки зростання і спадання функцій?
Я-то вчив, а ось ти, схоже, скурив підручник на самокрутки за школою
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:35
Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:38
Banderlog написав:А враховуєчи що населення в них в 5 раз більше... Заки товстий схудне худий здохне.
Я про це чую давно ... де успіхи росіян ? Окрім на словах, їхніх і твоїх Далі, ти там щось про теріторії бовкнув, не хочеш прокоментувати мою відповідь Чому, якщо путін не хоче теріторій, він виставляє умови про теріторії ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:39
sashaqbl написав: budivelnik написав:Це відмазка.... Або маніпулювання... Крім функції ще є система рівнянь... Ти взяв ОДНУ функцію (зміна км2, при чому самостійно обрізав діапазон там де тобі подобається) і не хочеш її розглядати в контексті системи рівнянь які розглядають інші функції , при чому ці інші також мають вплив на загальний результат ( і не факт що захоплені кілометри сильніше впливають на війну ніж втрата від цін на нафту, чи вичерпання резервів...)
Ти постійно наводиш захоплену площу як аргумент. Я просто показав у динаміці, що не все так райдужно, як ти розказуєш. Хочеш можем розібрати будь який інший фактор, на твій вибір.
В динаміці ... показуєш ... викинувши деякі роки ... де тут динаміка ? Це як школяр не розв"язує завдання, а підгоняє якесь рішення під відповідь
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 16 лют, 2026 17:42, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:40
andrijk777 написав:Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
Я не згоден з Бандерлогом - але розумію його думку. Ціль війни - територія. Але для отримання території не обовязково фізично її захопити: можна розгромити армію і навязати мир зі здачею територій. Або розгромити економіку, внаслідок чого посиплеться армію і територію можна буде захопити значно меншими зусиллями. Тобто Бандерлог вважає, зараз першочерговими цілями РОВ є не захоплення територій, а підготовка до майбутнього захоплення територій(знищення економіки, виснаження ЗСУ і т. д.)
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:44
andrijk777 написав: Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
Це не так. Наприклад вторгнення наполеона в росію хіба було війною за території? Вторгнення сша в вєтнам? Опіумні війни англійців з французами проти китаю? Вторгнення ссср а потім сша в афганістан? Це можно довго продовжувати.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 16 лют, 2026 17:45
sashaqbl написав:Тобто Бандерлог вважає, зараз першочерговими цілями РОВ є не захоплення територій, а підготовка до майбутнього захоплення територій(знищення економіки, виснаження ЗСУ і т. д.)
...лядь ... Рука-лице ))) Першочергові цілі рашистів є захоплення теріторій, про які ти сам визнав, і не відмазуй Бандерлога
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2